100227 - 100228. Lördag & Söndag!

I dag, Lördag, ska vi på kärleks helg! Jocke bjuder mig på Kent konsert och en hotell natt. Det ska bli så mysigt! Sylvester ska ha en mys helg med Mormor, Martina och min moster Anki.
På morgonen var det morgon mys!
Efter lunch åkte vi till mamma och fikade och lämnade Sylvester så han kunde få mysa med Mormor hela helgen! Vi åkte vidare till Clarion hotell i globen. Jocke provligger sängen på hotellet. :)
Efter att vi hade kollat in rummet så gick vi och kollade lite i shoppingcentrumet i globen. Efter det så gick vi tillbaka till hotellet och lade oss i den sköna sängen och slappade. Klockan 18 var det dags för middag. Middagen var super god!
Klockan 20 var det dags för konsert. Vi var halvnöjda över konserten... Dom var bättre förra gången. ;(
När konserten var slut drog vi oss till hotellet och myste, kollade på tv och sedan sova. Det är s skönt när man vet med säkerhet att man får sova en hel natt. Hihi! På morgonen så väntade god frukost, efter den så gick vi upp på rummet och kollade lite på reprisen på melodifestivalen. Det är så skönt att bara slappa och inte tänka på någon annan än sig själv för ett tag. Men vi längtade så efter vår lilla Tulltott! Innan vi skulle hämta Sylvester så åkte vi till Babyland för att köpa en ny bilbarnstol till Herr Dahl. Här är en bild på den nya...
Mamma rapporterade att dom hade haft det sååå mysigt! Tack mamma för att du är en så bra Sylvester passare. ♥
Väl hemma så fixade Jocke med lite säkerhetsprylar som vi köpte på Babyland. Sylvester försöker ju ställa sig upp så han drar ju i lådan och vi vill ju inte att han ska klämma sig!
Nu sover Sylvester så gott i sin säng och vi ska kolla på film. Det var länge sedan vi gjorde det nu så det ska bli kul. Helgen har varit toppen, tack min älskling för att du bjöd ut mig på detta! ♥
Natti Natti! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0