101104 - 101107. Torsdag - Söndag!

I torsdags var det jobb för min del och grabbarna stannade hemma då Farmor och Farfar skulle komma på besök. Först en fika...
Bus ute vid bilen! Jocke glömde att ta bilder på Farmor och Farfar... :( Ja, ja... Dom hade i alla fall haft det jätte mysigt! Ätit lunch och LG hjälpte till att byta lite grejer på Jockes bil.
En fikastund till blev det!
På kvällen kom jag hem. I torsdags började jag att jobba som vanligt med att ta samtal och börja sälja. Det känns inte som att jag har varit borta i 1,5 år. Skönt!
I fredags var jag ledig från jobbet så jag åkte och träffade Martina och Lilly i Skärholmens centrum och Jocke och Syssi åkte för att träffa hans gamla jobbarkompisar för att käka lunch med dom. På eftermiddagen var dom ute.
Söta Lilly! ♥
I lördags var det mysfrukost! Sylvester älskar ju att hjälpa till med allt, speciellt att duka. Så här kan det se ut när han har hjälpt till... :) Allt står på samma ställe... Hahha!
Vid lunchtid åkte vi till Mamma och Tomi för att äta lunch och gå till Jessicas grav för att tända ett ljus. ♥
På kvällen köpte vi hem Mcdonalds för ingen orkade att laga mat, skööööönt! Vi kollade på ett av mina älsklingsprogram "Så mycket bättre", men jag somnade i soffan på slutet... :S
På söndagen åkte vi till Sollentuna Centrum och käkade lunch där, Martina och Crabban kom senare så fikade vi med dom. Vi skulle egentligen träffa Fredrica och Theodor men han hade ögoninflammation så det får bli en annan gång. :)
Papporna! :) :)
Vi kom hem på eftermiddagen och satte upp lite mat till fåglarna. Sylvester gillar fåglar så vi tänkte att det skulle vara kul att se dom lite närmare från köksfönstret. Får se imorgon om vi ser några fåglar på lite närmre håll.
Vi har haft en jätte bra helg! Ikväll blir det lugnt... Är trött. Har föresten gått in i vecka 22 nu! Bebisen sparkar för fullt! Känner sparkarna mycket tydligare denna gång... :)
Natti Natti! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0