Hos Morfar!

Det går inte att skriva lång text plus att lägga in många bilder, det går inte att ladda upp samtidigt så därför skriver jag nu efter bilderna :)

Vi åkte till pappa på fredag morgon och efter att ha åkt ca en halv timma så kom vi på att vi glömde något viktigt, Sylvesters penicillin! Han skulle äta det tre dagar till så det var ju viktigt! Vi åkte tillbaka och ringde till pappa i h berättade att vi käkade på vägen och åkte lugnt (vi hade innan missödet bestämt att vi skulle köpa med oss mat för att äta i stallet). Vi käkade McDonalds på vägen och grabbarna var så duktiga att åka bilen. Det var första gången vi åkte så långt med den nya bilen, men med dvd till grabbarna var det så jäkla bra! Dom satt tysta som små ljus 25 mil ❤

Väl framme var det mockning och ge hästarna mat. Sylvester stormtrivs med Morfars sällskap och alla djuren. Clinton däremot tycker inte det är lika roligt med hästar och hund. Han får panik när djuren kommer honom för nära. Mammas och pappas lilla gullefjutt!

Vi fick god fika med påsktårta, mycket gott! På kvällen bjöd jag och Jocke ut samtliga på restaurang. Pappa och Britt-Marie var schyssta och sov i sin stuga vid stallet så vi hade hela lägenheten för oss själva. På lördagen åt vi god frukost och sedan var det dags att leta efter påskägg som påskharwn hade lagt lite varstans. Godis och en liten present fick grabbarna. Pappa och BM fick godis och trislotter. Bissen fick av mig en snygg skjorta och en bok om hur man kan bygga saker. Och det bästa spar jag till sist, vad jag fick :) Hörängen från Rock by Sweden! Efter detta så åkte vi sedan till stallet och tillbringade hela dagen där. Härligt väder, men kallt. På kvällen lagade Jocke maten. Det var så gott. Smördegsinbakad fläskfilé med pommes och bea. Pannacotta till efterrätt.

På söndagen var vi en sväng till min farmor. Hon är dålig, väldigt dålig. Vi får se hur länge hon orkar. Det var skönt att få träffa henne utifall att hon inte orkar så mycket mer. Vi var i stallet resten av dagen. Solen sken och det var nästintill vindstilla. Vi åkte hem efter att Clinton hade sovit. Hemresan gick så bra!

Helgen har varit så bra! Skönt med långledigt så vi alla kan ha extra mysigt ihop ❤

Kram och hoppas ni också hade en mysig påsk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0