100227 - 100228. Lördag & Söndag!

I dag, Lördag, ska vi på kärleks helg! Jocke bjuder mig på Kent konsert och en hotell natt. Det ska bli så mysigt! Sylvester ska ha en mys helg med Mormor, Martina och min moster Anki.
På morgonen var det morgon mys!
Efter lunch åkte vi till mamma och fikade och lämnade Sylvester så han kunde få mysa med Mormor hela helgen! Vi åkte vidare till Clarion hotell i globen. Jocke provligger sängen på hotellet. :)
Efter att vi hade kollat in rummet så gick vi och kollade lite i shoppingcentrumet i globen. Efter det så gick vi tillbaka till hotellet och lade oss i den sköna sängen och slappade. Klockan 18 var det dags för middag. Middagen var super god!
Klockan 20 var det dags för konsert. Vi var halvnöjda över konserten... Dom var bättre förra gången. ;(
När konserten var slut drog vi oss till hotellet och myste, kollade på tv och sedan sova. Det är s skönt när man vet med säkerhet att man får sova en hel natt. Hihi! På morgonen så väntade god frukost, efter den så gick vi upp på rummet och kollade lite på reprisen på melodifestivalen. Det är så skönt att bara slappa och inte tänka på någon annan än sig själv för ett tag. Men vi längtade så efter vår lilla Tulltott! Innan vi skulle hämta Sylvester så åkte vi till Babyland för att köpa en ny bilbarnstol till Herr Dahl. Här är en bild på den nya...
Mamma rapporterade att dom hade haft det sååå mysigt! Tack mamma för att du är en så bra Sylvester passare. ♥
Väl hemma så fixade Jocke med lite säkerhetsprylar som vi köpte på Babyland. Sylvester försöker ju ställa sig upp så han drar ju i lådan och vi vill ju inte att han ska klämma sig!
Nu sover Sylvester så gott i sin säng och vi ska kolla på film. Det var länge sedan vi gjorde det nu så det ska bli kul. Helgen har varit toppen, tack min älskling för att du bjöd ut mig på detta! ♥
Natti Natti! ♥

100226. Äntligen fredag!

I dag är det äntligen fredag, min favorit dag! Vi ska träffa Lena och Elric i Stinsen i dag. Vi ska äta lite lunch och shoppa lite. :)
Jag kan ju säga att dom två sista nätterna så har Sylvester sovit hela nätter. Skönt, men det är ju verkligen från natt till natt så vi får se hur det blir. :)
Grabbarna samlade i sina vagnar.
Här är en bild på Lena och söte Elric. Han är förövrigt nästan lika stor som Sylvester och han är fem månader yngre! Stor kille!
På eftermiddagen kom Jocke hem och vi hade lite bråttom som vanligt på fredagar när vi ska iväg på babysimmet. Det ska hinnas ätas, klä på oss, åka till simmet och sen ska man ju hinna byta om också innan det börjar. :) Så i dag när vi hade klätt på alla satt på bilen så tittade jag på min mobil och då hade jag fått ett sms från simläraren där det stod att babysimmet var inställt på grund av rasrisk. Typiskt! Ja, ja... Vi fick mysa i badkaret i stället.
Let´s dance och godis stod det på kvällens meny! :)
Natti Natti! ♥

100225. Mamma fika!

I dag kommer mammorna hit på fika. Innan dom kommer så kommer Lina på lunch. En fullspäckad dag! :)
Det var många hos oss i dag. Lina med Elvin, Maria med Isak, Elenor med Ellen, Sanna med Emma och jag och Sylvester så klart!
Här är söt Ellen...
Gullunge Isak...
... Mammas älskling!
Killarna och Maria.
Lina, Elvin och Sanna.
Ellen och Elenor.
Maria och Isak.
Sylvester och Isak.
Sanna och söt Emma.
Bebis fika. ♥
Det är så mysigt att träffa mina vänner och alla söta ungar! Tack för i dag. :) Jocke jobbade lite senare i dag så han hann i alla fall träffa Sylvester en liten stund innan han skulle sova. Det har varit en bra dag i dag. Jag är lite trött i dag så det blir en tidig kväll för mig i alla fall.
Natti Natti! ♥

100224. BVC!

I dag ska vi till BVC för att mäta och väga Sylvester sedan kommer Maria och Isak på en fika.
Vid 10.30 hade vi tid hos BVC, där var det dags att vägas och mätas.
Han väger 9100 gram och var 70,5 cm lång! :)
Jocke jobbade hemifrån i dag så här ser han ut när han sitter på sitt kontor hemma.
Sylvester satt i sitt kontor... :)
På eftermiddagen kom Maria och Isak. Hon hade inte sett Sylvester krypa än, hon tyckte han var så sött när han kröp.
Kompisarna! ♥
Efter att fikagästerna hade åkt hem och Sylvester sov sin middagslur så började jag att baka lite, jag ska ju nämligen ha alla mammor här på fika i morgon.
På kvällen var det dags för bad, Sylvester gillar att stå mot kanten han... Gullunge!
Sylvester somnade snabbt! Jocke har köpt semlor till oss så nu ska vi fika lite. Här är ett till litet klipp på när Sylvester kryper, det går snabbare och smidigare än förra klippet. Klicka på länken:
http://www.youtube.com/watch?v=dnAHDR2XjGU
Natti Natti! ♥

100223. Lunch med Fredrica!

I dag kommer Fredrica och Theodor på lunch besök!
Nätterna går upp och ner, vill inte fokusera på det hela tiden. Man blir lätt deppig när Sylvester inte sover hela natten fast man gör sitt bästa. Så det går upp och ner hela tiden...
Det blev inte så många bilder i dag eftersom kameran låg på laddning, men några i alla fall!
Sylvester såg att Theodor hade någon rolig leksak så då kröp han snabbt till honom för att ta den!
Theodor gillade Jocke... :)
Det har varit en jätte mysig dag! Sylvester sover nu som en stock och vi sitter i soffan och fikar lite. Vi ska som vanligt bara mysa i soffan tills sängen kallar... :)

Natti Natti! ♥

100222. Oväntat...

I dag hade vi inget bestämt, Jocke jobbade hemifrån på förmiddagen, så vi fick sällskap då och på eftermiddagen skulle vi egentligen på babyrytmik, men jag hade inge lust med det så jag messade Fredrica om hon ville komma och det ville hon! Jocke skulle äta lunch innan han åkte till jobbet så Fredrica åt också med oss. Det blev en oväntad dag... Det gillar vi! ♥
På morgonen så var det bus i köket! Nu när Sylvester kryper så är han inte länge där man sätter honom... Busfrö!
Snart sitter han väl på stolen... Hihi!
Tittut!
Efter bus i köket så blev det bus i vardagsrummet. Jag har gjort i ordning en låda med leksaker där så vi kommer nog tillbringa mer tid där då Sylvester vill ha mer plats nu när han ska upptäcka huset... Gullunge!
Pappa tar kort från soffan där hans arbetsplats är när han jobbar hemifrån.
Sen kom Fredrica och Theodor. Medans vi fikade i soffan så lekte grabbarna.
Fredrica och Theodor åkte hem på eftermiddagen och Jocke kom hem och åt middag med oss sen var det dags för kvällsbadet.
Nu sover Sylvester och vi sitter i soffan och myser.
Natti Natti! ♥

100220 - 100221 Lördag & Söndag!

I dag, Lördag, ska vi storhandla och i kväll ska jag och Mammorna käka hemma hos Elenor och sen ska vi ta en sväng i Märsta! :)
Martina ringde på morgonen och ville vara med oss. :)
Hon följde också med och storhandlade.
När vi kom hem tog vi en fika och sedan åkte Martina hem och jag började göra mig i ordning för utgång! Vid fem skjutsade Jocke och Sylvester mig till Maria där tog vi oss ett glad mousserande och vid sex åkte vi till Elenor. Där bjöds det på jätte god middag och god dricka.
I stället för kaffe så blev det lakrits shots... Hihi!
Efter middagen så sjöng vi Singstar!
Senare på kvällen så gick vi ut i Märsta. Vi hade det så kul. Vi dansade och drack drinkar. Vi hade verkligen en toppen kväll, tack mina vänner! ♥ Jag kom hem vid två tiden...
♥♥♥
Det blev INGA bilder på söndagen... Jag sov mest hela dagen och mådde inte så jätte bra, men det får man räkna med. Det var värt det eftersom jag hade det så kul!
Jocke och Sylvester myste hela dagen och när jag började piggna på mig på eftermiddagen så städade vi lite och Jocke satte upp en rullgardin i Sylvesters rum. På kvällen åkte Jocke och köpte pizza och efter det badade jag med Sylvester. Vi satt oss och kollade på film, men båda var så trötta så vi gick och lade oss tidigt.
Jooo, höll på glömma!! Här är bevis på att Sylvester nu kryper... Klicka på länken:
http://www.youtube.com/watch?v=puT9fWxTMM4
Natti Natti! ♥

100219. Lunch hos Fredrica!

I dag ska vi till Upplands Väsby och hälsa på Fredrica och Theodor.
I natt så vaknade Sylvester tio i ett och jag behövde då gå upp och säga ramsan, sen somnade han om och vaknade nästa gång tjugo över två då behövde han också ramsan han somnade om igen tio i tre. Lite sämre än det har varit de senaste nätterna, men mycket bättre än vad det har varit. Så Jocke och jag är nöjda ändå! :)
Fredrica bjöd på god paj och medans vi åt lekte grabbarna.
Sylvester ställde sig så här själv och han kröp några steg själv i dag!!! Vi ska filma det i morgon och lägga ut på bloggen så får ni se.
Här är söta Theodor!
Efter att Sylvester hade ätit mellis så åkte vi hemåt och träffade Jocke. Vi åt middag sen var det dags för babysim! Äntligen, vi har inte gått som två första gångerna för Sylvester har varit lite snorig, men i dag var det dags!
Badkillar! ♥
Här väntar dom på instruktioner från simläraren Jutta.
Gladfis! :)
Sylvester fick dyka för första gången! Det gick jätte bra! Vi är lite stolta vi... :) :)
Nu sover Sylevster och i natt är det Jockes natt som vi brukar säga så nu får jag sova hela natten vare sig Sylvester vill det eller inte. Hihi...
Om tio minuter så ska jag börja mumsa på en semla för i kväll är det fredags mys och Let´s Dance!!
Natti Natti! ♥

100218. Mysdag med Mormor!

I dag blir det mys med Mormor, vi ska dit på en lunchvisit.
Ja, jag vet inte vad jag ska säga. Jag känner mig så glad! Sylvester har sovit hela natten i natt igen. Jag hörde honom vid halv fyra, men sen somnade han om utan att jag ens behövde gå upp. Jocke rapporterade att nattningen gick på tio minuter, han behövde inte ens säga ramsan eller gå in, han somnade helt själv. I morse sov han till halv sju. Det känns så skumt - för en vecka sen var jag uppe halva natten för att Sylvester inte kunde sova och nu får jag sova hela natten, och allt har gått att fixa på bara ett par dagar. Känns nästan som magi!
Hos Mormor var det lek heeela dagen!
Sylvester läste bok med Mormor, lillrumpan!
Sen stod dom lite...
... och lekte lite i Sylvesters leklåda.
Vi var hos Mamma hela eftermiddagen. När Sylvester hade sovit sin eftermiddagslur så åkte vi till Stinsen och träffade Jocke. Varken jag eller Jocke orkade laga någon mat så det blev en pizza. :) Mums! Jocke börjar redan försöka få Sylvester att ha samma hobby som han själv...
Nattningen gick lika bra som igår, somnade helt själv på tio minuter.
I kväll ska jag och Jocke mysa i soffan och titta på tv. I morgon är det nya äventyr...
Natti Natti! ♥

100217. Fika hos Lina!

I dag ska mammorna träffas hemma hos Lina på fika!
Wohoooo säger jag bara! Vem sov hela natten i natt då? Jo, vår lilla Sylvester! Somnade halv åtta och vaknade kvart i sju! Jag är så lycklig! Det känns så skönt att vi har fixat det till slut! Jag kände att det inte var "rätt" som vi gjorde. Nu när vi har kört "kuren" så är jag så glad för att vi bestämde att göra det. Visst det var tuffa nätter i början, men belöningen var värt det!
På morgonen var det mys i sängen... :)
På förmiddagen kom Maria och Isak på lunch.
Sen åkte vi till Lina på fika. Det var första gången vi var där så vi åkte alla efter Mia som visste vägen dit. När vi kom dit bjöds det på muffins och glass. Jätte gott!
Ellen, Malva och Sylvester gör tappra försök att komma framåt. ;)
Efter ett par timmar var det dags att åka hem och vänta på Jocke för när han kom hem åkte Maria, jag och Isak till Dan (Isaks pappa) för att lämna deras bil och Isak till honom så vi kunde åka vidare till Stinsen där Maria hade tid för att klippa sig. Jag höll henne sällskap! :)
Hon blev jätte fin i håret. (Glömde ta bild på resultatet). När jag kom hem tog jag ett bad och Jocke höll mig sällskap under tiden. Sen var det bums i säng, man vet ju aldrig hur natten blir...
Natti Natti! ♥

100216. Gränby Centrum med Lena!

I dag ska vi till Gränby Centrum i Uppsala med Lena och Elric!
Jaaa, nu är ni säkert spända på hur natten har gått? Sylvester sov heeeeeela natten utan att vakna!! Jag är så glad! Det verkar fungera det här med "Sova hela natten kuren", konstigt men sant! :) :) :)
På väg till Uppsala var lillplutten glad så klart!
När vi kom till Uppsala mötte vi upp Lena och Elric och åkte till Gränby Centrum. Där fikade vi och shoppade lite.
Elric låg i sin vagn och myste.
På eftermiddags kvisten åkte vi hem och mötte upp Martina som höll oss sällskap då Jocke är på bio med en kompis i kväll. Martina och Sylvester lekte på golvet. Han vill ju gärna inte sitta i knät så mycket längre utan mest röra sig.
Här är en bild på Martina och hennes mage, snart är det dags! Drygt en månad kvar bara, vi längtar alla efter deras lilla bebis.
Nu sitter jag i soffan och väntar på att Jocke kommer hem. Håll tummarna för att natten går lika bra som igår natt.
Natti Natti! ♥

100215. Babyrytmik!

I dag ska vi till öppna förskolan på babyrytmik med Liv och Leo.
Natten. Vill ni veta hur natten gick? Bra, med tanke på hur det har varit för oss. Sylvester somnade ju på tio minuter. Sen vaknade han en gång vid halv tre då jag läste ramsan för honom, då somnade han om själv. Sedan vaknade han halv sex och kunde inte somna om förens klockan var kvart i sju. Klockan sju väckte vi honom. Jag är ganska nöjd faktiskt. :)
På morgonen var Sylvester på upptäcktsfärd i köket!
Jag bjöd över Liv på lunch innan vi skulle till Öppna förskolan.
Efter lunchen åkte vi till Öppna förskolan och gick på babyrytmiken och vi var också sedan med på sångstund då fick Fredrica sjunga lite med Sylvester.
Vi åkte hem efter att Sylvester hade fått mellis han somnade i bilen hem och när Liv skulle bära ut honom sov han fortfarande när jag tog honom fortsatte han att sova så jag lade honom i vagnen ute och ha sov en och en halv timme. Det är bra att inte använda nappen! Känns som att han kan somna nu utan att behöva ha den... :)
När Jocke kom hem var det lek på golvet!
Roligt hade dom!
Sen var det middag, bad och bums i säng! Nattningen tog en halvtimme sen sov lilla Dahl som en stock... Hur kommer natten bli?
Natti Natti! ♥

100214. Fika hos Mormor och Tomi!

I dag ska vi hem till Mamma och Thomas på en fika och lämna tillbaka bilen som vi har lånat.
Nu undrar ni säkert hur natten har gått? Njaa, sådär. Jag var så, så nära på att ge upp i natt. Sylvester var vaken mellan halv två och halv fyra, men jag stod ut! Han somnade om flera gånger själv, men sen vaknade han till. Jag satt utanför dörren hela tiden så han skulle känna sig trygg, till slut somnade han om. Man vill ju bara ta upp honom, men det går ju inte i längden. Han måste ju lära sig att sängen är en trygg plats och där kan man somna om själv. Och det gör han! :)
På morgonen var det mys med pappa. ♥
Efter lunch så åkte vi till Mormor och Thomas! Där skulle Mormor lära Sylvester att krypa.
Och sen tog Mormor, Sylvester och Tomi en promenad i hallen... Fram...
... och tillbaka.
Vi fikade lite och Sylvester fick mellis sen åkte vi hem och jag vilade lite och sen var det dags att göra middag. Vi lagade spagetti med köttfärsås och Sylvester fick smaka. Han tyckte det var jätte gott! Efter middagen var det dags för bad!
Efter badet var det välling och sedan bums i säng. Jocke hade hand om den "nya" nattningen och det gick så bra! Sylvester somnade SJÄLV och UTAN napp på tio minuter. Bra jobbat! :) Nu får vi hålla tummarna att han inte vill vara vaken två timmar i natt...
Natti Natti! ♥

100213. Mys dag hemma!

Jag måste börja med att berätta hur natten har gått, jag är så ivrig! Det är svårt, eller inte svårt, men mycket att skriva hur man exakt gör enligt denna "kur", men kontentan av detta hela är att Sylvester somnade själv (!) utan gråt och utan napp!!! Han somnade på en halvtimme sov till elva då han fick buffning och ramsan som ingår i "kuren" då somnade han om själv. Nästa gång han vaknade var klockan fyra, då var han vaken mellan fyra och fem, sen sov han till klockan sju då vi väckte honom. Det ska man göra enligt kuren, men vi tror inte vi kommer fortsätta med det utan han får sova tills han vaknar. Vi får se hur vi gör... Bra va?! Vi känner oss utvilade faktiskt! :)
På morgonen så åt vi mys frukost, sen var det bus med Sylvester...
... sen lek på golvet.
Till lunch blev det spagetti med köttfärsås.
Efter lunchen åkte vi till Märsta Centrum för att kolla lite.
Sen ville Jocke att jag skulle ta en bild på honom på ÖB när han stod vid någon slags maskin. Han tyckte det var kul... Hmm...
När vi kom hem fick Sylvester sin alla hjärtans dag present!
Vi åt god middag, oxfilé, i dag bara för att vi tycker det är mysigare än att äta det på en söndag. Jag fick min present också... En parfym som luktade sååå gott! Jocke fick två filmer av mig... Jag måste berätta hur nattningen gick... Sylvester somnade på 19 minuter utan napp och bara med ramsan, det vill säga att vi säger en ramsa utanför dörren, han somnar alltså helt själv. Vi är så glada att det fungerar! Spännade att se hur han vaknar i natt.
Nu ska vi kolla på melodifestivalen!
Natti Natti! ♥

100210-100212. Tre dagar på ett inlägg!

Ja, så mycket bloggande har det inte blivit de senaste dagarna. Jag har varit för trött för att blogga om jag ska vara ärlig. Nätterna har varit ett helvete rent ut sagt! Sylvester har sovit mest inne hos oss. Jag har aldrig känt mig så här trött förut, inte ens när Sylvester var pytteliten. Men, men... Idag, fredag, har vi börjat med en ny slags nattning. Jag har köpt boken "Sova hela natten" skriven av Anna Wahlgren. Det går ut på (i korta drag) att bebisen ska somna utan napp och buffas till söms plus att man ska läsa en ramsa och den ramsan ska sedan få bebisen att koppla ihop med att sova. Så till slut ska man bara behöva säga ramsan om han vaknar på natten. Vi prövade att natta honom enligt denna "kur" som det kallas och han somnade fort! Och utan napp! Förstår ni, vi som trodde det skulle bli ett herrans liv utan den nappen, men icke sa nicke. Nu får vi hoppas på att det fortsätter bra... Ja, ja... Vad har vi gjort i veckan då. Jo, i onsdags var det fika hos Mia. Här är lite bilder från den dagen.
Massor med bebisar! Det var en till tjej med var med denna gång, Lina och hennes som Elvin.
Här är Sylvester och Elvin.
Elenor, Ellen, Mia och Malva.
Isak var ju med så klart... :)
Lina och Elvin.
Det var jätte mysigt att fika med mammorna. Det får en att orka och bli glad på dagarna fast man är så trött. Tack mina vänner! ♥
♥♥♥
På torsdagen så var det fika hos Sanna, men hon bjöd istället på lunch. Jätte god kycklingsallad. Gott!
Emma, Ellen och Sylvester lekte på golvet medans vi åt.
Det var jätte mysigt hos Sanna. Vi pratade och myste ett par timmar. Nu ska ni höra!!! Vet ni vad Sylvester gjorde idag (onsdag) satte sig själv!! Vi är så stolta!!!
♥♥♥
I dag fredag så skulle vi egentligen åka till Fredrica på lunch, men jag var så trött så jag orkade inte. Vi var hemma istället. Jocke kom hem tidigare i dag så att jag kunde vila lite, världens bästa man - det har jag!
Vi fick "sittningen" filmad så ni inte tror att jag ljuger. :P Klicka på länken så får ni se!
http://www.youtube.com/watch?v=EfvVZV9lAy4
Han försäker också dra sig upp på Bertil (rullstolen heter så). Duktig kille!
Nu sitter vi i soffan och Sylvester har sovit i 1 timme och 45 minuter utan att låta. Hoppas den nya nattningen fungerar. Håll tummarna!
Natti Natti! ♥

100209. Mys med Mormor!

I dag blir det mys med Mormor! Hon kommer hit klockan tolv och äter lunch och sedan mysa med oss!
Jag var väl uppe ca fem gånger i natt för att ge Sylvester nappen, är lite trött idag...
Mormor kom vid tolv då åt vi lunch och sedan så visade Sylvester att han kunde "gå" i sin gåstol.
Efter det, mys med Mormor...
... mys, mys, mys! ♥
På eftermiddagen tog vi en promenad.
Jockes bil har det blivit lite problem med så han fick ta min till jobbet i dag så han ska lämna in sin bil i morgon på Mekonomen. Mamma var så snäll så hon ska låna ut sin bil till Jocke så att jag kan få ha min och åka och vara social på dagarna... :) Så Thomas kom med mammas bil och då passade vi på att bjuda dom på middag. Tack så mycket mamma för att du lånar ut bilen!
Sylvester hade lite svårt att nattas i kväll också. Så konstigt eftersom han sover hur bra som helst på dagen och har lätt att då komma till ro. Konstigt... Ja, ja... Nu sover han i alla fall. Vi får se hur denna natt blir.
Natti Natti! ♥

100208. Babyrytmik!

I dag är det babyrytmik på Öppna förskolan. :)
Nätterna är som vanligt - jobbiga...
På Öppna förskolan så var det många barn. Här sitter dom och leker.
Sylvester hade mycket att titta på...
På babyrytmiken var Fredrica, Theodor, Liv och Leo med! ;)
Sylvester gillar rytmiken.
Britta fick springa runt med Sylvester. :)
Och så fick han sitta i hennes knä...
Det var uppskattat av både mig och Sylvester att vara med på babyrytmiken. När vi kom hem var han trött och somnade direkt. När Jocke kom hem åt vi middag och Sylvester fick smaka min mat. Torsk med citronsås och ris. Han tyckte det var så där... :) Efter middagen så åkte jag och tränade. Duktigt va? Hihi. När jag kom hem vid åtta så hade Sylvester inte somnat än, han hade svårt att komma till ro och var ledsen så han fick komma upp till oss en stund och sedan nattade vi om honom och då somnade han ganska fort. Jag längtar tills han börjar få lättare att komma till ro och han sova hela natten...
Natti Natti! ♥

100206-100207. Lördag & Söndag!

I dag, Lördag, ska jag träna på morgonkvisten! Jag har glömt att berätta att jag har köpt kort på Sats så nu är det hård träning som gäller! :) Jag ska träna med Mia, en av babymassage tjejerna och efter träningen ska vi åka till Stinsen en sväng och efter det middag hos Liv och Benny.
Natten går fortfarande så där... Mycket skrik. Hoppas att det snart blir bättre...
På morgonen så hämtade Mia mig och vi åkte och tränade!
Mia tränar hårt! :)
Det gick jätte bra att träna, jag tog det lugnt för det var ju ett tag se jag tränade. Efter styrketräningen så åkte jag hem och fixade ordning mig och sen åkte hela lilla familjen till Stinsen. Där åt vi sushi och köpte lite kläder till Sylvester. Här får han prova lite kepsar!
En till...
... han fick också pröva skinjacka!
Efter lite shopping var det dags för fika!
Sylvester fikade med, han fick banan. :)
Efter att vi hade varit i Stinsen ett par timmar åkte vi hem och gick sedan till Liv och Benny på middag.
Killarna lekte på golvet medans vi åt god mat.
Vi hade det jätte trevligt! Vi åt jätte god mat och drack gott vin. Liv och jag festade till det lite och hade super kul! Sylvester satt med till klockan var lite över nio sen ar han så trött så Jocke och Sylvester gick hem och jag, Liv och Benny satt kvar och drack mer vin. :)
Tack Liv och Benny för en trevlig kväll! ♥
Natti Natti! ♥
♥♥♥
I dag, Söndag, ska vi ta en tur till Fredrik, Karin och deras son Jakob och fika. Det var jätte länge sedan vi sågs och de var så kul att se dom igen. :)
Här är en bild på Fredrik och Sylvester.
Grabbarna samlade!
Jakob är fem veckor yngre än Sylvester. Det var god fika och jätte kul att träffa dom igen. Tack för god fika och trevligt sällskap!
När vi kom hem åt vi middag och efter det lek på golvet. Sylvester hamnade visst i sin leklåda! Hihi...
Busfrö!
Nu har vi badat Sylvester och han ligger i sin säng och sussar. Vi ska mysa ner oss i soffan och vila hela kvällen.
Natti Natti! ♥

100205. Fika med Fredrica, Liv och Ullis.

I dag kommer Fredrica, Liv och Ullis på fika.
I natt så var jag inne några gånger och gav Sylvester nappen, han hostar, men inte lika mycket som förut. Vi ska egentligen på babysimmet i dag (det är första gången på steg 2) men vi hoppar över det eftersom han börjar ju bli bättre nu i sin förkylning. Vill ju att han ska bli riktigt kry innan han får dyka!
Vid ett kom tjejerna med sina bebisar. Här är Fredrica och Theodor.
Ullis och Alva.
När alla hade kommit så fikade vi.
Sen lek på golvet!
När Jocke kom hem var det glada miner!
Sen var det träning! Förstå vilken stark liten kille!
Ännu mera träning!
Medans vi åt så plockade Sylvester i sin leklåda...
Innan badstunden så fick han sitta i Bertil. :)
Efter badningen och nattningen så var det dags för fredags mys. Denna fredag stod Semla på menyn... (Viktväktarna har semester denna vecka)
Nu sitter jag i soffan och väntar på att Let´s Dance ska börja! Mys, mys, mys! ♥
Natti Natti! ♥

100204. Slappa hemma hos Maria och middag hos Martina!

I dag ska vi åka till Maria och Isak och bara ta det lugnt och få lite sällskap, sen ska vi hem till Martina och Crabban på middag.
Natten har gått bättre, Sylvester hostar mycket så det är det han vaknar av och blir ledsen av att han inte har nappen. Men annars känns det bra! Han sover i alla fall inte mellan oss... :)
Hos Maria var det lek!
Shiva var med i perferin...
En liten bild på mig och Herr Fismuff. ♥
På eftermiddagen åkte vi till Martina och Crabban. Mamma och Thomas var också bjudna. Mamma (Mormor) hade inte träffat Sylvester på ett tag så hon hade abstinens! :) Thomas med!
Efter myset var det dags för mat! Det bjöds på tortellini, jätte gott!
Vi åkte hem vid halv åtta, Sylvester somnade i bilen och han fick välling när han kom hem och så fick han gå och lägga sig. Vi trodde att det skulle ta lång tid för honom att somna, men han somnade direkt! Duktig kille!
Natti Natti! ♥

100203. Fika med babymassage tjejerna!

I dag är jag piggare fast natten var jobbig. Sylvester började att härja tio över tio... Sen försökte jag en halvtimme och sedan Jocke. Sylvester har sån hemsk hosta så han vaknar av det och är ledsen så han fick sova hos oss i natt. Igen... :(
I dag ska vi till Elenor på fika med babymassage tjejerna. När vi kom dit var det lek på golvet.
Det bjöds på semlor! Jätte goda!
Ännu mera lek på golvet medans vi fikade.
Emma och Ellen var med och lekte.
Maria och Isak.
Maria, Mia och Malva.
Det var jätte mysigt att träffa alla igen, vi pratade och pratade! Som vanligt med andra ord... :)
På eftermiddagen så mötte vi upp Jocke i Sigtuna och gick på rean på Okidoki en barnbutik. Vi köpte två par byxor till Sylvester. Jätte fina! Sylvester somnade i vagnen så vi gick till Valvet, ett mysigt café i Sigtuna, och åt middag så fick Sylvester sova.
När vi kom hem fick Sylvester mat och sen lekte vi alla på golvet.
Efter leken på golvet så var det badtime och sedan bums i säng! Sylvester har varit så mycket gladare i dag. Det gillar hans mamma! ;)
Nu ska jag sätta mig i soffan och dricka kaffe och njuta av att Jocke är hemma i kväll!
Natti Natti! ♥

100202. Trött dag...

I dag är jag trött! Natten har varit jobbig plus att jag har ont i halsen och huvudvärk... Maria och Isak kommer hit i dag så vi ska bara ta det lugnt och inte göra nått mer än bara äta lunch och fika... :)
Sylvester blev glad när Maria och Isak kom.
På förmiddagen var det dags för frukstund, titta vad dom öppnar munnen när som ser mandarinklyftan. Ha ha!
Sen var det lek på golvet!
En liten bild på mig och Sylvester blev det. :)
Både Isak och Sylvester var gnälliga hela dagen. Sylvester har aldrig varit så här gnällig tidigare under en hel dag. Han sover inge bra på natten och heller inte på dagen... Inte konstigt att man blir gällig. Jocke var borta under kvällen på en jobbgrej så jag tog nattningen också. Den tog en timme! Fy... Jag var så trött så trött. Jag gick och lade mig klockan halv åtta och somnade klockan åtta... Sen började Herr Dahl att härja tio över tio...
Natti Natti! ♥

100201. Babyrytmik!

I dag ska vi på babyrytmik. Det är på Öppna förskolan som babyrytmiken ska vara. Det ska bli kul!
Natten har gått bra i natt! Var bara uppe en gång för att ge honom nappen... :)
På morgonen så tränade vi på att krypa! Jag lade ner Sylvester vid min toalett och helt plötsligt så var han i vardags rummet! (Han ålar sig bakåt)
Sen stod han en liten stund på alla fyra...
Efter lunch så åkte vi med Liv och Leo till Öppna förskolan. Där fick Sylvester träffa sina kompisar...
Sen var det dags för babyrytmiken! Här är en bild från vänster...
... och en från höger.
Sylvester tittade mest på alla andra.
När det var dags för en galopp visa så fick Britta ta Sylvester och galoppera runt. Gulligt!
Sylvester gillar kompisen Joy.
Efter ett par timmar så åkte vi hem och Sylvester var så trött så han somnade på en gång när vi kom hem. Efter sov stunden så kom Jocke hem. Vi har bestämt att Sylvester ska börja smaka på vår mat till middag, men gröten utgör fortfarande den största delen av middagen. I dag fick han smaka på korvstroganoff. :)
Det var gott tyckte han!
När Jocke kom hem så fick jag dom här fina blommorna... ♥
Efter middagen så öppnade Jocke sitt paket från Ginza.
Sylvester fick fyra filmer som han kan se när han är lite större...
... Jocke fick tio filmer. (Jag överdriver inte)
Sylvester kan stå själv!
Och den sista bilden för dagen blir en knas bild på vår lilla Tulltott! (Lite suddig, gissa vem som tog bilden :P )
Nu ska vi sätta oss i soffan, tända ljus, dricka kaffe och mysa! Håll tummarna för att natten kommer gå bra!
Natti Natti! ♥

RSS 2.0