120131. Mys hos mormor!

Idag har vi varit hos mormor och myst. Clinton brukar ju alltid sova två gånger om dagen, första gången vid nio och den andra vid tre tiden. När vi åkte till mamma så somnade han inte i bilen och då var klockan nästan tio så han var vaken en timme till. Åt lunch vid elva och somnade efter det. Han sov till två och klarade sig till halv sju :) Får se om han pallar med detta :) Han börjar bli stor nu...

Kram!


120126 - 120129. Fredag plus helg!

Jocke tog ledigt i fredags :) Så vi åkte till fjärilshuset och mamma följde med. Vi åt lunch där och sedan åkte vi (utan mamma) till Sollentuna c för att köpa badbrallor till grabbarna. Vi köpte med oss en stoooor semla hem till mamma och Thomas :) Vi åt middag hemma hos mami och Tomi. Gott!

I lördags var vi och badade i badhuset! Blev tyvärr inga bilder :( På kvällen lagade Jocke trerätters middag till mig. Jätte gott! Tack mitt hjärta!

Idag söndag var Sylvester och Kocke ute en stund och åkte snowracer, när dom kom in var det städtime! Efter lunch åkte vi till Sollentuna c. Jag fixade naglarna och så fikade vi.

Nu sover barnen och Jocke är iväg och köper kebab, när han kommer tillbaka ska vi slappa i soffan och titta på film :)

En toppen helg har vi haft!

Kram!


120125. Min tur...

... Då var det min tur att bli förkyld - igen! Jag och Clinton har varit hemma hela veckan. Tråkigt! Vill inte vara hemma och sjuk!

Det har ju snöat massor här och mamma är så snäll och kommer och hjälper mig med att passa Clinton då jag ska lämna och hämta Sylvester. Det är ju så tungt att dra vagnen i snön plus att Sylvester gärna vill sitta i mitt knä. Det är så skönt att mamma bor så nära plus har ett sånt jobb där hon kan komma ifrån när jag behöver hjälp.

Jag har alltid velat vara så "duktig" och inte velat inse att jag faktiskt behöver hjälp ibland. Inland glömmer jag och andra bort att jag faktiskt sitter i rullstol... Så - tack min älskade mamma!

Kram!


120122. Söndag!

Idag tog jag och Sylvester en tur till Stinsen. Vi åt glass, åkte karuseller och tittade lite i affärer. Mysigt hade vi det!

Det har snöat massor idag så vi har tagit premiär tur med pulka och snowracer!

Nu är Jocke och köper kebab och sen ska vi kolla på en skräckis!

Kram!


120121. Lördag!

I lördags så tog Jocke och Sylvester en sväng med tåget till Sollentuna C! Kul att åka tåg när vi alltid åker bil :)

Vi tog det lugnt hemma resten av dagen och på kvällen lagade jag en trerätters middag till mitt stora hjärta.

Kram!


120120. Hemma fredag!

Hemma mys idag! Sylvester är hemma och idag ska det bakas!

Vi bakade hallongrottor ( Sylvester älskar hallon!), han var så duktig. Rullade bollar, la dom i muffinsformen, gjorde håll, tog sylt själv och klickade i. Super fina och super goda blev dom!

På kvällen myste jag och Jocke med hämtmat och film :)

Kram!


120119. Öppna förskolan!

När Sylvester var liten var vi inte hemma mycket på dagarna vilket skiljer sig nu när jag är hemma med Clinton. Vi är nästan jämt hemma! Men nu finns det ju tider att passa då Sylvester ska hämtas på dagis, men Clinton börjar bli stor nu och behöver träffa andra barn och undersöka andra ställen än golvet hemma i vår villa :) så i torsdag begav vi oss till öppna förskolan. Han gillade det verkligen! Det är nått vi kommer göra mer av!

På vägen hem hittade jag en platt sak som låg på vägen... Mos kan man säga!

När Jocke hade kommit hem så åkte jag och träffade Maria i Sigtuna :)

Toppen dag och kväll!

Kram!


120116. Allt är som vanligt igen...

... Sylvester har börjat dagis igen och jag tar det lugnt hemma med den lilla gullungen :)

På kvällen kom Thomas över på middag. :)

Kram!


120115. Spontan middag!

Inget inbokat i söndags, så fick vi ett glädjande sms från Ronnie som frågade om vi ville hitta på nått, så vi blev bjudna på söndagsmiddag! Jätte gott!

När vi ses är det högljutt, bus, gråt, skratt! Intensivt, men sååå härligt! Vi gillar verkligen den familjen :)

Toppen söndag blev det!

När vi kom hem tittade vi på film och åt ostbågar :) Ett bra avslut på en mysig helg!

Kram!


120114. Bio och tjejmiddag!

I lördags var det biodags för Sylvester. Han och Jocke såg Nalle Puh. Han satt hela filmen, 1 timme och 10 minuter. :)

På kvällen var jag på middag hos Helena. Vi åt gott, drack gott och sjöng Singstar! Jätte roligt hade vi!

Kram!


120113. Mormormys!

Mormor har räddat mig denna vecka, jag har varit super sjuk och Sylvester har varit detsamma. Men mormor har kommit hit på eftermiddagarna och gjort oss glada vilket vi uppskattar till tusen! Idag var vi hemma hos henne och Thomas. Vi fick lunch och fika :) Och våfflor! Som alla gillade...

Nu sover våra gullungar, Jocke är och hämtar mat och vi ska kolla på film, det är fredag det!

P.s Sylvester har inte haft feber idag så nu är han så gott som frisk :)

Kram!


120112. ...

Hemma idag med. Syssi var inte så kry på morgonen, men efter lite frukost och Alvedon så blev han piggare. Hostmedicinen är ju inte så populär men med lite muta (kinder ägg) så slinker det ner... :)

På eftermiddagen kom bästa mormor på besök. :)

Kram!


120111. Hemma igen... :(

Ja, sjuka idag med. Och jag med. Tråkigt... Men mormor kom och hälsade på på eftermiddagen vilket vi ALLA uppskattade!

Kram!


120112. Hemma!

Sylvester är hemma idag igen. Han hade 39 graders feber igår och lite mindre idag. Han är snorig och hostig, men glad som vanligt :) Vi har busat idag, det är han aldrig för sjuk för :)

Nu sitter jag i soffan och vilar efter en hård barndag... Jocke är på bio så han kommer nog snart, längtar efter min plutt!

Kram!


120109. Sjukstuga!

Men vi är glada ändå! :)


120107. Goscha och Bitti på besök!

Ovanstående betyder Morfar och Britt-Marie! Gulligt va?!

Dom kom på besök och åt lunch hos oss. Vi hade det väldigt mysigt! När dom skulle åka hem grät Sylvester och sa: "Mera Goschar!". Vi ska snart åka och hälsa på dom... :)

När Morfar och Bitti :) hade åkt hem så fick vi oväntat besök av Mamma, Thomas, min kusin Jeanette och hennes Markus! Jätte kul! Vi fikade och hade det mysigt :)

På kvällen tog vi det bara lugnt!

Kram!


120106. Husdjursmässan!

På morgonen var det lera dags! Fina skapelser blev det :)

Vid tio tiden mötte vi upp Carro med familj och gick på husdjursmässan i Kista. Tur att vi var där tidigt för mycket folk var det på slutet. Vi hade det roligt! Kul att få klappa djur!

Efter mässan tog vi en sväng till Stinsen för att kompletterings handla inför morgondagen för då kommer Morfar! Sylvester har redan gjort en macka som ligger redo i kylskåpet till Rusty, Morfars hund :)

Nu är Jocke och köper kebab och vi ska titta på den sista Harry Potter filmen... MysPys!

Kram!


120104. Hela dagen lång...

... har vi varit hemma hos mamma. Vi har blivit bjudna på fika, lunch och middag! Tackar säger man då! :)

Kram!


120103. Fika!

Idag har vi varit hemma hos Carro, Vendela och Novalie på fika och lek :) Alltid lika roligt att ses!

Kram!


120102. Sollentuna C!

Igår på förmiddagen så var vi hemma medans Clinton sov, sedan skulle Syssi sova och efter det åkte vi till Sollentuna C för att låna böcker på biblioteket! Riktigt bra att göra det, första gången för oss och böckerna vi lånade läser vi mycket :) Sen tog vi en fika och lekte lite medans vi väntade på Jocke. Middag åt vi i centrum :)

Mysig dag!

Kram!


120101. Gott nytt år!!!

Gott nytt år! Carro, Ronnie, Vendela och Novalie har firat in det nya året med oss! Vi har haft det så mysigt :) Lek, bus, god mat och mycket skratt! Tack för att ni ville fira med oss! :)

Ser framimot detta nya år!

Kram!


RSS 2.0