091031. Lördag!

I dag ska vi ta det lugnt på förmiddagen sen ska vi till Mamma och Tomas i eftermiddag/kväll. Dom kommer hem från Turkiet ikväll och hon har ju längtat så mycket efter Sylvester så hon vill träffa honom omedelbart bums när hon kommer hem! :)

Natten har gått så där. Sylvester var ju superduper trött efter babysimmet så han somnade mellan halv sju och sju, sen när vi precis hade somnat så vaknade han och han skulle hela tiden lägga sig på mage. Då gav Jocke honom mat så att jag fick sova för jag var så trött! Sen vaknade Jocke av att han låg på mage och jollrade. Då fick han mat igen då var klockan sex, sen somnade vi alla om och sov till kvart över åtta. 

När vi hade vaknat gick vi upp och åt frukost och Sylvester fick ha på sig sina nya kläder som han har fått från sin Mormor, titta vad han är fin!

 

♥♥♥

Jocke brukar skoja med mig med hjälp av Sylvester. Så här brukar han göra då...

                 

 

Efter skämtet så blev det palsternackspuré som jag gjorde i går till honom. Han tyckte att det var mycket gott!

 



Nu vänder sig Sylvester utan några större problem själv...



Vid två tiden åkte vi till mamma och hälsade på. Alla ville mysa med gullplutten!

 

Vi gick sedan på en promenad till Jessicas grav för att tända ett ljus. Det var massor med ljus tända och det var så fint...

 



Det blev jätte fint på Jessicas grav, vi köpte ett hjärta med en ros på som får ligga på hennes grav.



När vi kom hem från promenaden så var det grötdags!



Medans vi åt så låg Sylvester och myste på Mormors täcke.

                  

 

Vi år super god middag hos mamma, förrätt blev toast skagen och till varmrätt blev det köttfärslimpa med potatismos och kantarellsås, jätte gott!



Sylvester hade sin egna stol att sitta i. :)



Vi åkte hem vid åtta. Sylvester somnade i bilen. När vi kom hem så bytte vi om till pyjamas sen fick han mat och somnade på en gång i sin säng.

Natti Natti! ♥


091030. "Lite allt möjlig" dag!

I dag är det fredag och Jocke är ledig från jobbet så i dag ska vi göra lite allt möjligt. Vi bestämde först att vi skulle åka till Bauhause och sedan till Stinsen, men jag glömde att åka av vid Rotebro där man måste åka för att komma smidigast till Bauhause så vi struntade i det i dag och åkte direkt till Stinsen istället. Innan Stinsen så blev det nyöppnade Big Baby där vi köpte lite mer dräggellappar, en leksak och en Tummenbok! :)

På Big Baby så var det någon som ville att jag skulle ta kort på honom. Hmm...



Undra vem det är som är the Big Baby!

 

Sylvester fick pröva lite grejer han med!

 



Efter Stinsen så var det BVC besök. Sylvester vägde nu 7438 gram och var 64,3 cm lång. Stooor kille! :)

När vi kom hem så var det smakisdags! Majspuré blev det för Herr Dahl, mumsigt tyckte han att det var!



Efter smakisen så fick han ersättning och då var han så trött så han somnade i mitt knä... Sötfis!

 



Efter att Sylvester hade sovit så åkte vi till Babysimmet! Här är badpojkarna redo!



Även badflickan! :)



Babysimmet var jätte kul. Den här gången fick vi hälla vatten på bebisen huvud så att den ska lära sig att stänga ögon och mun när man säger: "Ett, två, tre nu kommer det vatten!". Sen fick vi också låta bebisen ligga på rygg mot ens axel kind mot kind och så sprattlade man med bebisens ben och sa: "sparka, sparka, sparka" och till slut kommer bebisen komma ihåg det och själv sprattla med benen. Sylvester skrattade mycket den här gången så det känns väl mer och mer säkrare för honom. Vi längtar alla till nästa vecka då vi får gå på babysim!  :)

När vi kom hem därifrån så fick Sylvester gröt, BVC tanten sa att vi kan ge honom mer mat nu så då har vi nu börjat med gröt på kvällen. Sen var han så trött så trött. Kommer ni ihåg att jag sa att han snart kommer vända på sig från rygg till mage? Näe vi skulle titta till honom när det var sängdags låg han så här och sov:



När Sylvester hade somnat så sa Jocke till mig, (ska väl tillägga att han har fått sin nya hårdrockstidning på posten i dag): " Nu får du INTE störa mig" och satte sig i soffa så här (kan ju även tillägga en grej här att han har ingen musik i öronen utan som används som några slags öronproppar:




Nu ska vi kika på Idol och sedan är det...

Natti Natti! ♥



091029. Fika, fika, middag!

I dag blir det fika med Liv sedan fika med Maria och sedan middag med Anna och Johan!

Sylvester vaknade en gång i natt för att äta sedan vaknade han sju och då fick han sin "frukost" sedan låg vi i sängen till nio. Jätte skönt! :)

Vid tio kom Liv och Leo och fikade, vi pratade mycket precis som vanligt!



Leo fick låna Sylvesters babysitter.



När Liv och Leo hade gått så åt jag lunch och Sylvester fick smakis. Nu äter han så mycket av smakis och banan att han inte vill ha så mycket ersättning efter sin "lunch".

Efter lunchen så åkte vi till Maria som jag har träffat genom babymassagen, dom bor i en jätte fin lägenhet i Sigtuna. Isak, hennes bebis sov när vi var där så jag fick aldrig träffa honom. :(

Här är Maria och Sylvester!



Hennes hund Shiva var i alla fall vaken! :)

Vi stannade där ett par timmar sen åkte vi hem och Sylvester somnade i bilen så när vi var framme vid Gulan så hämtade jag hans åkpåse och lade honom i vagnen sen sov han ute i en timme. När Jocke kom hem så var det hoppgunge time!

 

Sylvester älskar hoppgungan! Här har han på sig sina Converse skor han har fått från sin Mormor, lite stora än så länge...

 



Vid sex tiden kom Anna och Johan på middag.

                   

Mys med mig! ♥

 



Vid halv åtta var det dags för Sylvester att sova och vi satte oss i soffan och tittade på "Mammas pojkar". Sen är det även...

Natti Natti! ♥ För oss... :)


091028. Öppna förskolan!

I dag skulle vi egentligen träffa Jeanette, min kusin. Men hon ringde på morgonen och berättade att hon hade ont i halsen. Hennes dotter Vilda har varit sjuk med feber förra veckan så det är väl nått som har smittat, så vi bestämde att vi ses nästa vecka i stället. Det är så svårt hur "noga" man ska vara med det där att inte ses när någon är lite halvdålig. Jag vill ju inte vara en "fjompig" mamma, men jag vill ju ändå inte att Sylvester ska bli sjuk. Äsch, det känns rätt att inte träffas i dag, det blir ju ändå nästa vecka... :)

Natten har gått fin fint! Nu har Sylvester kommit in i sina gamla vanor - att inte äta på natten! :) Vi nattade honom vid kvart över sju, han sov vid kvart i åtta och han vaknade sju i morse utan att äta nått i natt. I dag känner jag mig mycket piggare!

Eftersom vi inte ska träffa Jeanette i dag så åker vi till Öppna förskolan i stället, det var ett tag sen vi var där. Just nu sover Sylvester frukostsovningen så fort han har vaknat åker Tummenoverallen på och så åker vi.

♥♥♥

På öppna förskolan var det full fart!



Theodor är två veckor äldre, han väger nästan 9 kilo! Sjukt stor bebis!



Sylvester har många kompisar nu!



Gulligt! ♥



När vi hade varit där i två timmar var det dags att åka hem.



Nu är Sylvester avtryck klara, titta vad fint!



När vi gick ur bilen somnade Sylvester så han fick stå ute och sova.



När Jocke kommer hem ska jag till Stinsen och träffa Cissi.

♥♥♥

När Sylvester hade sovit i två timmar var det smakis dags och sen hoppgungedax! :)



Någon som tycker att det är roligt!



Sötfis! ♥



Sen var det dags att ligga i sängen och träna på mage...

                   

Nu väntar vi bara på att Jocke ska komma hem sen ska jag träffa Cissi.

♥♥♥

Det var jätte mysigt att träffa Cissi, vi åt, pratade och shoppade lite. Tack för en mysig kväll, Cissi! :)



När jag kom hem så sov Sylvester och Jocke rapporterade att dom hade haft en bra och mysig grabbkväll!

Natti Natti! ♥


091027. Fyra månader!

I dag är Sylvester fyra månader på pricken! :) Tänk vad fort det har gått, det kändes på sätt och vis att jag hade den där stora magen igår, men ändå som att Sylvester har funnits i hela vårt liv. Konstig känsla...

I natt... Hmmm... Gick det så där. Vi gick och lade oss ganska sent (för oss) så det blev väl någon gång vid halv elva. Det måste precis varit när jag hade somnat så vaknade Sylvester och var jäääätte hungrig! Klockan var då elva. Då kände jag mig så trött och grinig! Det är så jobbigt att gå upp när man inte har fått sova några timmar för då är det inga problem för mig att gå upp. Sen vaknade han tjugo i sex då trodde jag att han ville gå upp, men tack för att han somnade om! :) Kvart i åtta vaknade han och då gick vi upp. Känner mig lite trött i dag, men det är säkert för att det blev så tidiga mornar i helgen.

Cissi kommer med båda sina barn i dag. Linn och Elias. Egentligen skulle Sanna och Noha också komma men Noha var lite förkyld så dom stannade hemma.

Här är mina gäster! :)



Linn tyckte att det var mycket gott!



Elias hade gjort ett halsband till mig, titta vad fint!



När Cissi, Elias och Linn hade åkt hem så var Sylvetster smakis sugen så han fick två isbitstärningar av min egna majspuré och lite mosad banan till efterrätt. Sen var han tröttis så då fick han lägga sig och sova. När jag kom in för att titta till honom så låg han så här:



Det kanske inte ser ut att han nästan vänder sig på bilden, jag tror att det är nära att han snart kommer kunna göra det.

♥♥♥

När Jocke kom hem så fick Sylvester pröva en hoppgunga som vi lånat av Jeanette, min kusin. Tryck på länken här nedan så får ni se honom i action så att säga. :)

http://www.youtube.com/watch?v=YrtWI9yhgRs

Natti Natti! ♥

091026. Lördag, söndag och måndag!

Det här inlägget kommer innehålla lördag, söndag och måndag! Vi har ju varit i Jönköping i helgen. Det har varit jätte kul att träffa alla! Här kommer en sammanfattning av helgen:

Vi ställde klockan på sju på lördag morgon så jag och Jocke hann att göra i ordning oss och äta frukost. Vid halv åtta så vaknade Sylvester så då klädde vi på honom och gav honom mat sen åkte vi. Vi kom i väg vid åtta.

Sylvester var redo för resan!



Efter en stund så somnade han, men han var mest vaken under resan.



Efter halva vägen så stannade vi så att Sylvester och vi fick sträcka lite på oss.


                                        

När vi kom hem till Jockes föräldrar, Ann-Greth och Lars-Göran så myste dom med oss och Sylvester...

              

Efter att vi hade ätit lunch hos Ann-Greth och Lars-Göran så tog vi en promenad till Jockes kompis Anders och hans tjej Xenia. Där fick vi paj och kaffe.



När vi hade stannat där en stund så gick vi tillbaka till AG och LG. Där myste vi och åt middag. Vid åtta var det dags för Sylvester att sova så då var det lite tvättning och på med pyjamas!

              



Sylvester fick sova i sin vagn och han somnade ganska snabbt, han sov fram till halv tre så han åt och då lade vi insattsen till vagnen i sängen mellan oss så sov Sylvester där resten av natten. Klockan ställdes ju om på natten så det blev lite knasigt för oss alla. Sylvester vaknade kvart över sex, vilket han inte har gjort på vääääldigt länge! Men det är väl lite konstigt att sova borta... :) På söndags morgonen åt vi lite frukost och Sylvester fick banan.

         

Dagen blev jätte lång när Sylvester vaknade så tidigt och man "fick" en till timma. Lite innan ett så åkte vi till Jockes Syrra Catherine, hennes man Svenne, deras snart två åriga son Samuel och Edvin deras tvåmånaders bebis där det bjöds på lunch. Mycket gott! :)

              

Kusiner! ♥



Efter lunchen så var det dags att åka till Familjen Lingvall som består av Jockes bror Niklas, hans fru Maria och deras döttrar Johanna och Julia. Johanna hade fyllt år så det var henne vi firade.



Maria och Niklas.



Lars-Göran och Jocke.



Johanna och Maria.





Efter att tag så kom Julia med en grej som Jocke hade gjort för 14 år sedan - en Kärleksdronk!





På kvällen åkte vi hem till AG och LG för att natta Sylvester. Han hade lite svårt att somna men det gick till slut. Det blev en tidig kväll för oss alla!

måndags morgonen var det någon liten skrutt som fick ligga nakenfis!

              



Vid tolv började resan hem!



Vi var hemma vid fyra, resan hem gick jätte bra! Sylvester sov lite var vaken lite... Snäll som vanligt! När vi kom hem var det matdags för Sylvester och Jocke åkte och köpte mat till oss, vi orkade inte göra nått själva. Lite senare på kvällen var det dags för ett bad.

Vår lilla myskille! ♥



Det blev en tidig nattning för Sylvester för han var så trött!

Vi ska bara mysa i soffan i kväll för vi är också trötta efter helgens utflykt. Tack alla för en toppen helg, vi längtar redan efter er!

Natti Natti! ♥


091023. Babysim!

I dag ska jag, Jocke och Sylvester på babysim! Det ska bli jätte roligt! Det är i kväll så på dagen i dag ska vi packa lite, vi ska ju åka till Jönköping i helgen. :)

Natten har gått bra! Sylvester åt en gång.

Jocke jobbar hemifrån i dag så han tog en "dagens outfit" bild på Sylvester... Hmm... (Den ärtgröna dräggellappen köpte jag igår)



Vid lunch så var det dags för smakis, han fick potatis med majs och mosad banan till efterrätt! Mums!

Jag har i dag gjort egna smakisar med majs som han gillar så mycket!

♥♥♥

Babysimmet var toppen! Alla tre gillade det jätte mycket! Det var 6 stycken bebisar i ungefär samma ålder som Sylvester. Han simlärare hette Jutta. :) Det började klockan fem och höll på till halv sex.

Här är Jocke redo! (Alla MÅSTE ha på sig badmössa)



Efter att Jocke hade känt på vattnet så var det dags för Sylvester att hoppa i! :)



Dom gjorde olika övningar som att ligga mot förälderns axel, ligga på mage och så sjöngs det massor av sånger.

         



              






Sylvester var så duktig! När vi kom hem var han så trött så trött, klockan sju låg han i sing säng och somnade kort därefter.

Nu ska vi se på Idol och mysa i soffan för i morgon ska vi åka till Jönköping! :)

Natti Natti! ♥


091022. En tripp till Uppsala!

I dag ska jag och Sylvester till Lena i Uppsala. Vi ska äta lunch där och mysa! :)

Sylvester åt en gång i natt och sov till halv nio. Man märker att han är friskare nu eftersom han inte är orolig på natten längre.

Efter att vi hade gjort iordning oss så åkte vi till Lena! :)



Sylvester tog en tupplur medans vi var där.



Efter att Lena hade bjudit på lunch och vi hade fikat och pratat massor så åkte vi till Barnens hus. Jag köpte två dräggellappar, nappar och en jätte fin overall. (Den kommer på bild senare) Vi åkte hem på eftermiddagen och Liv kommer över på en fika. Leo har blivit stor nu!



När Jocke kom hem så gick vi ut på en promenad och Sylveste fick ha på sig sin nya overall... Tummen så klart!



Sen blev det bus med mig! Han tycker om när man kittlar honom då skrattar han massor!



I kväll var det dags för ett bad, denna gång blev det med Jocke!

                   



Nattningen gick bra, han somnade alldeles själv! :)

Natti Natti! ♥

091021. Lunch med Sanna och Cissi och middag med Martina!

I dag ska vi åka till Cissi för att äta lunch. Sanna och Noha kommer dit också. I kväll kommer Martina på middag.

Natten har gått bra, Sylvester åt en gång i natt. Efter det låg han vaken och pratade... Jag tänkte att nu får jag väl gå upp med honom för att han är så pigg, men efter en stund så tystnade han och somnade. Skönt! :)

Just nu sover Sylvester i sin säng och så fort han vaknar så ska vi åka till Cissi.

♥♥♥

När Tulltotten vaknade så åkte vi till Cissi. Sylvester var lika glad som vanligt när han fick åka bil...



Hemma hos Cissi så myste Sylvester med Sanna.



Cissi var ju där så klart, Linn med och Noha så klart!

                   

Jätte mysig dag har det varit! :)

♥♥♥

När vi kom hem så fick Sylvester banangröt, men det är inte lika gott som majs puré så jag ska göra det i morgon till honom tänkte jag... Efter matningen så fixade jag inför att Martina skulle komma. När hon kom så myste hon med Sylvester så klart!



Martina fick sköta om kvällsbestyren så som att tvätta av Sylvester och mata honom.



Myskille! ♥



Lite sista mys innan det var dags för sängen!



Nattningen gick jätte bra! Sylvester somnade på ca 20 minuter. Jocke har varit på bio i kväll men en kompis så när han kom hem så myste vi och kollade på tv. Efter det så är det...

Natti Natti! ♥


091020. Fika med babymassagetjejerna!

I dag ska två av dom som var i samma babymassage grupp komma på fika hos oss. Jag tyckte det var så tråkigt att inte träffa som mer så vi bytte nummer förra veckan och så bjöd jag över dom. Det ska bli trevligt! I kväll kommer Lena och Anders på middag så i dag blir det fullt upp! :)

Natten har gått bra, Sylvester ville äta en gång i natt sen sov han till halv åtta då han fick mat igen sen så somnade båda om och vi gick upp vid nio.

Efter att Sylvester var ordning gjord och jag med så blev Herr Dahl trött igen så då lade jag honom i hans säng och där somnade han... :) Duktig kille! Han sov inte nått i sin vagn igår. Vi försöker ju vänja honom mera och mera att bara sova i sin säng och de går bra!



♥♥♥

Nu har babymassage tjejerna varit här med sina bebisar! Det var jätte kul att träffa dom och få lite nya kompisar... Det blir kul sen när dom blir större och kan leka med varandra. Det skiljer bara tre dagar mellan Ellen och Sylvester. Titta vad sött!



Här är alla tre kompisar samlade!



Vi fikade och pratade om det mesta... :)



När tjejerna hade gått så var det dags att förbereda för middagen med Lena och Anders. Det är alltid lika mysigt att träffa dom.



En liten kärleksbild...



Sylvester hade fullt upp med att stå i Jockes knä.



Innan Sylvester skulle sova så blev det mys med Lena och Anders.



Efter middagen och när Sylvester hade gått och lagt sig så blev det mys i soffan framför tvn. Det var ju plastik kirurgerna på tv! :) Det gillade Lena och jag!



Nu är det inte långt kvar innan Lenas och Anders bebis anländer... Det syns på Lena att det inte är så långt kvar nu.



Vi har börjat att lägga Sylvester i sin säng och sedan går vi därifrån och så går vi in då och då och ger honom nappen, precis som jag gör på dagarna när han ska sova. Det går jätte bra! Han somnade bums i går på det sättet.

Natti Natti! ♥

091019. Lugn måndag... Som inte blev så lugn!

I dag blir det en lugn dag hemma så Sylvester blir snorfri!

Sylvester åt en gång i natt och sedan vaknade han klockan halv åtta då fick han mat sen låg vi kvar i sängen och båda somnade om så vi gick inte upp förens halv tio. :) Då ringde Mormor och frågade om hon fick komma på en fika och det ville vi gärna eftersom vi bara ska vara hemma i dag!

Mys i sängen blev det på morgonen...

När Mormor kom så blev det skoj med henne!

                   

I sängen fick Sylvester ligga på mage. Vi fick fram ett riktigt skratt från Sylvester som jag fick med på film... :)

                  



Vid lunch var det smakis dags, majs puré även i dag...

                   

Nu sover Sylvester i sin egna säng... :)

♥♥♥

När mamma hade åkt ringde Cissi och hade tråkigt och frågade om hon och Linn fick komma över på en fika och det var så klart dom fick!

Så dom stannade ett par timmar, jätte trevligt! (Sylvester sov för övrigt två timmar i sin säng efter sin lunch)



♥♥♥

När Jocke kom hem så gossade han med sin älskling!

              

Efter middagen tog vi en promenad och sen var det min nattning så det blev lite gnuss innan det var bums i säng...



Natti Natti! ♥


091018. Söndag!

I dag blir det också en lugn dag mestadels hemma. Vi ska ta en sväng till Stinsen. Jocke ska klippa sig, det blev aldrig av då han skulle göra det för några helger sen.

Natten har gått bättre. Sylvester vaknade en gång för att äta men annars sov han hela natten igenom utan att vara orolig. Han är fortfarande snorig, men det känns som att det är bättre än i går i alla fall. Skönt!

I dag blir det en dagens outfit bild! (Som vi sedan fick byta eftersom den blev en spy incident)



♥♥♥

Vi tänkte åka till Stinsen så att vi var där när det öppnade, men Sylvester somnade så Jocke passade på att städa...



... och Sylvester sov som sagt.



Jag satt mest vid datorn... :) När Sylvester vaknade var det dags för lunch, det vill säga smakis! Smaskigt med majs puré.

     

Smaskigt!



Och ja... Ni vet väl vad som hände när det var slut...



♥♥♥

Efter att alla hade ätit lunch så åkte vi till Stinsen. Där klippte sig Jocke och så tog vi en fika.



♥♥♥

När vi kom hem var det någon som var mysig... (Gnussig) ♥



Efter middagen och en lugn eftermiddag så tog vi en promenad. Vi satte på Sylvester hans nya overall som han fick från sin gammelmoster Anki.



Sylvester somnade på en gång när vi gick ut!



Och jag var glad! :)

Nu sover Sylvester och vi ska mysa i soffan!

Natti Natti! ♥


091017. Lördag!

I dag blir det bara en hemma dag eftersom Sylvester är snorig.

Natten har gått sisådär, märks att Herr Dahl inte är riktigt kry. Han ville äta en gång i natt och har varit väldigt orolig.

Efter att vi hade ätit frukost och Sylvester började bli trött sålade vi alla oss i sängen och kollade på en film, vi hann nästan se klart hela innan Sylvester behagade att vakna.



Myskillen!



Efter filmen så gjorde vi alla i ordning oss och jag började göra smakisar, majs och så gjorde jag också potatis smakis.

Och killarna tittade på.

                     

Sen var det dags att pröva majs purén, den fick högsta betyg!

                   

Efter smakisen blev det mys på bordet!

Sen mys i soffan!



Sötgubbe! ♥



♥♥♥

På eftemiddagen blev det en promenad.

Nu ska vi äta mysmiddag och sen kolla på film. Håll tummarna för att Sylvesters snuva är borta i morgon!

Natti Natti! ♥


091016. Stinsen!

I dag ska jag och Sylvester till Stinsen. Mamma och Tomas kommer dit och äter lunch med oss.

Natten har gått sisådär, jag vet att jag inte ska klaga med Sylvester har varit orolig hela natten och ätit två gånger. En gång vid ett och en gång vid halv sju. Hmmm...

♥♥♥

På Stinsen åt vi grekiskt och mamma passade på att mysa med Sylvester.





När vi gick i Stinsen så började Sylvester nysa väldigt mycket och små hosta.

Han ser lite halv dålig ut på vägen hem...



När vi kom hem började han att snora så jag använde "Näsfridan", första gången vi använde den och den var mycket bra! Jag fick ut en del snor... Han hade ingen feber, 37,8. Vi skulle egentligen åka till Jönköping i helgen, men vi bestämde att åka nästa helg i stället. Då alla är friska och krya!

Det blev inte så mycket mer bilder på kvällen så jag säger...

Natti Natti! ♥


091015. Besök hos Mormor och BonusMorfar!

I dag ska jag och Sylvester åka till Mormor och BonusMorfar!

Natten har gått bra! Sylvester vaknade halv åtta då han var så hungrig! Sen låg vi och drog oss ett tag...

Lite gymnastik i babygymmet blev det medans jag åt frukost...



Nu ska jag fixa mig och Sylvester få sova en stund, sen ska vi åka!

♥♥♥

Myspysigt var det hos mamma och Tomas!

Vi fikade lite när vi kom till Bävervägen.



Sen var det mys med Mormor.



Lilla sötfis!



Sen blev det mys med BonusMorfar!

                   

Smakisdags! Mormor gav Sylvester lite mat...



Efter maten var Sylvester en tröttfis och sov i två timmar, inte vanligt det inte!



Det var så mysigt att träffa mamma och Tomas i dag. Puss på er! ♥

♥♥♥

När jag kom hem var jag så trött så vi la oss i sängen ett tag, men Sylvester var inte trött - han var glad!



Så det blev inte så mycket vila för min del... :) När Jocke kom hem så åt vi, efter det gick grabbarna på en promenad och jag tog ett bad.

Mösskillarna!

När killarna kom tillbaka och jag badat klart så gjorde jag lite massage på fisfjutten...

                   

När det var läggdags var lillplutten så trött så han somnade snabbt...

Redo för nya äventyr i morgon, Natti Natti! ♥


091014. Öppna förskolan och lunch!

I dag ska vi till Öppna förskolan med Liv och Leo och sedan kommer Linda (en kompis som jobbade på Europeiska med mig) på lunch med sin tre månaders bebis Line.

Natten har gått som vanligt - BRA! :)

Vi åkte till Öppna förskolan klockan tio, Liv och Leo åkte med oss.

Här är Sylvester redo för färden!

På Öppna förskolan var det sångstund som vanligt och lite fika med... Livs kompis Ullis var med med sin fyra veckors bebis Alva.

                    

När vi kom hem var det dags för att göra lunch till oss stora, smakisdags, ersättningsdags och ta hand om en tröttfis så det var kalabalik en liten stund innan herr Dahl hade fått mat och sedan lägga sig i sin säng för en sovstund. Efter det blev det lugnt...

Linda kom med sin bebis Line. Liv och Leo var också med!

    

Jätte trevligt var det att träffa Linda, det var jätte länge sedan vi sågs!

♥♥♥

När Jocke kom hem så myste han med sin lilla gulleplutt!

                   

♥♥♥

Medans vi åt middag så sov Sylvester en stund och efter det gick vi på en promenad. Mysigt, men kallt!

                   

När vi kom hem så tog jag och Sylvester ett bad sedan så var det nattningen och det var min tur denna kväll. Jag hade sett framemot att efter att Sylvester hade somnat läsa min nya tidning "Föräldrar och barn" och äta kladdkaka som vi hade gjort, men tror ni Herr Dahl ville sova? Neeeej... Han var så glad och pigg så! Jag tog upp honom och så satt han i Jockes knä i soffan och Sylvester pratade och pratade och pratade. Inte konstigt att han inte ville sova när han hade så mycket att berätta om... :) När Greys Anatanomy började så gick Jocke och lade honom och då somnade han nästan på störten! Jag fick läsa min tidning under reklamerna.

Natti Natti! ♥


091013. Babymassage och tjejfika!

I dag är det sista babymassagen! Jag tycker det är så tråkigt att det är sista gången eftersom både jag och Sylvester tycker om det så mycket, men vi ska ju snart börja på babysim så vi får se framemot det istället!

Ikväll ska jag, Martina, Lena och Anna köra vår vanliga tjejfika!

Natten har gått bra! Sylvester fick mat vid sex igår och gick och lade sig åtta så han vaknade sju och var hungrig, sen somnade vi om och sov till halv nio. Skönt!

I dag blir det faktiskt en dagens outfit bild bara för jag tyckte han var så tuff i sina kläder! Han fick hela outfiten av Jeanette (min kusin) och då tänkte jag när jag såg byxorna att dom här kommer han ju inte kunna ha på evigheter! Men nu är det dags! Nu har Sylvester blivit en stor kille! Bodyn har han ju kunnat ha ett tag...

Snygging va?



När man sätter nått i hans hand så greppar han bra och ska smaka på saken så klart!

                   

Snart är det smakis dags så jag ska fixa lite inför det!

♥♥♥

Här är hans tallrik innan smakis stunden började...



... mums med potatis och palsternacka!

         

Svooop sa det!



Och sura miner blev det...



♥♥♥

Nu har vi kommit hem från massagen, jätte mysigt som vanligt!



En nakenfis med utsikt!



♥♥♥

Tjejfikan var mysig, det blev lite shopping också... :)

Lena och Martina.



Jag och Anna.



Natti Natti! ♥


091012. Lunch med Sanna och Cissi!

I dag ska jag och Sylvester åka till Sanna och Noha. Dit kommer också Cissi och Linn, vi ska äta lunch tillsammans.

I dag vaknade Sylvester halv nio, mycket skönt!

När vi kom fram till Sanna så fick Sylvester mysa med Cissi...



... det ville Sanna och Linn med!



Sen var det dags för lunch! Det bjöds på pastagratäng alá Italia... :)



Medans vi åt satt Noha och lekte lite för sig själv...



... Linn, hon satt med och åt hon!



Cissi ville inte va med bild!



Sylvester tog en tupplur medans vi åt.



Nästa fredag ska Sylvester börja på babysim så vi fick ett par badbyxor av Sanna som Noha hade när han gick på babysim, tack Sanna! :)



På vägen hem var det någon som var väldigt trött!



När vi kom hem var det dags för smakis! Lika gott som vanligt och lika arg som vanligt när det var slut...



Nu ska jag börja med maten och Sylvester ska få ligga i sitt Tummengym!

♥♥♥

När Jocke kom hem så blev Sylvester så glad! Mys med pappa gillar han!



Alla kanske inte känner till att stora herr Dahl hickar väldigt väldigt högt. Jag är inte den enda som tycker det...



I kväll är det Svenska Hollywoodfruar så nu är det...

Natti Natti! ♥ för Sylvester...

091011. Konsert!

I kväll ska vi på konsert med Martina och Crabban, vi ska se Green Day och mamma och Tomas ska vara barnvakt till Sylvester.

Natten har gått bra som vanligt... Somnade åtta, vaknade åtta! :)

♥♥♥

Nu är klädkammaren klar! Här är resultatet!



I dag har det inte blivit så mycket bilder... Men en blev det när vi tog en promenad.



På eftermiddagen kom mamma och Tomas och vi åkte till Globen för att träffa Martina och Crabban.

Mys med Mormor!



Vi åt på restaurangen som ligger på hotellet precis vid Globen. Jag och Jocke åt Wallenbergare och Martina och Crabban åt oxfilé. Mumsigt var det!



Efter maten så var det konsert dags! Konserten var super duper bra!



När vi kom hem så berättade mamma att det hade gått så bra med Sylvester!

Natti Natti! ♥


091010. Storhandling, fika och mys!

I dag är det fullt upp! Vi ska storhandla, fika hos Niina och mysa!

Natten har gått jätte jätte bra! Sylvester somnade snabbt i går och sov hela natten fram till sju då gav jag honom nappen och han somnade om till åtta. Då fixade vi lite mat till Sylvester om myste i sängen...

Innan maten var någon jätte arg för man var så hungrig!



                   

Efter frukosten så åkte vi och storhandlade. Jag älskar när det är fullt i kylskåpet och frysen!

♥♥♥

Till lunch var det dags för smakis igen!

        

Lika smaskigt som vanligt, och sur när han inte fick mer... :)

Sylvester har börjat att (som vi kallar det) gnussa in sin i tröjan när man håller honom. Han lägger sin panna mot ens bröst och sen gnussar han in sig i en, jätte mysigt!



Efter lunchen åkte vi till familjen Björkman på fika. Niina och Sylvester.



Nellie, Niina och Sylvester.



Jocke och Markus.

♥♥♥

När vi kom hem fixade vi lite i klädkammaren (ni får se bild i morgon hur det blev) åt middag och nattade Sylvester. Han somnade på tio minuter, jätte trött var han!

Nu ska vi kolla på film, Star Trek. Sen blir det...

Natti Natti! ♥


091009. Älsklingsdagen!

I dag är det min älsklingsdag! FREDAG! :)

Natten har gått så bra! Min nattning gick super bra, Sylvester somnade på tio minuter. Han vaknade kvart över åtta i morse utan att vaknat något på natten. Duktig kille!

I dag ska vi mest vara hemma, vi ska mötas i Stinsen hela familjen i eftermiddag. Jocke ska klippa sig och kanske hitta lite kläder till honom.

♥♥♥

Titta vilken stor kille som sitter i sin egna stol!

                   

Ett fast grep om stolens kant är viktigt!



Man måste titta nära på sin boll...



Vid lunch tid var det dags för smakis!



Gissa vem som blev sur när han inte fick mer...

♥♥♥

På eftermiddagen åkte vi till Stinsen för att möta upp Jocke. Där åt vi middag som blev pizza!



Tulltotten sov under tiden...



... när han vaknade fick han komma upp och mysa!



♥♥♥

När vi kom hem så kom Benny över för att hjälpa oss in med garderoben i klädkammaren så att vi nu till helgen äntligen får ordning i den!

Grabbarna kämpade!

                   

Nu är den äntligen inne så vi kan fortsätta fixa!

Lite senare så fick Sylvester bada med Jocke.

         

                   

Jag fick torka och olja in Sylvester.

Det är Jockes nattning i kväll, efter att Sylvester somnat så ska vi kolla på Idol...

Natti Natti! ♥


091008. Fika hos Lena!

I dag ska vi fika hos Lena! Vi ska åka vid halv ett, Liv ringde och hon följer också med! Roligt!

Sylvester somnade på tio minuter i går kväll och vaknade klockan åtta. Inte något på natten alltså! Jag känner mig så pigg! :)

På morgonen medans jag åt och gjorde mig iordning så låg Sylvester i sitt gym, han börjar nu få tag på saker. Det dröjer nog innan han kan greppa ordentligt, men han är på rätt väg!



Efter en sovstund så var det dags för smakis! Mycket gott tyckte han att det var!



När det var slut så blev det ramaskri!



♥♥♥

Att träffa Lena var lika trevligt som vanligt!



Lena och Sylvester kommer mycket bra överens!



Leo var också med... Han är ju så söt!



Sylvester somnade efter en stund.



Lena fick hålla Leo, då pruttade han så Lena blev rädd! :)



Vi stannade ett par timmar sen åkte vi hem och båda bebisarna skrek samtidigt så det måste nog ha varit skönt när vi gick och dörren hade stängts! Snart är det dags för henne att höra lite mer sånt skrik... :)

♥♥♥

När Jocke kom hem så fick Sylvester en present. Jocke hade varit på Ikea och handlat grejer till vår garderob/klädkammare. Det här fick han!



Han sitter jätte stadigt i den, den ska han få sitta i imorgon när han ska få sin smakis tesked.

Det är min "nattningskväll" ikväll, vi får se hur det går! :)

Natti Natti! ♥

091007. Öppna förskolan och besök av Mormor!

I dag ska vi till Öppna förskolan på förmiddagen. Liv och Leo ska följa med och vid ett kommer Mormor på besök!

Sylvester åt klockan sex i går kväll somnade klockan åtta, vet ni när han vaknade för att vilja ha mat? Klockan tjugo i nio! Han var jätte glad när han vaknade och inte alls speciellt hungrig. Vi får se hur det blir i natt.

På morgonen så pratade Sylvester lite med mig...

 

Eftersom vi sov så länge så fick vi lite bråttom med att hinna fixa allt innan Liv och Leo kom! På Öppna förskolan var det fullt ös! Massor med barn var det... Liv fick hålla Sylvester en stund medans jag hämtade lite kaffe! Sylvester gillar Liv för han skrattar massor när hon pratar med honom.



Leo sov mest under tiden vi var på Öppna förskolan.



Sen var det dags för sångstund så klart!



Sylvester var vaken under hela sångstunden!



Efter sångstunden somnade Sylvester i mitt knä...



Tröttfis!



Liv och Leo tyckte det var jätte kul att vara på Öppna förskolan, det var första gången för dom.



Sen åkte vi hem för att ordna lite lunch tills Mormor skulle komma.

♥♥♥

När Mormor kom blev Sylvester så glad och han pratade massor med henne! Verkligen jätte mycket!

                   



Det var jätte mysigt att träffa mamma! Jag älskar min mamma! ♥

Vi hade bestämt att vi skulle börja med smakisar på lördag då Sylvester är tre och en halv månad, men vi kunde inte låta bli så Jocke köpte två burkar när han var och handlade efter jobbet. :) Så vi prövade att ge honom lite majs och potatis puré och banan och persika puré. Han gillade det jätte mycket!

Här är han redo!



Smaskigt var det!

                   



Efter smakisen så åt vi lite middag sen blev det en promenad och efter den var det kvällsmys med pappa!

I kväll är det Jockes "nattningstur". I morgon får ni veta hur länge Sylvester sov i natt.

Natti Natti! ♥


091006. Babymassage!

I dag är det dags för det tredje passet av babymassagen. Det ska bli kul!

Natten har varit sisådär, jag tror Sylvester hade ont i magen i natt så han har varit väldigt orolig. Då sover ju inte jag så bra heller... Han åt vid åtta igår kväll och han vaknade inte förens sju i morse och ville ha mat! Galet långt tid, men är han inte hungrig så är han ju inte... Vi lade oss i sängen igen efter matningen och båda somnade om en stund, jätte skönt tyckte jag! :)

Efter min frukost blev det mys i soffan tills herr Dahl blev trött...



Nappen är god den!



Han är ju så söt så man vill äta upp honom!



Nu sover Sylvester, när han vaknar vill han säkert ha lite mat och jag med för den delen! Ska äta resterna från tjejlunchen igår tänkte jag. Det är inte så många points i det! :) Sen är det packning för babymassagen!

♥♥♥

Babymassagen har varit sååå mysig! Sylvester gillar verkligen den...



Mys!



Här är en del av gruppen som är med på massagen.



Sylvester har i alla fall den bästa platsen! Fin utsikt har han!



Här är vårt bord.



När vi fikade efter somnade Sylvester i mitt knä, i bilen var han vaken men somnade när jag lade honom i vagnen när vi kom hem så han fick sova ute en stund.



I kväll blir det en lugn kväll hemma jag känner mig jätte trött så det blir en tidig kväll för oss...

Natti Natti! ♥


091005. Lunch med Cissi och Sanna!

I dag kommer Cissi, hennes dotter Linn och Sanna och hennes son Noha på lunch hos oss. Det ska bli trevligt!

Natten har gått super bra! Sylvester somnade som sagt på tio minuter, vaknade fyra och sen vaknade han vid sju, men han somnade om efter ett tag och vaknade halv nio nästa gång så jag hann göra iordning mig innan han öppnade sina fina ögon!

Just nu ligger han i sitt Tummen gym och har på sig sina skallror på fötterna.



Här får han tag på en sak i gymmet som han kan smaska på!

                   

Nu ska jag fixa lite här hemma innan tjejerna med sina ungar kommer! :)

♥♥♥

Vilken mysig dag det har varit! Sanna, Noha, Cissi och Linn kom vid elva tiden. Då gick vi lite husesyn då Sanna inte har varit här. Sen blev det mys i vardagsrummet medans jag fixade lite med lunchen.

Sanna och Sylvester.



Linn var busig! :)



Noha med! Han kan gå - han är tio månader!



Sen blev det lunch, jag bjöd på pitabröd med rostbiff och grönsaker. Jätte smarrigt var det!



Sylvester tog en liten sovpause under vår lunch. Sylvester sover som bäst när han får vara där det är ljud. Försökte ställa undan honom eftersom små barn har ju en del ljud för sig. :) Men han vaknde när jag ställde in honom i sitt rum så han fick ligga i köket där alla andra var.



När han vaknade var han en piggis!



Så det blev lite mys med Cissi.



Som sagt en jätte mysig dag har det varit, nu ska vi förbi Liv en snabbis innan Jocke kommer hem!

♥♥♥

Med Liv var det toppen och Leo lägger på sig! :)



Jocke kom hem och pussade på sin lilla plutt!



Och myste i pappas knä gjorde lillplutten med!

                   

Sen gick vi ut på en promenad.



Efter promenaden blev det ett litet bad och sedan var det...

Natti Natti! ♥


091004. Bröllopsdag!

I dag firar vi att vi har varit gifta i ett år! Vi skulle egentligen gå ut och käka i dag och Martina skulle mysa med Sylvester, men vi kände att vi ville göra klart garderoben plus att det är skönt att vara hemma och ta det lugnt när det äntligen är helg... Vi ska göra mysmiddag hemma istället!

Sylvester vaknade halv åtta i morse, jag gick upp med Sylvester så Jocke fick vila lite. Sen började Jocke med garderoben på en gång.



Jag och Sylvester tittade på... Varandra! :)



Jocke målade...



Sylvester sov en liten stund!



Jag tapetserade hyllorna till garderoben.



Sedan ordnade jag i min klädgarederob och Sylvester höll mig sällskap.

På kvällen var det dags för vår mysmiddag! Det blev oxfilé med potatisgratäng och rödvinsås.



Efter middagen så fick Sylvester ett bad med mig och sen var det...

Natti Natti! ♥ För någon var vääääldigt trött och somnade på tio minuter!


091003. Ikea och middag!

I dag ska vi till Ikea och köpa lite förvaringsgrejer till vårt förvaringsrum. Vi ska fixa lite med det i dag, sen blir det middag hos Lena och Anders i kväll.

Lite mys med pappa på morgonen...

Gladfis!



Mysfis!



Redo för Ikea. :)



Halvvägs på Ikea så blev det fika.



Ja, det blev lite grejer på Ikea! :)



På vägen hem så var det någon tröttis!



När vi kom hem så blev det ännu mera fika med skrynklor. (En kaka som Ann-Greth, Jockes mamma, bakar)



Efter fikat var det fix med garderoben.



Här är en före bild, vi får se hur det ser ut sen när det är klart...



Medans Jocke fixade så lekte jag med Sylvester.



Innan vi skulle åka på middagen så fick Sylvester ha på sig Tummen dräkten!



Nu ska vi göra i ordning oss och sedan åka på middag.

♥♥♥

Middagen var jätte trevlig! Lena och Anders är ju så söta! :)



Det bjöds på kycklinggryta med ris. Till efterrätt blev det glass med bär. Här håller Lena på att fixa den...



Sylvester fick låna en filt så han kom upp lite i sin vagn.



Vi tog med oss pyjamas till Sylvester så han fick sin kvällsmat vid åtta och sen somnade han i hans vagn. Vi åkte hem vid tio och då sov han i bilen och sov när Jocke bar in honom till sin säng.

Natti Natti! ♥


091002. Lunch med Helena och Christine!

I dag blir det lunch med Helena och Christine hemma hos Helena. Det är kallt ute i dag! Får se om Sylvesters overall åker på...

Sylvester har sovit bra! Han vaknade sju och låg och halv sov fram och till. Men halv åtta då gick vi upp för då blev det tråkigt. Efter hans frukost blev det en sovstund...



♥♥♥

Lunchen hos Helena var mysig! Sylvester fick låna en kudde så han kunde sitta i sin vagn och se lite bättre.



Vi stannade hos Helena ett par timmar, sen åkte vi hem. Sylvester var nöjd i bilen i sin höst mundering...



När Jocke kom hem så var det som vanligt mys...



Tulltotten är ju så söt!



Medans vi åt middag så tog Sylvester en sovstund...



Efter middagen gick vi på en promenad och sedan blev det ett bad med mig! :)

                   

Efter badet så fick han torka sig med sin nya badcape!



På baken finns det en liten svans...



Natti Natti! ♥


091001. Lugn dag hemma!

I dag ska jag och Sylvester vara hemma och ta det lugnt!

Natten har gåttt bra, Sylvester har sovit i sin säng heeela natten. :)

Vi vaknade tjugo över sju. Då var det någon som bajsade så då var det bara att gå upp!

Medans jag åt frukost så låg Sylvester i sitt Tummen gym.

                   

Sen blev Herr Dahl lite trött så då bestämde jag mig för att även pröva att ta dag sovstunderna i hans säng. Gissa hur det gick?



♥♥♥

När Sylvester vaknade så gjorde jag lite massage på honom. Det gillade han! :)

                   

Sen var det någon som somnade igen, i dag har Sylvester varit en tröttfis! Han tar väl igen sig efter sprutdagen!



♥♥♥

På eftermiddagen kom Liv, Leo och Elmo på en fika. Leo har växt!

                   

Nu sover Tulltotten och jag väntar på att Jocke ska komma hem. Ikväll kommer Nicki och Bettan på middag!

♥♥♥

När Jocke kom hem så blev det självklart mys!



Randiga killarna!



Titta vad fint han sitter i mitt knä! :)



Sen fick han flyga lite!



♥♥♥

När Nicki och Bettan kom så skulle dom hälsa på Sylvester så klart!



Och mysa med Bettan i hennes knä...



Efter middagen blev det Idol!



Efter Idol så masserade Nicki min onda axel.



Nattning med Sylvester gick bra, men det tog lite tid innan han somnade, men han somnade i sin egna säng! :)

Natti Natti! ♥


RSS 2.0