131229. Jullov!

Här var det jullov för hela slanten! Vi har gått på bio och sett Emil i Lönneberga och filmen Victor och Josefine. Båda bar bra, men den sista filmen var bäst. 


Vi sover länge på morgonen och har ingen brådska någonstans... Vi myser, kollar på film och leker. 


Bakat har vi också hunnit med.



Jag ska jobba i morgon sen är vi lediga två dagar till tillsammans, efter det börjar "verkligheten" igen. Varven leker så bra nu. Tänk att dom har varandra och alltid en lekkamrat till hands. Jag är så glad att vi tog beslutet att det skulle vara så tätt mellan barnen. Det får vi igen nu, även fast det var jätte jobbigt när dom var mindre men nu klart värt det! ❤️

Blommor har jag fått av min älskling som grädden på moset, gissa om jag blev glad!


Kram! ❤️











131224. Julen och lite annat...

Nu har det varit jul! Vi hade minijul här hos oss på lördagen innan julafton. Martina med familj, mamma och Thomas var här och vi åt kalkon. Tomten kom också och delade ut julklappar. 


Barnen var jätte nöjda över allt fint dom fick. När barnen hade lagt sig så spelade vi spel :) Föresten så sov Sylvester och Lilly i Sylvesters säng tillsammans. Hur gulligt som helst! Några börjar bli stora alltså...


Minijulen var väldigt mysig och trevlig. 

Julafton firade vi hos pappa och Britt-Marie. Vi åkte dagen innan julafton och stannade till juldagen. Pappa hade köpt gran som vi fick klä när vi kom.


På kvällen spelade vi Bingolotto och barnen var uppe länge och spelade med oss.


På julafton så sov vi länge och åt frukost efter det så fick barnen öppna julklapparna från mig och Jocke. Dom var mycket nöjda! Efter det så åkte vi till stallet. Mocka, åka traktor, plocka ägg och borsta häst stod på schemat.









På eftermiddagen kollade vi på Kalle och åt middag och sedan kom tomten!



Alla var nöjda över sina julklappar! Julen har varit härlig. Lediga är vi också. I nästa inlägg kommer det lite mer om vad vi har gjort under lovet...

Kram! ❤️


131208. Andra advent...

I söndags var det redan andra advent. Hallå, vart tar tiden vägen!? Ja, snabbt går det. Skönt att vi är klara med alla julklappar. Det är första året som vi är klara så pass långt innan jul.


Grabbarna fick öppna paket efter frukost och dom fick en varsin magisk orm. Sån hade jag när jag var liten. Det är en liten luddig orm med ett "osynligt" snöre fram i nosen så det ser ut som att den rör sig av sig själv när man drar i snöret. Det gillade dom mycket :)

Vid nio åkte vi till Martina och Co. och lämnade barnen där efter en fika, för det var dags (äntligen) för lite egen tid med min älskling. Tänk om man hade fler kring oss som kunde ställa upp som barnvakt. Det är många runt omkring oss nu som separerar och jag tror att får man egen tid med varandra så är det så mycket värt för förhållandet. Jag är livrädd för att kärleken skulle slockna, vill aldrig lämna min stora kärlek. Den bästa mannen och pappan som finns, är stolt över min man ❤️

Babbel, babbel! Jo, vi åkte till Ikea och fixade lite, sedan till Kista för att äta lunch. Vi hade det så mysigt och barnen hade haft det toppen så klart. Tack Martina och Crabban för att ni ställer upp ❤️

Kram! ❤️

131207. Lördag!

I lördags tog vi det lugnt på förmiddagen. Barnen gick i pyjamas fram till lunch! Det är det jag älskar med helger... Pyjamas mys och mjukiskläder! 

Efter frukosten så var det dags att öppna ett paket från kalendern. Det blev disco fingrar! Se här:


Dom uppskattades mycket!

Efter lunch och vila/sova åkte vi till Nicki och firade honom. Han fyllde 25. Barnen är så duktiga borta, sköter sig så fint. Nu kan man sitta och prata utan att behöva passa dom hela tiden.

Här är en bild på födelsedagsbarnet. ❤️



Bettan är en favorit hos barnen ❤️



Till middag åt vi trerättersmiddag! Mycket mumsigt!

Kram ❤️

131206. Snö!!!

I dag har första snön kommit! Här var det glada killar, speciellt Sylvester.


Han gjorde en snögubbe, helt själv!


Jocke är borta på galej med jobbet så jag och barnen har fredagsmys själv ❤️ Vi har precis ätit kycklingklubba (som Jocke inte tycker om så vi passar på) och nu kollar vi på film och äter gottis!

Innan maten blev det lite pyssel, Sylvester håller på att göra en teaterscen. Perfekt att jag har köpt en sådan med tillhörande fingerdockor! Den kommer nog gillas skarpt :)


Trevlig helg! ❤️

131205. Lilly på besök!

I torsdags skulle egentligen Martina, Lilly och Frank komma på lek och fika efter dagis, men Frank har haft ögoninflammation och var inte helt frisk från det så Lilly var här själv. Vad dom alla tre leker bra tillsammans! Vi hade det väldigt mysigt. Lilly stannade här på middag och efter vi hade ätit kom resten av familjen för att hämta henne och ta en snabbfika ❤️

En mysig dag mitt i veckan!

Kram ❤️

131204. "Tomten" kom med en liten present...

Jag älskar att överraska barnen med någon liten grej för dom blir så glada när dom får nått. När vi var på dagis och på väg hem berättade jag att tomten hade lagt nått i deras säng under täcket. Jäklar vad snabbt det gick hem! När vi kom hem så hittade dom en varsin tidning med tillhörande leksak till. 

Sylvester fick Kalle anka med en boxningshandske som kan boxas ut. Clinton fick Bamse med tillhörande bamse mössa och Lille skutt öron :)

Här har grabbarna på sig Clintons grejer :)

Kram! ❤️

131202. Ny "tjänst"!

I fredags fick jag reda på att jag fått en ny tjänst/uppdrag i ett halvår från den 1 januari. :) Vår chef ska vara föräldrarledig under denna tid så jag har fått arbetsledarrollen under detta halvår. Det känns alldeles perfekt faktist. Dels det att jag får pröva på nått som jag har velat länge, men utan personalansvar som jag tycker verkar lite läskigt, men ändå komma närmare en gruppchefstjänst. Så jag är glad! :)





131201. Första advent!

Det har blivit en tradition att vi har adventsfika. Det är inte ofta både vänner och familj ses samtidigt. 

Vi har bakat och stått i till denna tillställning. I fredags bakade vi pepparkakor, i lördags lussebullar och i söndags tårta.



Min tårta blev så här:


Sylvesters blev så här:



Och Clintons såg ut så här:


Ni förstår att jag är stolt!?

Det var roligt att det var så många som kunde komma.




En mysig eftermiddag. När alla hade åkt var det dags att laga middag, men Jocke kom på den briljanta idéen att köpa hamburgare, så det gjorde vi! Mums!

Kram! ❤️




RSS 2.0