100331. Mammalunch!

I dag är det mammalunch hemma hos mig! :) Det blir Maria, jag och Mia. Elenor kunde inte i dag, men vi körde ändå! :)
Jocke var ledig i dag så han fick vara med och äta med oss. Jag bjöd på köttfärspaj. Mycket gott!
Sylvester klättrade upp i Isaks babyskydd... Klätterfis!
Sylvester och Isak lekte lite på golvet.
Efter att Malva hade sovit så ville hon pussa på Sylvester! På bilden är det väl mer en ördragning eller nått... Hihi!
Jaha, helt plötsligt var Sylvester uppe på Bertil och klättrade!
Gullungar!
När Malva hade ätit lunch fick hon smaka vår gottmums som vi hade gjort själva och det gillade hon!
Sylvester, han hittade en till myrhat!
Maria och Isak stannade kvar tills Dan kom med middag till oss - Mcdonalds! Jätte gott!
Det har varit en jätte mysig dag, fullt ös medvetslös typ. När alla hade gått hem så sa Jocke "Jag förstår att du är trött på dagarna, vilket tempo!" Haha, ja, jag säger ju det...
I morgon åker vi till Jönköping, ska bli kul att träffa alla där. Vi lääängtar!
Natti Natti! ♥

100330. Gränby Centrum och Stinsen!

I dag ska jag, Sylvester, Maria och Isak till Gränby Centrum och ikväll ska jag träffa mina bästa vänner i Stinsen! :)
Grabbarna var med och shoppade... :) Det var sådär på Gränby Centrum, gillar inte det centrumet så mycket, men det var mysigt att vara med Maria!
Vi hade lite kaos i bilen på vägen hem, båda killarna var trötta och skulle sova men de skrek om vart annat och jagade upp varandra, MEN till slut somnade dom och vi fick lugn och ro... :)
På kvällen var det dags att träffa tjejerna! Maria följde med denna gång, kul att nya och gamla vänner får träffas! Martina var ju inte med för hon tar ju hand om söta Lilly och Anna var tvungen att jobba över så det blev vi fyra. Vi käkade och fikade och pratade, pratade och pratade.
När jag kom hem var det Dating in the dark och sedan bums i säng!
Natti Natti! ♥

100329. En titt hos Mormor!

I dag ska vi åka en sväng till mamma. Mamma och Thomas ska åka bort en vecka så vi ville ju träffa dom innan dom skulle åka... :)
Jag måste uppdatera vad som händer på sovfronten på nätterna och jag kan berätta att Sylvester sover fortfarande hela nätter, han är inne på sin tredje vecka nu. :)
Sylvester älskar Mormor, han! ♥
Jaha, och vet ni vad Sylvester kan nu då?! Krypa upp för trappan! Titta!
Så duktig!
Nästan uppe! :)
Ja, det var häftigt att se att han klarar av det... Nu väntar vi bara på att han ska gå. :) Jocke kom hem på eftermiddagen och då gjorde jag lax med limesås med pasta till och det gillade Sylvester! Mamman blir ju glad då som ni vet... :)
Nu är det mys i soffan med min stora älskling!
Natti Natti! ♥

100327 - 100328. Lördag & Söndag!

I dag, Lördag, ska vi till Stinsen med Marias familj och på kvällen kommer Livs familj på middag. :)
På morgonen så var det frukost dags, kladdigt blir det! 
Efter lunch så åkte vi till Stinsen och åt lunch och shoppade lite. Jocke köpte en ny kostym bland annat och Sylvester fick lite nya kläder så klart... :) Här är en bild på stormunnen, Isak. Gullunge! Jag glömde att ta kort på oss andra...
Vi handlade också på mataffären och där hade dom erbjudande på film, 10 kronor styck, så Jocke köpte 19 (!) filmer... Vi får snart flytta till större hus bara för att få plats med alla filmer... Hihi! På kvällen kom Liv, Benny och Leo på middag.
Leo kan sitta nu! :)
Vi bjöd på god mat och gott vin så alla var så nöjda! :) Vi gick och lade oss ganska tidigt för vi var trötta! :)
Natti Natti! ♥

P.s I dag är Sylvester 9 månader!
♥♥♥
I dag, Söndag, kommer Nicki (Mammas sambos son som är förövrigt som en riktig bror för mig) och hans tjej Bettan på lunch.
Så... Jag lagade kycklingsoppa som blev sååå god!
Nicki och Bettan kom vid ett. Sylvester gillar verkligen Nicki, han ville vara i hans knä mycket! :) Gulligt! (Han gillade Bettan också - så klart!)
Det var så kul att träffa dom, det var så länge sedan vi umgicks så här. :) På kvällen när vi åt middag så pruttade det i Sylvesters bralla och Jocke skulle byta på honom och när han skulle ta bort blöjan så var det bajs överallt! Haha! har aldrig sett så mycket bajs i hela mitt liv! Sylvester fick vara nakenfis eftersom han precis skulle bada... Gullunge!
I dag var det ju lite knasigt med tiden eftersom man drar fram klockan en timme, men vi bestämde oss för att köra dom vanliga tiderna vad gäller mat och sova tider. Och det har fungerat bra! I kväll ska vi se på Johan Falk och äta godis... Mums!
Jaha, och nu till lite nytt som Sylli har lärt sig. När jag frågar honom så här: "Sylvester, var är LAMPAN?" Då tittar han upp på lampan! Såå duktig!! Jag har bara sagt till honom att lampan är där och pekat uppåt och nu har han lärt sig var den är, samma sak gör han om man frågar var pappa eller mamma är. Duktig fisgubbe! Mmm, och nästa sak han kan, det är att gå själv med sin gåvagn, det syns inte på den här filmen, men han tar tag i handtaget och ställer sig upp och går sedan i väg. Han gör det helt själv utan att man behöver ställa honom vid den utan det verkar som att han vill gå. Får se när han börjar gå utan sin lilla vagn då...
Klicka på länken så får ni se när han går själv: http://www.youtube.com/user/mrsjozephine#p/a/u/0/7O5HAGhWUMw
Natti Natti! ♥

100326. Beeeeeeeeeeeeeeeebis!!

I dag ska vi få träffa Lilly, Martina och Crabbans bebis!!! ♥
När vi kom till Martina så fick vi ställa för bordet för Sylvester skulle ju så klart pilla på högtalaren hela tiden. :)
Här är hon! Lilly! Världens sötaste! ♥
Gullunge!
Moster fick ju så klart hålla... :)
Mormor lekte med Sylvester.
Sötfis! ♥
Sylvester hittade en till Myrhatt!
På vägen hem somnade Sylvester som en stock, man blir trött av att träffa sin kusin. Maria ringde på vägen hem och frågade om hon fick komma på en fika på vägen hem från hennes gallej och det fick hon så klart!
Jocke kom hem med ett filmpaket för ovanlighetens skull... :) Grabbarna var intresserade! Mammorna lyssnade bara med ena örat på Jockes presentation.
Vid halv sex var det dags att åka på sista gången av babysimmet!
Sylvester fick en medalj som var smaskig att slicka på... Hihi!
En fullspäckad dag även denna dag, men det gillar vi! :) Nu är det mys i soffan för hela slanten!
Natti Natti! ♥

100325. Träffa Maria och Isak - Igen! :)

I dag ska vi starta dagen hemma hos Mamma eftersom vi sov över där. Sen ska vi till BVC och efter det hämta Maria och Isak. Fullspäckad dag!
Sylvester sov hela natten även hemma hos Mamma! :) Här får han pilla med lite bröd efter att han hade ätit gröt. Han fixar ju pincettgreppet nu. :)
Efter frukost så var det lek... Så klart!
Vi halv tio åkte vi till BVC och allt såg så bra ut. Sylvester väger nu 9630 gram (gått upp ett halvt kilo på en månad, braaa!) och var 72,5 cm lång! Vår BVC tant var så nöjd så. :) På vägen hem så hämtade vi upp Maria och Isak, sen var det lunch hemma hos oss och efter det åkte vi till Eurostop. Sylvester såg ett löv på golvet och skulle genast undersöka det.
Gott? :)
Sylvester och Maria myser i vardagsrummet.
Jag skulle egentligen träffa Cissi i dag, men jag känner mig helt slut! Det känns att Jocke inte har varit hemma på en dag. Så jag avbokade med Cissi. Jocke kom försten hem vid sex i kväll och då badade han och Sylvester, sen var det bums i säng! Nu ska jag sätta mig och bara VILA i soffan...
Natti Natti! ♥

100324. Mammalunch och sova över hos Mamma!

Martinas och Crabbans lilla tjej har äntligen kommit! Hon föddes igår 20.14 och vägde 4300 gram och var 53 cm lång! Grattis Syster Yster och Crabban! ♥
I dag ska vi till Mia på Mammalunch och på eftermiddagen ska vi åka till Mamma för att sova över där, Jocke är nämligen i Göteborg över natten med jobbet.
På morgonen hjälpte Sylvester Jocke med att fixa lite... :)
Vid halv ett var det dags att träffa alla mammor med alla söta barn! Här är Malva och Sylvester. Mia har gjort i ordning ett skåp där barnen får leka med alla saker i. Bra gjort! :)
Här är alla gullungar uppradade! Malva, Ellen, Isak och Sylvester...
... och här är Ellen, Sylvester och Isak i oktober förra året där som var ca 4 månader gamla! :) Stora dom har blivit va?
Sen lekte Sylvester och Malva med en strumpa. Sylvester tog den av Malva och Malva tog tillbaka den, så där höll dom på fram och tillbaka. :)
Alla mammor. ♥
Sylvester hittade en myrhatt även hos Mia. :)
Ellen ville också pröva myrhatten... Hihi!
Bästa kompisar... ♥
Det var jätte mysigt hemma hos Mia, tack för den goda lunchen och allt mys Mia! :) Sen drog vi oss till Mamma och Thomas. Nicki som är Thomas son och hans tjej Bettan kom också på middag, jätte kul att träffa dom! Hunden heter Peggy och Sylvester gillade henne!
Sylvester gick och lade sig halv sju som vanligt och somnade på tio minuter, jätte duktig! När han hade somnat så åt vi god mat och drack lite vin. Mums!
Vi satt och snackade och hade det jätte trevligt! :) Sen var det dags att sova!
Natti Natti! ♥

100323. Maria och Isak dag!

Jag måste börja med att berätta att Martina ligger på SÖS och föder nu... :)
I dag är en Maria och Isak dag, vi ska dit så fort Sylli har sovit förmiddagslur och ätit lunch.
Så fort vi kom till Maria så var det lek och grabbarna ska ju ha samma saker... Här försöker Sylvester ta Isaks leksak...
... lyckas gjorde han! :)
Gullungar! :)
Maria busar med Sylli så han skrattar massor!
Isak har lärt sig att krypa nu, han har ju ålat länge men nu är det alla fyra som gäller. Duktig!
Sylvester fick ha på sin en liten myrhatt!
När bebisarna sov så passade mammorna på att spela tv spel... :)
Vi åkte hem efter att Sylvester hade sovit sin eftermiddagslur. Jocke var hemma då och vi gjorde middag. Lax med potatis och det älskade Sylvester! Mamman blir glad!
Nu väntar vi bara på att Martina och Crabban ska höra av sig och berätta att deras lilla tjej har kommit.
Natti Natti! ♥

100321. Kista med Maria!

I dag hade vi egentligen ingenting bestämt, men Maria ringde och frågade om vi ville följa med till Kista C och det ville vi ju så klart! :)
På morgonen fick jag lite sovmorgon. Jocke ska på utbildning idag så då lekte han med Sylli så fick jag sova.
Efter lunch åkte vi och hämtade Maria och Isak och åkte till Kista. Här får Sylli hålla i dom kläderna jag skulle köpa till honom... :)
Sen var det mellis för Sylvester och fika för oss, men bara kaffe då viktväktarna är här igen för nu ska jag gå ner i vikt. Det är ju inte så lång tid kvar tills vi ska åka till Rhodos och man ska visa upp sig i bikini dagarna i ända...
Isak var glad! :)
Vi var hemma ganska sent så då var det middag och ett snabbt bad sedan var det hopp i säng. Nu är det mys i soffan med min älskling!
Natti Natti! ♥

100320 - 100321. Lördag & Söndag!

Idag, lördag, ska vi grilla för första gången i år och så ska vi storhandla! :)
Nyvaken Syssi som inte verkar vilja vara med på bild... Hihi!
Nyvaken fis! ♥
Efter förmiddagsluren så gick vi ut och tittade på när Jocke skottade undan snön så våren skulle komma fram tidigare. Vilket härligt väder det var!
Efter att Sylli hade ätit så grillade vi korv till lunch, Sylli fick smaka och han gillade det. :)
Sötskrutt! ♥
Sen var det dags att utforska...
På eftermiddagen åkte vi och storhandlade och sedan var det pusskalas med älsklingsmamman!
På kvällen så var det middag, lek och bad för Syssi. Vi åt tre rättersmiddag när Herr Tulltott hade gått och lagt sig. Efter det kollade vi film och myste i soffan. En mysig dag har vi haft det!
♥♥♥
I dag, söndag, blir det inte så mycket vi ska göra. Maria messade och frågade om jag ville följa med till Eurostop och det ville jag! :)
Titta vad duktig Sylvester är att sitta på sin lilla bil.
Det var mysigt att vara med Maria i dag. Vi tog en kaffe och sedan shopping så klart! :)
Sylvester och Jocke hade haft det jätte bra. På eftermiddagen gjorde vi inte så mycket. Lekte en del på golvet. åt middag, badade och nu sover Sylvester och vi sitter i soffan och väntar på att Johan Falk ska börja för det ska vi titta på! :)
Helgen har varit så bra! Jag älskar när hela vår lilla familj är samlad.
Natti Natti! ♥

100319. Sollentuna C med Fredrica och Theodor!

I dag ska jag och Syssi till Sollentuna C med Fredrica och Theodor, vi ska äta lunch och kanske shoppa lite... :)
Sylvester har nu sovit 9 hela nätter! Det måste nästan firas... :) :) :)
Vid tolv möttes vi i Sollentuna C, här håller killarna oss sällskap medans mammorna äter lunch.
Mammas och pappas älskling! ♥
Efter ett par timmar så var det dags för mellis och fika för oss.
På vägen hem så somnade Sylvester på stört! Han är så duktig, han är bara glad i sin vagn visar bara lite att han är trött och så fort jag startar bilen så somnar han... Gullunge!
Jocke och vi kom hem samtidigt och jag började laga mat och Jocke och Syssi lekte med varandra. Jag lagade lax, kokt potatis och dill i creme fraiche och det gillade Sylvester med! Jag blir ju så glad... :)
När vi hade ätit mat så var det dags att packa väskan och åka till simskolan. Där fick Syssi träffa sina kompisar.
Sen var det dags för sånger och vattenlek.
Seeeen... Dykning! Först säger man: "Ett, två, tre nu kommer det vatten" sen lyfter man upp bebisen lite och sen ner under vattnet och sedan upp! Jocke var nervös, men duktig! :) Sylvester gillar att dyka han!
Gullunge och gullpappa!
Sylvester är ju uppe på övertid när vi går på simskola så när vi kommer hem blir det välling direkt (pyjamas byter vi om på badhuset) och sedan bums i säng. Han somnade på tio minuter... Man blir trött av att lära sig att simma. :)
Nu ska vi mysa i soffan och njuta av att det bara är fredag än så länge.
Natti Natti och trevlig helg! ♥

100318. Mammalunch!

I dag är det mammaträff med lunch, Maria slog på stort och ska bjuda på det. :)
På morgonen så fick Sylvester posera lite... :)
När vi kom till Maria var det lek på en gång! :)
Och smaka på allt, det måste man!
Här är Sylvester, Malva och Isak. Malva har börjat åla sig framåt nu, jätte duktig!
Mammas gullunge! ♥
Ellen och Sylvester. :)
Sylvester gillar att klänga på Maria.
Shiwa gömde sig för alla rörliga bebisar.
Vi har haft det så mysigt i dag! Vi stannade länge hos Maria och åkte hem lagom till Jocke var hemma. Jag började göra mat och Jocke lekte med Sylli, jag gjorde fläskfilé gryta med champinjoner, creme fraiche, buljongtärning och lite soja och det gillade Sylvester! Jag blev jätte glad. :) Efter middagen var det bad sedan hopp i säng!
I kväll tänkte jag egentligen träna, men jag kände efter lite och då kände jag mig lite förkyld. (Kanske kände efter lite för mycket) så jag hamnade i soffan istället. Hihihi...
Natti Natti! ♥

100317. Besöka Martina och vara med Mormor!

Som ni känner till är Syster Yster gravid och GrillBritt som vi kallar hennes och Crabbans bebis för beräknas komma ut den 22 mars, alltså på måndag. Nu är det så att Martina har fått högt blodtryck, äggvita i urinen och huvudvärk så hon har kontrollerats noga hos MVC för att ha allt under kontroll så att hon inte är på väg att få havandeskapsförgiftning. Nu har hon haft högt blodtryck ett tag så hon har blivit inlagd så att de har stenkoll på henne så att om det händer nått som inte är bra så kan dom hjälpa henne på en gång. Hon mår bra, men som sagt måste hon ligga på sjukhuset. Dom vet inte om Martina får logga kvar tills GrillBritt kommer eller ej. Vi var i alla fall och hälsade på Martina och Crabban i dag. :)
Mamma, jag och Sylvester åt lunch på sjukhuset och Martina och Crabban kom ner och fikade med oss.
Gos med älsklingsmoster! :)
Sen besökte vi Martina och Crabbans rum.
Efter att vi hade hälsat på Martina så åkte vi och fixade min rullstol, Mamma och Sylvester lekte under tiden.
Gullunge!
När vi var klara på rullstolsverkstaden så tyckte Mamma att vi skulle åka och köpa ett par skor till Syssi, hans första skor, så då gjorde vi det! Här fick han se vilken storlek han har...
Snygging!
Ett par Puma skor blev det...
... och så fick han bilar också! Tack Mamma för Sylvesters påskpresenter!
På vägen hem var det någon som var glad... :) Herr Tandtroll!
Toppen dag har det varit. Nu vill jag att GrillBritt ska komma så man får gosa med en liten, liten bebis igen.
Natti Natti! ♥

100316. Lunch hos Maria!

I dag ska vi till Maria och Isak för att äta lunch, ska bli kul att träffa Maria. Det var länge sedan bara hon och jag träffades! :)
Men innan vi åkte till Maria så kom Liv och Leo på en liten fika. Mysigt att vi bor så nära så att vi kan ses när vi vill... :)
Hos Maria var det upptäcksfärd för fulla muggar!
Shiwa var med så klart... ♥
Isak var så pigg och glad!
Sylvester stod helt själv i ca tio sekunder!!! Jätte duktig!
På eftermiddagen så åkte vi hem och när Jocke kom hem så hade han med sig nått till mig... Fina blommor! Tack min älskling! :) ♥ :)
Sylvester åt middag i sin nya tripp trapp trull stol som Sylvester har fått från Farmor och Farfar! :) Tack så mycket för den Ann-Greth och Lars-Göran. ♥
En toppen dag har det varit! Puss från mig och Sylvester!
Natti Natti! ♥

100315. Frisk! :)

Jag är frisk, jätte skönt! :) I dag ska vi åka och hämta upp Martina och sen vidare till Sickla köpkvarter för att äta lunch, fika och kanske shoppa lite. Hihi...
Nu har Sylvester sovit 12 timmars natt i fem nätter nu... :) Mamman och pappan känner sig utvilade! Skööönt!
På Sickla så fick Sylvester en ny vårmössa. Det här är hans nya ansiktsuttryck han har börjat med... :)
Vi följde med Martina till barnmorskan.
Sen tog vi en fika...
... sedan lite myskalas med älsklingsmoster! ♥
Vi åkte hem på eftermiddagen och Sylvester somnade i bilen, man blir trött av att shoppa hela dagen. Hihi! När vi kom hem var Jocke redan hemma. Då var det dags för middag, bad och sedan hopp i säng.
I kväll är det massa bra på tv så nu är det soffan som gäller!
Natti Natti! ♥

100312 - 100314. Lördag & Söndag!

Den här helgen har det inte blivit mycket bilder för jag har varit sjuk... :( Men några blev det i alla fall.
På lördagen så vilade jag på förmiddagen och Jocke och Sylvester lekte och hade mysigt bara dom två. :)
Sylvester prövade Bertil! ♥
På eftermiddagen så åkte jag och mamma in till söder och träffade Martina för att gå på Grease. Tråkigt att jag inte var frisk men föreställningen var jätte bra och efter den så åt vi på en italiensk restaurang. Maten såg god ut, hur den smakade vet jag inte för jag kände ingen smak då jag var så förkyld. Typiskt! Ja, ja... Det var i alla fall jätte mysigt att vara med mamma och Martina! Tack mamma för att du bjöd oss på detta. Älskar dig! ♥
När jag kom hem var jag verkligen jätte dålig så jag gick och lade mig på en gång. Jocke och Sylvester hade haft det jätte bra!
♥♥♥
På söndagen mådde jag fortfarande inte så bra. Vi skulle egentligen till Lena på födelsedags fika då hon fyllde år i fredags men fick ringa till henne och säga att vi inte kunde komma. Vill ju inte smitta någon liten bebis heller... :(
Jag vilade hela dagen och på eftermiddagen mådde jag något bättre så vi tog en liten promenad runt kvarteret och efter det tog vi en liten fika på baksidan i solen.
Nu sitter jag i soffan och mår bättre, så jag hoppas att jag är frisk i morgon!
Natti Natti! ♥

100312. Sjuk...

I dag är jag inte så kry. Känner mig lite krasslig, snorig, hängig och ont i huvudet så i dag ska jag och Sylvester vara hemma. Egentligen skulle vi träffa Syster Yster men vi avbokade det. :(
Det var första gången jag var sjuk och mammaledig och det är ju ingen direkt vila och ro med en liten Herr Dahl som vill busa... Gullunge!
Idag var det varmt och skönt i vardagsrummet när solen låg på och värmde.
Jag satte honom i den här om hopp att han skulle sitta still en stund, men icke sa nicke.
Ett litet skrattanfall blev det! :)
Och bus i soffan...
Nu när Sylvester vill nå saker så ställer han sig på tå, det syns på den här bilden.
När Jocke kom hem så gick jag och la mig och sov en stund, sedan var det middag, bus, bad och sedan direkt i säng för Herr Dahl! :)
Nu är det soffan som gäller för min del...
Natti Natti! ♥

100311. Lunch hos Lena!

I dag ska jag och Sylvester till Lena på lunch! :)
Lena poserar för kameran. Hihi...
Elric satt och myste medans vi åt lunch...
... Sylvester, han därimot, han är inte stilla en sekund så jag fick sätta ut ett lockbete så att jag hann att äta innan han skulle pilla på nått han inte fick pilla på.
Ett litet energiknippe är han Sylvester!
Det var kul att träffa Lena och Elric igen. På vägen hem somnade Sylvester i bilen och vi åkte hem och mötte upp Jocke. Sedan var det middag och bad sedan...
Natti Natti! ♥

100310. Mammafika!

I dag är det mammafika på schemat. I dag ska vi vara hos Elenor, det var två veckor sedan vi alla sågs och jag har verkligen längtat efter alla mammor och barn! :)
På morgonen så ville inte Sylvester att Jocke skulle åka till jobbet...
Sylvester börjar redan nu gilla cd skivor som sin pappa. Hmm...
En sista kram innan Jocke åker till jobbet!
Sylvester ställer sig upp mot allt nu! Här i sitt rum, titta vad stolt och glad han är... :)
Helt plötsligt så står han utanför min toalett... :) Gullunge!
Vid ett var det fika hos Elenor! Mia med Malva, Sanna med Emma, Elenor med Ellen och jag med Sylvester var där! Isak är lite sjuk så Maria kom förbi en stund när Isak låg ute och sov i sin vagn.
Sötungarna Malva och Ellen.
Sylvester hade mycket att upptäcka, leksaker är ju inte så roligt längre utan nu är det roligare med sladdar, gardiner, den öppna spisen, lådor... och så vidare... :)
Alla samlade!
Mia och Malva. :)
Busunge!
Emma och Sanna. :)
Sylvester gav Sanna en hej då puss! ♥
Vi åkte hem vid halv fem och då var Jocke hemma redan! Myspys! På kvällarna är det ju fullrulle!: lek, middag, bad, välling och sen nattning.
Nu sitter vi i soffan och myser med kaffe och chockladmousse som Jocke har gjort till oss. Mums!
Natti Natti! ♥

100309. Mys med Mormor!

I dag kommer Mormor hit och myser med oss, vi ska äta lunch tillsammans. :)
Sylvester sov från kvart i sju på kvällen till kvart i sju i morse! Underbart! ♥
När Mormor kom så var det Sylvester som fick 100 % uppmärksamhet. I bland är det till och med svårt att få kontakt med mamma. Hihi... :)
Mormor försökte lära Sylvester att tuta.
Lek, lek och lek. Det var det vi gjorde hela dagen. Mysigt tycker jag och Sylvester!
När Jocke kom hem åkte mamma hem, det gillar jag - när jag får sällskap hela dagen! Jag skulle egentligen ha träffat Cissi i dag, men jag har känt mig hängig i dag, ont i huvudet så vi avbokade det så vi ska ses vid ett annat tillfälle. Skönt att bara få sitta i soffan och vila ikväll. Efter middagen var det dags för bad och sedan bums i säng! Här är Sylvester redo för att sova gott...
Natti Natti! ♥

100308. Öppna förskolan!

I dag har vi inget på schemat så vi tänkte ta en sväng till Öppna förskolan. :)
Jocke skulle på utbildning i dag så han började inte förens tio så vi hade mysmorgon. Det gillar vi alla!
Sylvester ställde sig upp innan frukost... Hihi.
På Öppna förskolan var det inte alls mycket folk, ganska skönt då det kan vara mycket liv där. Det är första gången vi är där sedan Sylvester lärde sig att krypa så han hade mycket att utforska...
Gullunge!
Vi var där hela eftermiddagen och när vi kom hem så var Sylvester så trött! :) Förut, när jag skulle ta ut Sylvester till bilen, så tog jag alltid vagnen med mig ut bara för att jag inte ville åka ner för rampen med han i knät men nu så har jag börjat att ha honom i mitt knä med kardborrebandet runt oss. Och nu åker jag heller inte runt till hans sida och sätter in honom där utan nu sätter jag honom i förarsätet hoppar in efter honom och bär honom sedan till sin stol. Då sitter jag ju redan i bilen så då är det bara att plocka in Bertil (rullstolen) och åka i väg. Smidigt! När vi kom hem i dag så visste jag inte riktigt hur jag skulle komma upp för rampen utanför ytterdörren med honom i knät eftersom jag måste böja mig så mycket framåt när jag ska ta i, men då fick Sylvester hjälpa mig! Han fick krypa upp för rampen själv, det var ju ganska brant så jag fick putta på honom lite i rumpan, men upp kom han! Duktig kille!
När Jocke kom hem så åt vi middag och efter det var det ett bad. Nu sitter vi i soffan och ska ha TV kväll! Det är mycket bra på TV ikväll... Halv åtta hos mig, outsiders och Svenska Hollywood fruar! Kan inte bli bättre... :)
Natti Natti! ♥

100306 - 100307. Lördag och Söndag!

I dag, Lördag, ska vi på dop. Leo ska döpas. På kvällen ska vi äta tre rätters middag på Snorpens och Snorpans restaurang. :)
På morgonen så tog vi fram Sylvesters lära gå stol som han har fått av sin farbror med familj. Sylvester ville vara med när Jocke öppnade kartongen.
Han kan gå med den, men måste ha pappa som beskydd utifall man ramlar... :)
Vid tolv var det dags för dop, Sylvester var fin klädd så klart! :)
Dopet var jätte fint och efter bjöds det på god smörgåstårta.
På eftermiddagen tog vi en promenad i det fina vädret.
Gladfisar! ♥
På kvällen så åt vi tre rättersmiddag som vi lagade tillsammans för Snorpens och Snorpans restaurang har ju slagits ihopp. Hihi... Vi gjorde avokado och halloumi sallad till förrätt, till varmrätt blev det schnitzel och till efterrätt chockladmousse. Mycket, mycket gott blev det! Sedan kollade vi på melodifestivalen.
♥♥♥
På söndagen glömde jag att ta bilder! :( Men vi var i alla fall på Babyland och beställde en tripp trapp trull stol och köpte lite mer säkerhetsprylar, sen åkte vi till Stinsen. Jocke klippte sig och så tog vi en fika.
Sylvester fick sin första sportlovs peng av sin farmor och farfar och då köpte han den här leksaken på babyland.
Ni vill han ställa sig upp mot mig heeeela tiden, på sidan, fram, bak... Jaaa, jag får sitta mycket stilla nu för tiden. Hihi...
På kvällen så åt vi tacos och kollade på film. Vi har haft en jätte mysig helg! ♥
Natti Natti! ♥

100305. Babysim!

I kväll är det babysim och efter lunch ska vi ta en sväng till Lena för en fika. :)
Här hälsar Elric och Sylvester på varandra.
Elric är söt han. :)
Sylvester med... :)
Fin bild på mamma och son.
Sylvester fick vara pirat i dag med.
Jaha, då ställde han sig upp... Gullunge!
Dom är nästan lika stora fast det skiljer 5 månader mellan dom.
Efter att vi hade fikat ett par timmar så åkte vi hemåt, Sylvester somnade passande i bilen. Vi åkte och mötte upp Jocke på coop och handlade fredagsmys. Sen var det babysim!
Badpojkar även denna vecka.
Undervattensfotografen var där så hon tog bild på Sylvester, bilderna kommer om ca 2 veckor. Spännande!
Efter fotograferingen så var det mer sim.
Det gick jätte bra för Sylvester och Jocke på simmet, dom är så duktiga. Sylvester var trött när vi kom hem och somnade snabbt efter sin välling. Nu ska vi kolla på film och fredagsmysa!
Natti Natti! ♥

100304. Besök hos Mormor och bio!

I dag ska vi till Mormor och hälsa på och ikväll ska jag och Maria gå på bio. Det här kommer bli en bra dag! :)
Vet ni!? Gissa vem som ställer sig upp helt själv nu! Jo, vår lilla Tulltott! Det började med i morse att han ställde sig mot Bertil (rullstolen) men jag tyckte att det såg lite ut som "tur" eller vad man ska säga, sen på kvällen så ställde han sig upp helt själv flera gånger så det var ingen tur grej det där inte! Titta här får ni se själva (klicka på länken)
http://www.youtube.com/watch?v=f1g54NH0wCM
Efter Sylvesters första sovstund åkte vi till Mormor där jag blev bjuden på jätte god lasagne. :) Där var det bus med Sylvester som gällde.
Sylvester upptäcker Mormors och Thomas hus nu när han kan krypa... Allt man INTE ska ta på ska man bara TA på...
Mormor lekte tittut med gullungen!
Sötis! ♥
Sen fick Sylvester vara pirat i sitt "skepp".
Busunge!
En fin bild på Mormor och Sylvester blev det...
Efter all lek och allt bus så fick Sylvester sätta sig och jobba lite. ;)
Vi hade det jätte mysigt med Mamma och Thomas, tack för i dag! :) På eftermiddagen när Jocke hade kommit hem så åkte jag och Maria till Uppsala för att gå på bio. Vi åt pizza... Goooott!
Sen var det dags för filmen, Alice i underlandet.
Och den gick ju i 3D, så fina glasögon fick vi.
Filmen var verkligen super duper bra! Vi hade det jätte kul, hela dagen har varit jätte bra!
Natti Natti! ♥

100303. Besök av en gammal vän!

I dag kommer Moa och hennes två månaders bebis, Douglas hit på lunch. Moa och jag gick på gymnasiet i Örebro tillsammans och hon var verkligen min bästa vän där. Det var bara jag och Moa som kom från Stockholm när vi gick i gymnasiet så vi tydde oss till varandra. Efter att jag hade gått första året klart så flyttade jag tillbaka till Stockholm medans hon fortsatte sitt liv i Örebro. Vi har inte träffat varandra på många år så det ska verkligen i kul att träffa henne!
Sylvester sov hela natten! ♥
Vi börjar dagens inlägg med en bild på Sylvester och Shiva. Vi är hundvakt i dag. :)
Här är Moa och Douglas.
Närbild på Douglas. :)
Vi åt, snackade, snackade och snackade... :) Det var så kul att träffa Moa! Och hennes son är verkligen jätte söt! Tack Moa för att du kom på ett besök!
Jocke kom hem på eftermiddagen då åt vi middag och lekte lite, sen var det dags för bad.
Nu sover Sylvester och Jocke sitter och kollar på en Steven Seagal film. :( Ja, ja... Nu ska vi se på tv så nu får Jocke stänga av sin film. :P
Natti Natti! ♥

100302. Till Stinsen med Sanna och Emma sedan tjejfika!

I dag ska vi till Stinsen med Sanna och hennes bebis Emma. Vi ska äta lunch och shoppa lite... :) Ikväll är det tjejfika med Martina och Liv. Lena och Anna fick förhinder så dom kunde inte följa med.
Sylvester sov hela natten! ♥
Sylvester höll sällskap medans vi åt sushi.
Emma prövade lite solglasögon...
... Sylvester med! Tuffing!
Det var jätte kul att träffa Sanna och vi hade det mysigt! På kvällen åkte jag och Liv till Kista och mötte upp Martina. Där åt vi god mat och så shoppade vi lite, vi hann med en fika också. Det var så kul att träffa Martina och Liv! :)
När jag kom hem så sov Sylvester och Jocke hade hunnit kolla på film. :) Nu är det...
Natti Natti! ♥

100301. Middag hos Maria och Dan!

I dag ska vi en sväng till Öppna förskolan och sedan på middag till Maria och Dan. Det ska bli trevligt!
Sylvester har sovit hela natten! :)
Vi skulle åka till Öppna förskolan men det var nästan omöjligt att komma iväg för all snö! Det tog mig 20 minuter att plocka in allt i bilen! Jag kom inte runt bilen så jag kunde inte sätta Sylvester i sin stol så jag fick sätta honom i mitt säte på förarsidan sedan hoppa in bredvid honom och efter det flytta över honom till sin stol. Phu... Sen ut igen och in med vagnen och till sist in med Bertil (rullstolen). Vi struntade att åka till Öppna förskolan och åkte istället direkt till Maria.
Här är en bild på Herr Tulltott i alla fall... :)
Hos Maria var det lek på golvet...
... Jocke var också med! ♥
Vi åt jätte god lasagne och kladdkaka till efterrätt, mycket gott! Tack för en mysig kväll! Vi åkte hem vid läggdags och Sylvester somnade gott i sin säng och vi myste i soffan, sen blev jag så trött så trött så det blev en tidig kväll för mig.
Natti Natti! ♥

RSS 2.0