120622. Midsommar!

Viken härlig dag och väder! Vi har varit ensamma och firat midsommar :) Grillade hamburgare till lunch och sedan åkte vi till en äng här i Sollentuna och dansade kring midsommar stången, snurrade på choklad hjul och träffade lite vänner. På kvällen så grillade vi super gott och drack bubbel och drinkar. Efter barnen hade lagt sig spelade vi kort. Super mysig dag!

Kram!


120617. Min födelsedag!

I söndags var det dags att fylla 30 år! Jag blev firad av mina tre killar med frukost på sängen och presenter. Av Jocke fick jag så fina/tuffa rock by Sweden örhängen :) och av mini och mini fick jag en kaffe mugg som det står mamma på. Jätte fina presenter! Vi fortsatte frukosten med svärmor och svärfar. Efter frukosten fixade jag och Ann-Greth allt inför kalaset och Jocke åkte iväg med grabbarna och Lars-Göran för att leka lite.

Pappa och hans fru på Britt-Marie kom och år lunch med oss :) Vid tre började gästerna att droppa in. Jag hade en toppen dag med jätte fina presenter. Tack mina nära och kära för att ni kom för att fira mig! <3

Kram!


120616. Farmor och farfar, kalas och egen tid! <3

I morse var vi till frisören för första gången med Sylvester, vilket verkligen behövdes kan jag lova. Vi köpte godis som muta och han fick sitta i mitt knä. Det gick så bra, i början ville han inte, men frisörskan körde på så det gick så bra :)

Efter det åkte vi hem och åt lunch. Sen vila och sovning. Efter den kom Farmor och Farfar! Vi fikade och sedan var det dags för Syssi och mig att åka på kalas! Vi var bjudna på Theos kalas, han fyllde 3 år i fredags. Vi hade det jätte kul!

Sen var det dags att åka hem. Glömde berätta att S somnade på vägen dit i bilen.... Lilla gullungen. När vi kom hem så åkte jag och min stora älskling till Kista för att shoppa och käka. Myspys!

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Imorgon är det ju någon som fyller 30 år och ska ha kalas...

Natti, natti!


120616. Älskar min nya fotoapp!!


120615. Fjärilshuset!

Vilken härlig dag vi har haft! Vid tio mötte vi upp Martina med barn :) vid fjärilshuset. Där gick vi och tittade på djuren. Efter det så åt barnen lunch. Vi åkte sedan hem och Lilly och Clinton sov. Sylvester vilade i soffan till en film medans jag och Martina åt lunch.

Efter sovning och vilning gick vi till lekplatsen. :) Jocke och Crabban kom dit och sedan gick vi hem och började fredagsmys på olika håll. Toppen dag med andra ord!

Trevlig helg!

Kram!


120613. Lugn dag...

Idag var det dagis, men innan vi gick dit så lekte Sylvester bageri. Jag fick handla kaffe och bullar :)

Efter dagis gick vi hem och städade. Mindre kul, men nu på sommaren så blir golven så smutsiga. Mamma kom och följde med och hämtade Syssi från dagis och så gick vi till lekplatsen. Där lekte vi och fikade.

Vid middagstid kom Nicki (mammas sambos son) på besök. Vi satt ute och åt i det härliga vädret. :)

Nu sover snart grabbarna och jag ska sätta mig i soffan och mysa!

Kram!


120612. Avslutning på öppnis!

Igår var vi på avslutning på öppnis. Det var tårta, sångstund, lek och knytis till lunch. Eftersom Sylvester har varit där så mycket så fick han vara ledig och följa med. Det var sjukt mycket folk så det var mysigt men lite stressande miljö... Barnen var glada ialla fall! :)

På eftermiddagen gick vi och köpte god fika och gick till lekplatsen för att äta den och leka. Leon, Nova och Teklab kom och lekte med oss.

På kvällen åkte jag till Sollentuna C för att träffa Sara <3.

Toppen dag och kväll!

Kram!


120611. Martina, Frank och Lilly mys!

Idag har Martina varit här på lunch med lilla sötisen Frank. Jag höll i honom, bytte blöja och matade honom. Älskar bebisar!!! Han är ju så fin... Martina och jag har ätit god lunch och pratat massor, älskar min systeryster!

Vi gick och hämtade våra andra gullungar och så gick vi till lekplatsen. Vi fikade och lekte. Mysig dag med andra ord!

Kram!


120610. Söndag!

I söndags så kom Isak och Dan (Isaks pappa) på lek och lunch. Jag stack till Sollentuna C och fixade mina naglar, passade på att få lite Jozzan tid :)

På eftermiddagen var vi i en lekpark där dom har ett flygplan.

Toppen helg har vi haft!

Kram!


120609. Lördag!

I dag har bara tagit det lugnt och varit hemma, en riktig mys dag!

Kram!


120608. Mormor och fredagsmys!

På morgonen åkte vi till mormor! Där badade vi, åt lunch, lekte med troll, gjorde trolldeg och hade det toppen mysigt! På eftermiddagen åkte vi hem och gjorde pizza! Så fredagsmys för hela slanten med andra ord :)

Trevlig helg!


120607. Lugn dag...

I torsdags tog vi det bara lugnt... Teklab och Nova kom över på fika på förmiddagen sen var vi bara hemma och bara var :)

Kram!


120604. Öppnis och fikagäst!

Clinton är så rolig! Han är ett riktigt charmtroll som är så duktig på att gestikulera och grimasera. :) Vad jag älskar mina ungar! <3

Vi gick till öppnis och på eftermiddagen kom mormor på fika.

Kram!


120603. Mora Träsk!

Idag har dagen varit lite lugnare än igår. Vi har varit hemma och inne på förmiddagen då det har regnat :( Efter lunch och sovstund så åkte vi till Djurgården och såg Mora Träsk på Cirkus! Väääldigt bra, älskar dom!

Kram!


120602. Lördag!

I lördags var vi och storhandlade på morgonkvisten och sedan bar det av till Märsta och Barnens djungel, där träffade vi Maria och Isak. Efter det så åkte vi hem och grabbarna sov. Medans dom sov så städade vi och bakade paj för på kvällen kom Sara, Teklab, Leon och Nova på middag. Vi grillade i ovädret :) Vi hade det super mysigt!

Sent blev det, så gullungarna somnade på stört och vi med :)

Kram!


120601. Fel datum och nästa blåtira!

Igår skrev jag fel datum... :)

I fredags var vi på öppnis och på eftermiddagen åkte vi till Toys R us och köpte en cykelhjälm och stödhjul till Sylvesters cykel som han har fått låna av min kusins barn. På kvällen så var det hämtis och film :)

Joooo, sen så var det ju så att vi busade på kvällen innan läggdags och så ramlade herr S rakt in i våra sängar och skrapade upp kinden och ögonlocket. Snacka om otur....

Kram!


RSS 2.0