101023. Äntligen helg!

I dag är det lördag och mys med familjen är nummer ett på listan! På morgonen var vi och storhandlade. Älskar när det är fullt med mat i köket!
Efter sovstunden så gick vi ut och fixade, Jocke och Sylvester tog in ved till garaget.
Kul att åka skottkärra!
Sylvester kan ju inte prata "vårt" språk än, men han visar väldigt tydligt vad han vill. Här har han dragit i min tröja och puttat mig på rumpan så att jag ska sätta mig på golvet och läsa saga för honom. I morse så ropade han på Jocke och visade han ut honom till soffan i vardagsrummet, sen hämtade han mig så vi skulle alla tre sitta i soffan och fika med vindruvor och titta på TV. Hur gulligt får det bli?!
Syssi åt middag och efter det den vanliga kvällsrutinen. Vi åt efter att han lagt sig - fläskfilé med kantarell sås. Gooooott!!
Natti Natti! ♥

101022. Fredag!

I fredags skulle vi egentligen och äntligen träffa Martina och Lilly, men när vi vaknade så var det 5 cm snö så jag vågade mig inte ut i trafiken med sommardäck. Vi åkte till öppna förskolan istället.
Sylvester leker inte med någon av de 5011 leksakerna som finns, nej han ska så klart klättra på soffan som står i kapprummet... Pusst!
Vi var där på förmiddagen sen åkte vi hem så Syssi fick sova och efter det tog vi en sväng till Stinsen. Där får man åka roliga saker när man varit duktig och suttit i vagnen.
Vi åkte hem och Jocke kom efter en stund. Sylvester åt mat, lekte, bad, välling och bums i säng. Vi gjorde hemmagjord pizza när han hade gått och lagt sig. Jag somnade i soffan vid åtta tiden...
Natti Natti! ♥

101021. BVC!

I torsdags så var vi på BVC, första gången här i Sollentuna. Där fanns en rolig trappa. :)
Sylvester vägde 11, 2 kg och var 81 cm lång. :) Eftersom öppna förskolan ligger i samma hus som BVC så tänkte vi gå dit efter besöket, men det var stäng i torsdags så vi tillbringade eftermiddagen hemma. Igen... :)
Jocke var på bio med en kompis så jag och Syssi fixade kvällsbestyren själva och efter det myste jag själv i soffan, men det blev tidigt i säng för mig. Var trött!
Natti Natti! ♥

101020. Favorit i repris - hemma igen!

Tredje gången gillt! Hemma idag igen! Vi har inte så många att träffa längre då alla har börjat jobba och Martina är sjuk. :(
Utslagen är borta och vi känner oss friska! Vi var ute en stund, men det var så kallt så vi gick in.
När Jocke kom hem så åt vi och sedan var det lek! Hahaha!
Och bad!
Nu sover Sylvester och vi har fixat lite och är nu värda att sätta oss och vila lite... :)
Natti Natti! ♥

101019. Hemma idag med!

I tisdags var vi hemma också. Jag ringde till vårdcentralen och fick en tid för att träffa en läkare på förmiddagen då Sylvester har haft feber fram och tillbaka och hemsk hosta på natten.
Vi åkte dit och de tog blodprov, men han hade ingen infektion. Han fick luftvägsvidgande medicin. Jag gav honom en dos direkt när vi kom hem och en senare på eftermiddagen eftersom jag ville att han skulle få alla tre som var ordinerat. När vi är hemma har vi inte så mycket att göra så Sylvester fick ta ett bad för att fördriva tiden... :) Då såg jag att han hade fått utslag! Ungefär samma som när han fick en allergisk reaktion av tvättmedlet. Jag ringde till vårdcentralen och de sa att vi skulle åka in akut för att få hjälp. Så direkt efter att Jocke kom hem och vi åt snabbt så åkte vi till Löwenströmska närakut. Där var det ingen väntetid alls så det gick snabbt! Han fick även denna gång kortison och Travigyl (medicin mot allergi) och sedan fick vi åka hem. Alltså var han känslig mot den medicinen han fick. Typiskt! Syssi fick gå och lägga sig direkt nät vi kom hem och vi kollade honom senare på kvällen och han hade inga utslag kvar... Skönt! Stackars Sylvester!
Här är ett kort från dagen i alla fall, men hans favvo syssla under dagen!
Natti Natti! ♥

101018. Måndag!

Inga bilder har jag att erbjuda för måndagen. Vi har bara varit hemma och varit lite sjuka både jag och Sylvester. Vi var hos barnmorskan på morgonen och fick höra hjärtljudet på lilla bebisen. :)
Annars har vi bara varit hemma och tagit det lugnt.
När Jocke kom hem så gick jag och lade mig för att vila och Jocke och Sylvester städade lite. Efter ett tag kommer Jocke in med Sylvester till vårt sovrum och berättade att han hade lagt sig på dörrmattan för att sova! Jocke tog tempen på Syssi och det visade sig att han hade 40 graders feber! Jocke fixade alvedon och under tiden så somnade Syssi på min arm i vår säng. Stackarn! Han fick gå och lägga sig utan middag, fick välling istället i sängen. Stackars lilla plutt!
Natti Natti! ♥

101017. Lite bättre idag...

Jocke fick sovmorgon idag, Sylvester har det lite jobbigt på nätterna när han är förkyld. Han hostar mycket så han får välling och alvedon så han ska sova bättre och i natt var det Jocke som hade "vakten" så han fick sovmorgon. Jag kände mig dålig när jag gick upp, men det blev bättre och bättre. Men när vi alla hade ätit frukost så gick jag och lade mig tills lunchen var klar. Skönt!
Efter att Syssi sovit så tog vi fram hans gamla kläder och började rensa upp lite och delade upp allt i rätt storlekar. Mycket kläder har vi! Vi behöver inte köpa så mycket till den nya lilla killen. :)
Sylvester satt och fikade under tiden...
Inte riktigt frisk... ♥
Nu ligger Sylvester och sover och jag tittar på dator samtidigt som jag lyssnar på Bruno Mars på Spootify i hörlurar och Jocke sitter och kollar på film bredvid mig. Mysigt! :)
Jag mår ganska bra nu, ska vara hemma imorgon och vila upp oss.
Natti Natti! ♥

101016. Fix och vem blev sjuk då?

Ja, i lördags så fixade vi massor med grejer. Vi åkte på morgonen till Eksiöö och tittade och godkände vår bänkskiva vi ska ha i köket, sen åkte vi till Stinsen och åt lunch och medans Syssi sov så klippte Jocke sig och så passade på vi att handla lite vintergrejer till oss vuxna. :) Efter att Sylvester åkte vi till Barkaby och beställde tapeter till alla rum. I november ska hantverkarna äntligen börja att renovera hemma i vårt drömhus! :)
Lunch på Stinsen. :)
När vi kom hem från våra bestyr så kände jag mig jätte dålig! Ja, just det glömde berätta att min läkare från specialist mödrarvården ringde och berättade att jag har urinvägsinfektion så jag började att äta pencillin i dag. Det var inte därför jag kände mig dålig, tror jag inte i alla fall, utan jag fick frossa och fick lägga mig på en gång efter att Syssi lagt sig. Sen sov jag hela natten och när jag vaknade mådde jag okej. Konstigt...
Ja, så kvällen blev inte så rolig...
Natti Natti! ♥

101015. Hemlis! :)

I dag har vi varit hos Mormor! :)
Sylvester älskar att leka med vatten...
Spela gitarr är också kul.
Lilly och Martina kom också till Mormor. :)
Hos Mormor får man inte gå omkring att äta frukt, Mormor säger att det kan bli kladdigt på hennes väggar då... :)
Nu kanske ni vill veta varför det står hemlis i rubriken? Här är svaret: En till liten kille ska vi få den 17 mars... :) Vi var på ultraljud i dag och här är den lilla fjutten. :)
Jag har mått bra i graviditeten, men har varit så trött så trött. Jag vilar ju inte så mycket på dagarna eftersom jag har ju en liten vilde att ta hand om på dagarna... :) Men det är ju värt det, verkligen! Vi längtar tills vår nya familjemedlem ska komma till oss... ♥
Natti Natti! ♥

101014. Öppna förskolan med Dan och Isak.

I torsdags kom Dan och Isak till oss och vi tog en promenad till öpnna förskolan i Sollentuna. Vi hade det jätte kul där. Dan är en rolig prick att vara med! :)
Här är det sångstund. Isak och Syssi ville gärna inte sitta stilla...
... ville hellre leka. Myror i brallan syndromet. Hihihi!
Syssi fick äta lunch där och vi tog en promenad hem och Syssi somnade på vägen. :) Sylvester förstår ju väldigt mycket av man säger till honom. Han fick kex till mellis och då sa jag till honom att han kunde sätta sig i sin stol och fika och efter en stund gick jag in i vardagsrummet där hans stol står och då satt han där och fikade! Mammas och pappas gullunge!
När Jocke kom hem så åkte jag till Kista Galleria och mötte upp Martina. Vi käkade och gick på bio. Vi såg kärleken, lyckan, meningen med livet. Mycket bra film! Vi skrattade och grät. En tjejfilm skulle jag säga!
Mysig dag och kväll!
Natti Natti! ♥

101013. Martina och Lilly mys!

I dag ska vi träffa älskade syster och älskade Lilly. :)
Sylvester är nog lite kär i båda tjejerna... :)
Vatten är roligt att leka med.
Vi åt hos Martina och sen tog vi en sväng till Skärholmens Centrum där vi tog en fika och kollade runt lite. Vi åkte hem på eftermiddagen och Maria kom hit. När Jocke hade kommit hem åkte Maria och jag till Sollentuna Centrum för att käka och snacka lite. :)
Mysig dag och kväll har det varit.
Natti Natti! ♥

101012. Äntligen är Mormor hemma!

Mamma och Thomas har varit utomlands och vi har inte träffats på vad jag tycker är länge. :) Och idag ska vi hälsa på dom. :)
Sylvester tyckte att Mormors pippifågel var lite läskig den här gången... 
Sylvester ÄLSKAR att hålla på med nycklar i nyckelhål och låset på dörren. Lite tröttsamt till slut... :)
Ganska nöjd! :)
Mamma har ju varit utomlands och där köpte hon en jätte fin termos till Sylvester som man kan ha vatten i eller så kan man exempelvis ha varm chocklad i. :) Jätte fin! :)
Det var så mysigt att träffa Mamma och Thomas igen, har längtat efter dom. Vi åkte hem på eftermiddagen och förberedde middagen tills Jocke kom hem. Nu ligger vår lilla älskling och sover och vi myser i soffan...
Natti Natti! ♥


101007 - 101011. Uppdatering!

Nu kommer uppdatering, massor med dagar i ett inlägg! :)
På torsdagen blev det inga bilder, vi var bara hemma och städade och fixade inför helgen då Jockes föräldrar kommer på besök. Jo, två bilder blev det! När vi hade slafs vid middagen. Sylvester fick kladda med vatten och jag hällde det över han! Han tyckte det var jätte kul! :) :) :)
Mys i soffan med osminkade mamma... :)
I fredags mötte vi upp Martina och Lilly på Villa och Hem mässan i Älvsjö. Kidsen tog en fika, gulligt! ;)
Mycket folk var det... Men kul att gå på mässa!
Busa måste man få göra när man varit så duktig att sitta i vagnen så länge.
Ballonger är roliga!
Vi åkte hem på eftermiddagen. Efter bara en liten stund efter att vi hade kommit hem så kom Farmor & Farfar! :) Farmor är en favorit hos Syssi! ♥
På lördagen så var det fix och fix! Jocke har slagit ut alla garderober i sovrummen så vi hyrde en släpvagn och fraktade allt till tippen. Skönt att få det gjort!
Syssi vattnade blommorna med osynligt vatten... :)
På eftermiddagen så kom Crabban, Martina och Lilly på middag med oss alla. Fast först hjälpte som till i garaget.
Sen var det middag!
Vi hade en bra helg! Tack AG och LG för hjälpen med garaget! :)
På söndag åkte Jocke föräldrar hem och vi tog det bara lugnt! Myste med vår lilla familj... ♥
På eftermiddagen åkte Sylvester och Jocke till Stinsen och jag fick lite egen tid hemma. Jätte skönt! När killarna kom hem så fick jag en kärlekspresent... Gulliga va?
I dag, måndag så åkte vi en sväng till Ikea med Martina och Lilly.
Sovfisar! Betyder att mammorna får strosa sunt utan något gnäll. Tummen upp! :)
Vi hann med en fika också. :)
När älsklingen hade vaknat var det mys med moster. ♥
Lilly gillar kameran hon. Gullunge!
Vi åkte hem på eftermiddagen och fixade lite med tvätten och fixade med middagen tills älsklingen två kom hem. :) Då var det mat, lek, badning och sedan natti natti. :)
Vet ni... Nu är det bara drygt 3 veckor kvar tills jag ska börja jobba...
Natti Natti! ♥

101006. Öppna förskolan!

I dag har vi varit på Öppna förskolan i Märsta med Dan och Isak. Grabbarna kände igen varandra på en gång och sprang fram till varandra. :)
Lek och Bus!
När vi kom hem så fick Sylvester sova efter att han vaknade så åkte vi till Stinsen och fixade lite ärenden. När vi kom hem var det dags att göra middag. :) Sylvester gillar inte när jag lagar mat så det är ett stressmoment för mig... Usch... Alltid skönt då jag hör att Jocke sätter nyckeln i dörren och avlastar lite. :) Älskar min Jocke. ♥
Här är lite bus innan bad och nattning.
Han är ju så söt! ♥
I helgen kommer Ann-Greth och Lars-Göran på besök så Jocke är och handlar till det och jag pustar ut i soffan... Nu blir det lite roliga serier för sen är det...
Natti Natti! ♥

101005. Mys med Syster Yster och Lilly!

I tisdags kom Martina och Lilly till oss. :)
Sylvester gillar att mata.
Martina tog jätte fina bilder på Sylvester och Lilly. Fina va?
Som sagt - Sylvester älskar att pussa Lilly. :) Vi hade det jätte mysigt! Som vanligt!
På kvällen kom en gammal vän på middag - Sara, Sara bajs som hon kallas. ;)
Natti Natti! ♥

101004. Bröllopsdag!

I dag är det Jockes och min bröllopsdag! Inget direkt firande idag, men i slutet av november ska vi iväg på en kärlekshelg så vi får fira då. :)
I dag tog vi en promenad ner till öppna förskolan. Skönt att inte vara hemma hela tiden för vår lilla gullunge har börjat att få små eller stora utbrott. Han blir jätte jätte arg när han inte får som han vill. Han blir sååå ledsen och inget hjälper, varken kram, bus eller nått... Det är bara att vänta ut det och tålamodet för mamman testas... Ja, ja... Skönt att komma bort lite och leka någon annanstans. :)
Efter att Syssi ätit där så tog vi en promenad hem och Sylvester somnade som planerat. Efter att han hade vaknat så lekte vi lite hemma men sedan åkte vi till Stinsen och lekte lite och mötte upp Jocke så åt vi middag där. Mysigt!
Nu är det soffan som gäller!
Natti Natti ♥

101003. Två barnsföräldrar...

... i alla fall för en dag! För idag ska vi få låna Lilly och umgås med henne en del av dagen! :)
Martina, Crabban och Lilly kom till oss på morgonen och lämnade söta Lilly så pappan och mamman kunde få lite egen tid. Sylvester älskar verkligen Martina och Lilly, han vill gärna bli buren av Martina.
Lilly åt lunch och sov hos oss och efter det tog vi en promenad.
Mammas och pappas älskling!
Mosters och Jockes älskling!
Sylvester älskar att krama och pussa på Lilly... Jag smälter... :)
Det har gått jätte bra att ta hand om Lilly, hon är ju så go! Martina och Crabban hade det toppen. Vi tog det lugnt efter att familjen hade åkt hem. Sedan var det tidig kväll för mig för jag blev trött av att bli tvåbarns mamma! Hihi!
Natti Natti! ♥

101002. Lördag!

Blev fel med datum tidigare inlägg, men strunt samma! Nu är jag på lördagens inlägg i alla fall!
Lena och Elric kom och kollade in vårt nya hus och fikade. 
Grabbarna lekte!
När Lena och Elric hade åkt hem gick vi ut i det fina vädret.
Mina fina fjuttar! :)
Bi rensade jorgubbslandet och vi hittade en mask. Första gången Syssi ser en mask - han tyckte den var så där.
Efter stök i trädgården gick vi in och lagade mat till Sylvester...
... vi åt när han hade gått och lagt sig. Vi firar lite iförtid vår andra bröllopsdag som inträffar på måndag den 4 oktober - Grattis till oss! ♥
Nu blir det film!
Natti Natti! ♥

100929. Nacka!

I fredags var var Martina, Lilly, Sylvester och jag till Nacka Forum för lite shopping...
Sylvester älskar att åka sådana här bilar... Lilly fick med sitta med.
Sylvester älskar att mata Lilly, han är så snäll mot henne. Han älskar att pussa på henne och han tar jätte försiktigt på henne. :)
Vi åkte hem till Jocke och vi åt middag och efter den kom vårt nya köksbord. Vi är super nöjda!
Har glömt att berätta att Jocke har börjat på nytt jobb, på Trygg Hansa. Han började i går (torsdags) och tycker att det känns toppen! :)
Natti Natti! ♥

100928. Sanna och Nellie!

I tisdags kom Sanna och Nellie på lunch. Jätte länge sedan jag träffade Sanna och dom har fått tillökning i familjen med söta Nellie. :)
Sylvester älskar att hålla på med mitt smink... Pusst...
Här är dom! Söta va?
Jätte kul var det att träffa Sanna, vi hade så mycket att prata om så det kändes att dom var där i fem minuter.
Natti Natti! ♥

100927. Martina och Lilly!

I måndags hade vi inget bestämt, men Martina frågade om vi ville hitta på nått och det ville vi ju så klart så vi åkte till Stinsen och åt lunch och fikade.
På kvällen kom Mamma på middag. :)
Mysig dag!
Natti Natti! ♥

100926. Ny TV!

Crabban, Martina och Lilly kommer idag för att äntligen hjälpa oss med att köpa ny TV och sätta upp den på väggen. Det har inte blivit av för att vi alla varit sjuka i omgångar.
På morgonen ville Sylvester sitta på storstolen och rita. Hur gullig får man bli?
Medans grabbarna åkte iväg och köpte TV så plockade vi äpplen i vår trädgård till pajen vi skulle göra. Syssi ville ju så klart hjälpa till! :)
Sylvesster vet hur man ska hålla kameran när man ska ta kort.
Vi gick in och Martina gjorde pannkakor till Sylvester till lunch. :)
Sen kom TVn och det var någon som ville leka i lådan...
... Sylvester så klart!
Det blev jätte bra med tvn på väggen! Tack Crabban för hjälpen!
Natti Natti! ♥

100925. Min födelsedagspresent...

... ska jag äntligen få utnyttja! Mamma och Martina gav mig som present att dom skulle bjuda ut mig på middag och ikväll ska det äntligen bli av! :)
Mina älsklingar vinkade hej då och jag åkte och hämtade Mamma och vi åkte in till söder och mötte upp Martina...
... för shopping och fika.
Sedan fick jag min efterlängtade middag som blev tapas! Såååå gott! Jag var proppmätt när vi åkte hem.
Tack Mamma och Martina för en mysig dag ihop!
Jocke och Syssi hade haft det jätte bra, så klart! :)
Natti Natti! ♥

100924. Bögs gård!

I fredags var Jocke ledig så vår familj plus Martina och Lilly följde med öppna förskolans utflykt till Bögs gård, en gård full med djur. :)
Mina älsklingar!
Sylvester fick åka häst och vagn med sin egna bodyguard - Jocke! Hihi!
Lilla Lilly var med och var så nöjd med att sitta i vagnen och titta på alla djuren.
Det var väl sisådär på Bögs gård så vi åkte till Stinsen och åt lunch och tog en fika. Syssi gillade min smoothie. :)
Vi drog oss hemåt och vi myste på kvällen... Njaa, minnet är kort.
Natti Natti! ♥

100923. Äntligen uppdatering!

Nu kommer äntligen lite uppdatering! I torsdags förra veckan kom Mormor, Martina och Lilly på lunch.
Mormor matar söta Lilly. :)
Mys på golvet!
Hmmm... Glömt bort vad vi gjorde mer den dagen... Ja, ja... Så blir det när jag uppdaterar för lite.
Natti Natti! ♥

RSS 2.0