121228. Fredag'

Älskar att vara ledig! Ta dagen som den kommer och ingen stress.

På förmiddagen var jag en sväng i Stinsen för att kolla in rean. Hittade två klänningar, dock inte på rean! :)

Efter vila och sovning åkte vi till Toys r us för att köpa present till Ludvig, Sylvesters dagis kompis, som har kalas imorgon.

Sylvester älskar verkligen sitt nya lego. Han fick ju av oss och några till i julklapp, lego 4 +. Smått, men mycket roligare att bygga än duplo. Sylvester är ju väldigt duktig på att pyssla, pilla med saker och rita. Här är en bild på en myra! Söt va?

På lelsaksaffären idag fick dom köpa en varsin sak för pengar det fick av Farmor och Farfar. Clinton valde en hund som man kan dra. Snacka om att ungen älskar hundar! (inte live då ;)) Och Sylvester valde, oväntat, pyssel. Glitter pennor och små askar som man skulle pyssla med.

Jocke och jag har ätit indiskt ikväll efter barnen lagt sig och kollat på Batman.

Nu ska vi sova! Bra dag idag.

God natt! ❤


121225. Juldagen!

När vi hade ätit frukost och gjort iordning oss åkte vi mot Mariefred och till familjen Östling/Hellman. Det var läskigt att köra dit, moddigt, snöigt och INTE plogat. Så det tog sin tid att åka. Jeanette och Markus bor på en höjd så det är en brant backe upp till deras hus och ni kan ju tänka er hur svårt det var att komma upp för den backen i det vädret som var. Efter tre försök fick Mackan till slut backa upp bilen. Phu!!

När vi väl var uppe blev det lunch och Clinton sov sedan. Vi tre hade vi bord bokat på en restaurang där vi alla åt. Sedan åkte vi hem till Jeanette och Markus för lite mer mat och dricka. Vi hade det toppen och barnen var så duktiga att sova där.

En riktig toppen dag har vi haft! ❤

Dagen efter så var grabbarna och Vilda ute i skogen för att grilla korv. Jag, Jeanette och Anki åkte till mormor och morfar på lunch. På eftermiddags kvisten åkte vi hem. Middag blev det på en gång och sen bums i säng!

En riktigt bra jul har det varit!

Hoppas er jul har varit lika bra som vår.

Kram! ❤


121224. Julafton! ❤

På julaftons morgon hade Tomten ätit upp gröten, mackan och druckit upp sitt vatten och med det även lagt julklappar under granen. Sylvester var överlycklig! Vi åt frukost och sen så öppnade vi julklappar. Grabbarna fick massa fina saker!

Vid tio tiden åkte vi till Martina och gänget. Där åt vi lunch. Sen sov alla barnen utan S som inte sover längre. Efter dom hade vaknat gick dom ut en stund och när dom kommit in så var det dags för Kalle anka! Mat efter det och sen kom JULTOMTEN! Sylvester kramade tomten och Clinton var inte rädd. Lilly hon tycker tomten är lite läskig. Dom fick jätte fina saker! Tack alla för dom fina klapparna! ❤

När barnen hade lagt sig öppnade vi vuxna julklappar. Vi fick också så fina grejer. Tack även för dom!

En toppen jul har vi haft!!!


121223. Dan före dan!

I dag har vi haft fullt upp!

På morgonen var det frukost, julkalender och lek, sen så var grabbarna och Farfar ute en sväng medans jag och Farmor lagade lunch. Vi åt och vilade efter det. Efter vilan så åkte jag och Sylvester till Martina o Co. för att lämna lite saker till julafton. Vi åkte efter det och handlade det sista, sen hem och käka middag. Mamma och Thomas kom vid sex tiden för uppesittar kväll!

Jag har gjort jultårta och grabbarna gjorde gröt och macka till tomten. :) Ja, det var den här dagen det... Och imorgon! Då är det JULAFTON! Jag läääängtar!!

Kram ❤


121222. Jul pyssel och Farmor & Farfar!

Idag har F & F kommit! Dom ska stanna här till julaftons morgon då dom åker vidare för att fira jul med Jockes äldsta brorsa.

Vi har gjort mer godis idag och Sylvester har hjälpt mig med att griljera skinkan. Super gott med en skinkmacka!

Nu sover barnen och vi ska kolla på veckans brott med GW och äta godis!

Kram ❤


121222. Godis fix!

Sylvester och jag har gjort spöken och grodor med choklad bollar i. Jocke gjorde vanilj fudge.

Mamma, Thomas och Lilly kom och åt lunch på förmiddagen och sen var det godis fix för hela slanten!

Bara två dagar kvar till jul nu! Läääängtar!

Kram ❤


121219. Som storebrorsan...

... vill man ju göra! ❤


121219. Julkort!

I går fick grabbarna julkort från Morfar och Britt-Marie, så här glada blev grabbarna för dom!

Sylvester kissade på sig under natten så blöja får det bli ett tag till.

Igår var vi i Sollentuna C med Martina och barnen. Vi lekte, åt och hade det mysigt! Clinton och Lilly klickar verkligen. Dom har samma slags personlighet och leker så bra ihop. Sylvester håller sig gärna på sitt håll och man märker att han har en helt annan personlighet än vad C och L har. Det är så roligt nu när dom börjar bli så stora och man ser verkligen vilka dom är.

Kram! ❤


121217. Inget kiss i blöjan!

I natt var första natten som inte Sylvester kissade i sin blöja! Ever!!! Han är så duktig! När vi pratade om det på väg till dagis idag sa han att han inte ville ha blöja på natten... Vi får väl se hur vi gör till natten :)

Kram och trevlig vecka ❤


121216. Clinton!

Det känns som att Clinton har utvecklats så mycket den senaste tiden. Han fyller ju två om ca två månader. 26 februari.

Han har börjat prata massor, och för oss är det så tidigt, eftersom Sylvester sa sina första ord när han var 2,5 år.

Han kan säga följande:

Deter - Sylvester
Mamma
Pappa
Dade - Bamse
Sallad
Lilly
Dank - Frank
Mobo - Mormor
Bi - Bil
Hej
Tack
Kacka - Macka
Vovve - Hund
Ner
Ti - Mera

Hmm... Och sen kan han, om man frågar hur djur låter, så kan han säga hur de flesta låter.

Han kan flera ord, men kommer inte på just nu.

Han somnar oftast på en gång till natten, sover hela natten och är så duktig på att äta själv och dricka ur vanligt glas.

När han ska sova i sin vagn ute efter lunch vill han alltid sova med sin hund som också då får ligga nerbäddad med honom i åkpåsen :)

Han är förälskad i Bamse! Han vill varje dag ha på sig en tröja med Bamse på.

Det är lite om vår gulleplutt Clinton. ❤


121215. Lördag!

I dag har vi varit på Stinsen. Vi har åkt karuseller, ätit och handlat.

När vi kom hem har vi pysslat, haft picknick och lekt.

Ikväll ska vi äta hemmagjord pizza och mysa i snöovädret.

Kram! ❤


121214. Jobbelijobb!

Vad tycker ni om min blomma på jobbet? Slänga kanske!? Haha!


121213. Bilder från lucia firandet!

Småttisarna firade inne på sina avdelningar och det var så fint och dom var så duktiga! Tyvärr så ville Clinton komma till mig direkt när han såg mig så han satt hos mig och sjöng :)

Sylvester och alla hans kompisar var i stora lekhallen efter småttisarna. Dom var super duktiga! Efter det var det fika.

Dagiset är verkligen då mysigt och vi tycker så mycket om fröknarna.

Kram! ❤


121213. Lucia!

I dag är jag ledig! Eftersom jag har varit på utbildning två hela dagar så fick jag ledigt måndag och torsdag denna vecka. Idag ska jag träffa Martina och Frank i Sollentuna C för att handla lite julisar!

Clinton är frisk nu och är på dagis idag och Jocke jobbar, allt som vanligt igen!

Igår fick jag Sylvesters första dagis halsband! Jag blev så glad...

Trevlig lucia!


121211. Tisdag!

Idag har Jocke vabbat. Clinton är bra i magen nu, men för att vara på säkra sidan så han inte smittar får han vara hemma i morgon med.

Jag har idag varit på utbildning hela dagen och ska göra det imorgon med. Fördjupning i försäkringar. Faktiskt väldigt intressant och kul!

Snart är det dags för GW!

Kram ❤


121210. Bloggappen har legat nere

Därav den dåliga uppdateringen!

Här är det magsjuka för hela slanten! C spydde natten till lördagen, men var sedan pigg efter det. Jocke blev dålig i magen i går så han är hemma idag.

Eftersom det i natt hade gått 48 timmar efter sista spyan fick c gå till dagis, men dom ringde därifrån vid 10.30 då han hade haft diarré och var hängig. Som tur så är jag ledig idag eftersom jag ska på utbildning två hela dagar, tisdag och onsdag. Så jag har tagit hand om sjuklingarna :)

Jocke får vabba i morgon eftersom jag ska på utbildning.

I helgen har vi haft det bra annars, varit ute, lekt inne och haft det mysigt. Jag och S har än så länge klarat oss. Hoppas vi gör det för i helgen ska vi ju åka till Jönköping.

Ha en bra vecka! ❤

Jo! Höll på att glömma! Vi köpte julgran i lördags och klädde den, den blev super fin!


121207. Natten gick...

... jätte bra! Han somnade utan att fråga efter välling, men han vaknade i natt och var hungrig så han fick lite banan. Han somnade sedan om och sov till i morse.

Vår duktiga storkille! ❤


121206. Nu har tomten varit här!

Nu har tomten varit här och Sylvester har lämnat vällingflaskorna! Så duktig! Han fick det han hade önskat sig - ett sjörövarskepp :)

Nu sover han utan att han frågade efter välling. Hoppas det går lika bra i framtiden. Vår stora duktiga kille!

Kram! ❤


121206. Ikväll kommer tomten...

... till oss. Han ska nämligen hämta Sylvesters vällingflaskor ikväll. Ni vet att nu har S blivit så stor, så nu behöver han inte dom längre. Tomten samlar nämligen in alla barns vällingflaskor ikväll och han ska i sin tur ge dom till sina små tomte nissar som är bebisar och behöver dom. Som tack så får man ett paket av honom. :)

Det är det vi har lurat i vårt stackars barn! Äsch, jag tror han är mogen för detta nu, han har ju vällingen som ett substitut för napp. Nu är det dags!

Kram! ❤


121205. Nya hjälmar!

På dagis måste dom ha hjälm på sig när de åker pulka så nu är det inköpt. Lillebrorsan fick också en så klart :)

Får se om det blir lika knasigt att åka till jobbet imorgon. Måste åka i tid.

Kram!


121205. Vilket väder!

Det var inte roligt att åka till jobbet idag alltså! Vilket snöoväder!

Inga plogbilar och massor med bilar. Nu är jag på jobbet i alla fall och kan tänka mig att många kommer sent till sina jobb idag...

Här är en bild från jobbfönstret nu på morgonen.

Kram!


121205. Tidig morgon...

... blev det i morse. 05.05 vaknade herr C. Tur att IPhone finns!!

Ha en bra dag!


121203. Resan är nu bokad!

Nu har jag bokat resan till Spanien! Vi åker med Ag och Lg, Jockes föräldrar. Vi åker den 10 september nästa år :)

Och nu har jag också fått in monstret i garaget. Preeeeecis gick den in...


121203. Mörkt!

I morse när Sylvester vaknade så sa han att han var ledsen.

- Varför är du ledsen, frågade jag.
- Jag ville inte sova!
- Vad menar du?
- Jag kunde inte somna...
- Men älskling, det är ju morgon nu. Du har ju sovit hela natten redan!

Han trodde, eftersom det är lika mörkt när han vaknar som när han somnade, att det fortfarande var kvällen.

Gullunge! <3


121202. 1:a advent!

Firade vi med familj och vänner som kom och fikade. Vi drack olika sorters glögg och åt gott som vi hade bakat :)

Kram!


121201. Per och Julpynt!

Jag fick en bild med honom och han signerade min bok :) Jag var lite nervös när jag skulle få träffa honom, men det gick bra!

Nu har vi julpyntat och fått det så mysigt. Ute har vi också hunnit att vara. Jag har fått ett hjul som heter free wheel som man sätter fram på rullstolen, vilket gör att små hjulen lyfts upp och rullstolen blir en trehjuling, det gör i sin tur att det är super duper lätt att köra i snön! Åkte till och med ner för pulkabacken med rullen!

Lycka! <3


121201. 1:a december!

Jocke och S är och handlar, och C och jag fixar lite hemma. När dom kommer hem ska jag åka och träffa Per Morberg! Han signerar sin senaste kockbok på Maxi idag. Hoppas en bild på oss kommer upp lite senare :)

Här kommer en bild på när C torkar Mickey Mouse snoriga nos... Han gillar att ta hand om sina mjukisdjur.

Kram!


RSS 2.0