120330. Påskpyssel och matvrak!

Idag har vi påskpysslat, titta så fint! Vi satt och pysslade över en timma. Sylvester älskar verkligen att göra det och han är så duktig på pillriga grejer.

Clinton har helt plötsligt börjat äta vår mat! I dag till lunch åt han tre köttbullar och makkisar. Till efterrätt fruktsallad :)

Kram!


120328. Nya bilen och middagsbesök!

I onsdags var Hedemora bilanpassning här med Chryslern och så kom en kille från trafikverket. För att försäkringskassan skall kunna bedöma vilken anpassning jag behöver så hjälper den här killen till med det. Och på bilden ser ni hur vår nya bil ser ut, men vår ska vara svart :)

På kvällen var Jocke borta så jag bjöd över mamma, Thomas och Mormor på middag.

Kram!


120324 - 120324. Plantera blommor och kalas!

Ja, det är vad vi har gjort i helgen. Planterat nya fräscha vårblommor och varit på Lillys tvårs kalas :)

Mys helg till max!

Kram!


120319 - 120323. Veckan som varit.

Veckan har gått fort som vanligt! Vi har har lunchat med Helena och Luna hemma hos dom. Vi har också träffat min gamla vän Jenny för en lunch i Solna centrum. Jag har varit på lönesamtal och så har vi varit ute super mycket i det härliga vädret. I tisdags så var jag över hos Martina och lämnade alla våra bebisgrejer :)

Min mormor har kommit hem till Sverige så i fredags då Sylvester var ledig åkte vi till henne och hälsade på. Mina mostrar Anki och Gunilla var också där då mamma är på semester. Mormor bor ju vanligtvis i Spanien och har ingen bostad i Sverige så hon bor hos mamma när hon är här och hälsar på.

Kram!


120317 - 120318. Morfar!

Spontanbesök till morfar blev det i helgen!

Åkt traktor, klappat hästar, mockat är några av dom sakerna vi har gjort. Sylvester är en modig liten kille han. Han vågar gå in till hästarna och är inte rädd för Rusty. Tror han kanske fått det från mig :)

Vi hälsade också på min farmor som är 93 år. Sylvester ville inte ta henne i hand för hon tyckte hon hade läskiga händer... Gullunge.

Toppen helg har vi haft!

Kram!


120316. Fredagsmys!

I fredags var vi på bio! Eva-Lena på öppna förskolan hade fixat det, och bion hölls på Norrvikens bibliotek :) När vi kom fick barnen en liten biljett. Spännande! Sen var filmen "Bu och Bä". Och till filmen fick man lite popcorn. Väldigt mysigt!

På eftermiddagen så gjorde vi smoothie och då fick det kladdas lite :) Får man när det är fredagsmys med mamma.

Kram!


120314. Lilly!

På dagen idag har jag, mamma och Clinton varit i Sollentuna Centrum. Jag har fått min 30 års present i förtid... :) En ny skinnjacka! Tack min älskade mamma! Vi käkade lunch och hade det mysigt.

På eftermiddagen så hämtade jag och Clinton Lilly och Sylvester på dagis. Hon bara sprang till mig när hon såg mig! Älskade unge! Vi fikade, var ute, och till middagen kom Martina och käkade med oss också. Jocke är på bio ikväll så nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Mitt favvoprogram är nu på tv "Mästerkocken".

Mössorna grabbarna har på sig har dom fått av farmor :) Jätte fina! Tack Ann-greth!

Kram!


120313. Fika hos dagis kompis!

Leon är Sylvesters kompis på dagis. Han är lika gammal som Sylvester och hans lilla syster Nova är lika gammal som Clinton och vi föräldrar är lika gamla så med andra ord - en familj som är lik oss! I tisdags var vi bjudna hem till dom på fika efter hämtning. Mysigt! Super gullig familj...

Kram!


120310 - 120310. Helgen!

I lördags var det så härligt väder så vi var ute massor. På kvällen var jag hos min vän Sara på middag och vin :) Kom hem vid ett på natten och upp fem med barnen. Lite trött var jag kan jag säga...

På söndagen kom Maria och Isak på morgon kvisten så då åkte vi till Mulle Meck parken. Så varmt och skönt ute! Jätte härlig park med super fin "inredning". Familjen stannade på lunch och efter att alla tre grabbarna hade sovit gick vi ut igen och matade ankorna och sedan gick vi till en lekparken och fikade. En så mysig dag blev det. Älskar min vän Maria!

På kvällen kollade vi film och käkade kebab när barnen lagt sig. Det blev en tidig kväll för mig som ni kanske förstår...

Kram!


120309. Ledig!

På fredagar är ju Syssi ledig från dagis och det gillar han. Tycker om att vara hemma med mamma :) Vi har i vanlig ordning varit på öppna förskolan och nu sover ju grabbarna efter lunch båda två så helt plötslig är jag "ledig" den tiden :)

Efter att dom hade vaknat åkte vi till Stinsen och mötte upp Jocke för middag. Det blev en del karuseller och glass också.

Trevlig helg!


120308. Torsdag!

Torsdag... Redan torsdag! Dagarna bara flyger iväg. Bra det så det blir sommar snabbare :)

På morgonen var det dans till mello låtarna.

Helena och Luna kommer över på lunch. Alltid kul när dom tjejerna kommer över.

Efter dagis gick vi till lekplatsen.

Toppen dag har vi haft!

Kram!


120306. Fika på dagis!

I dag har jag varit hos sjukgymnasten. Mamma passade Clinton under tiden. Sjukgymnasten kikade lite på mina axlar, det är musklerna som är överarbetade. Fick låna hem en tens apparat som man sätter på stället man har ont och sen avger den spänning så muskeln drar ihop sig, väldigt lustig känsla, men härligt ändå :)

På eftermiddagen var det fika på dagis för alla föräldrarna. Clinton älskade att vara där och Sylvester kände sig nog lite stolt att få visa oss hans dagis :)

Kram!


120305. Lovely weather!

Verkligen alltså! Efter dagis gick vi till lekparken, väldigt länge sedan vi var där. Vi fikade, gungade och pratade med andra mammor :)

Clinton leker tittut på bilden.

Kram!


120303 -120304. Helgen!

I helgen har vi varit ute mycket, super härligt väder! Vi har grillat korv, matat ankorna och lekt i olika lekplatser. I söndags var vi på super god söndagsmiddag.

En toppen helg har vi haft! Friska nu! Wohooo!!!

Kram!


120227 - 120302. Sjuka veckan lång...

... Aaa, det har vi varit. Fy, vad sjuk jag har varit. Sylvester med. Han har haft hög feber till och från sedan i söndags så i går, fredags gick vi till vc. Han var så duktig där! Satt så stilla i mitt knä medans läkaren kände, klämde och lyssnade på hans lungor. Han fick ta ett stick i fingret också. Han började inte grina utan var så stolt när han fick plåster på sitt finger och två klistermärken. Ett med Bamse och ett med Skalman. :) Det visade sig att han hade ingen bakterie utan det är bara att vila och dricka mycket vatten. Jag blev frisk i torsdags :) Clinton har haft lite feber och snorig, men Jocke har hittills klarat sig bäst. "Peppar peppar, ta i trä".

Lite bilder på lite pigga killar och några på lite mindre pigga killar.

Kram!


120226. 1 år!!!

I söndags fyllde vår Gullunge Clinton år! Grattis älskade unge! Tänk vad tiden har gått fort... Lite läskigt faktiskt.

Vi hade kalas för honom och under tiden fick Sylvester hög feber och jag började också känna mig dålig...

Clinton fick jätte fina presenter. Tack för alla fina saker!

Kram!


RSS 2.0