121027 - 121028. Snoooor!

Sjuk helg har det varit! Sylvester har varit riktigt dålig. Legat i soffan varvat med att vila/sova i vår säng hela lördagen. I söndags var han något piggare, men inte sig själv. Jag har också varit lite dålig, skönt att det blev på helgen så vi slipper vabba eller ta ut sjukdagar.

Ny vecka nya tag!

På torsdag ska jag äntligen få prova ut nya bilen som har kommit till Sverige :)

Kram!

P.s Det här med vinter tid... Fy fan! Clinton har vaknar 04.15 både söndag och måndag... Zzzzzz....


121026. Fredag!

Idag börjar jag senare så då får jag vara med på morgonen. Detta är favoriten just nu för lilla herr Dahl. Han har på sig sin nya vintermössa från Geggamoja. Och igår fick vi snö!

Kram!


121025. Simmat!

Har jag gjort idag. Hoppas detta kan hjälpa till att axlarna mår bättre. :)


121023. Skit axlar!

Igår var jag hos en ny sjukgymnast som tog tag i mitt axelproblem. Och fy vad ont det gjorde. Idag med vill jag lova... Är så trött på den här smärtan!


121020 - 121021. Helgen!

Söndags ångest var det många år sedan jag hade då det var så länge sedan jag jobbade, men idag är första gången sen jag började jobba nu efter att Clinton föddes. Usch! Vill vara med min familj meeeeera!

I lördags var vi ute åt god mat och kollade film.

I dag har vi varit i skogen och fikat. Vi tog en promenad förbi Thomas, vi visste att mamma inte var hemma men chansade för att se om han var hemma och det var han. Det var även min mormor Karin också :) Vi fick fika. Sen åkte vi hem för att äta lunch. Clinton sov efter lunch och jag och S kollade på Ice age och vilade. Jocke städade :) Efter vilandet åkte jag och S och badade. Så mysigt hade vi det. Min stora kille...

Ikväll blir det kebab när barnet gått och lagt sig och film. Mys!

Kram!


121017. Äntligen!

Har jag fått den nya rullstolen! En storlek mindre och betydligt lättare än den förra, skönt att hjälpmedel utvecklas :)

Det värsta är att jag verkligen HATAR att byta rullstol. Hårt och obekvämt i början, men snart blir det bra!

Kram!


121013 - 121014. Cykel, Ikea och lek!

Helgen har bara svischat förbi!

I lördags var vi ute i det härliga vädret, vi har också hunnit med att baka, städat, vilat och lekt. På kvällen åt vi plankstek :) Barnen fick en anpassad till sig, som ni kan se!
När barnen hade lagt sig hyrde jag och Jocke filmen Johan Falk, spelets regler, som var riktigt bra!

På söndagen var jag och S på Ikea, småshoppade lite och åt lunch där. Min stora kille som är så stolt att få vara ned sin mamma och hjälpa till. :) På eftermiddagen kom dagiskompisen Ludvig med sin mamma på besök. Nu på kvällen har vi varit hos mamma och Thomas på god middag.

Kram!


121008. Ensamma hemma!

Ikväll är jag och gottisarna hemma ensamma :( Jocke är på en grej med jobbet och borta i natt. Men vi har det ganska bra ändå. :)

Kram!


121006 - 121007. Fullspäckat schema!

Helgen har snart passerat och den har det varit full rulle på!

I går var jag och fixade håret, blev nöjd som vanligt :) Efter det kom Maria, Markus och Isak på fika och lek. Det var så länge sedan vi sågs så det var så kul! Efter att barnen hade somnat lagade Jocke trerätters middag till mig. Vi firade 4 år som gifta i torsdags :) Jätte gott!

Idag kom Fredrica och Theo på lunch, vi gick efter det till olika lekparken medans Jocke och C var hemma. Vi hade det så mysigt! I lekparken träffade vi en dagiskompis till S och mamman tyckte vi skulle ses och leka någon dag så jag frågade om vi fick komma och leka senare på eftermiddagen och det fick vi gärna. Så när F och T hade åkt hem gick vi till dom. Där fick vi fika och leka. :) När vi kom hem var det dags för hemmagjord pizza. Nu sover gottisarna och vi tar det lugnt i soffan. Tack alla vänner och min älskling för en toppen helg!

Ha en bra vecka!

Kram :)


RSS 2.0