130329. Mys med Helena :)


Nya tabletter...

Jag fick förra veckan ett brev av min läkare där det framgick att jag inte kommer opereras i ryggen då dom tycker att det är inte är säkert att det blir bättre utan det kan även bli sämre. Han hänvisade mig vidare till sjukgymnast. Det var typ det enda han skrev och jag har gått på smärtlindring sen i oktober. Ska jag sluta med tabletterna helt tvärt? Vad är nästa steg? Ska jag vara sjukskriven 50% framöver eller ska jag börja på 75%? Vad är det som gör så ont?

Som ni förstår så hade jag många frågor efter brevet och lite panik att jag nu helt tvärt sluta med tabletter som hjälper mig och ger mig just nu ett liv som är drägligt i min smärta. Så jag ringde till Spinalis för att få tag på doktorn, men det visade sig att han är på semester i 3 veckor. Jaha! Tack för det doktor Hedman. Jag fick, efter MYCKET tjat, tid för att träffa en annan läkare och jag träffade honom i måndags.

Jag fick nya tabletter så nu äter jag 5 olika sorter som ska tas olika tider på dygnet och dom hjälper! Känner mig så lättad över det.

När jag läste bipacksedeln på den nya medicinen så stod det att den är mot nervsmärtor. Och den förklaringen på smärtan som stod där är precis så jag känner:

Brännande
Stickande
Som nålar
Krypande
Elektrisk

Så nu vet jag vad det är jag "lider" av och jag nått själv har kommit på, ingen läkare som har sagt till mig att jag har nervsmärtor. Googla på det ordet så kan ni läsa mer om det.

Jag har blivit remitterad till smärtklinik så nu hoppas jag att jag får den hjälpen jag behöver...

Tack ni som har ringt och frågat hur jag mår och frågat hur det har gått hos läkaren och lyssnat på mig. Ni är inte många men ni vet vilka ni är. ❤


130327. Halsfluss för hela slanten!

Sylvester brukar, när han är förkyld, få lite svulna halsmandlar, men den här gången pratade han "grötigt" så jag och Sylvester åkte på söndag morgon till Löwenströmska på akut mottagningen. Han hade halsfluss och mandlarna var så svulna att dom nästintill gick ihop inne i svalget. Så nu äter han penicillin och sen i onsdags har han gått på dagis. Han ska äta penicillin (kåvepenin) i 10 dagar. Han är så duktig att ta sin medicin. Jocke var hemma i måndags och jag i tisdags.

Kram! ❤


130322. Nya köksgrejer!

Nu sitter jag i soffan och njuter av ett väldoftande och nystädat hem. Hemfrid har varit här! Lovely feeling!

Bissen och jag har beställt hem lite köksateraljer, eller det var väl mest jag då... :) Från Leilas egna märke. Vi köpte två kastruller och 4 skålar, allt i emalj. Sen blev det också en slickepott, brödpensel och en ballongvisp.

Härliga fredag! ❤


Sminkning!

När jag sminkar mig på morgonen ska promt lille herr Dahl sitta i mitt knä och hålla på med mitt läppglans, som han för övrigt kletar på hakan då han tror att han prickar läpparna, det är lite besvärligt kan jag lova. Det är ju lite precisions grejer man håller på med så att säga :)


130316 - 130317. Härligt väder och årets första grillning!

I helgen var det så härligt väder! Vi grillade för första gången i år. Inte så avancerat då det blev grillning av korv. Till efterrätt blev det grillade marshmallows!

På lördagskvällen var jag bjuden på Marias 30 års fest. Jag har så ont just nu att jag inte klarar mig utan mina tabletter och på dom kan man inte dricka alkohol. Så jag ringde till Maria och berättade som det var. Nu är det ju inte så att jag MÅSTE dricka, men det blir ju lite roligare då :) Plus att där hon skulle ha festen, hemma hos sin pappa, så var det tre trappor upp utan hiss. Hon berättade när jag ringde till henne att hon hade tandvärk från helvetet så hon avbokade festen och ska ta det lite längre fram. Vilket kändes bra för henne. Hon blev bjuden på god mat hos oss istället :)

I söndags var det middag hemma hos mamma. Söndagsstek, potatis, gelé och god sås. Mums!

Älskar helgerna och mina tre killar som jag får tillbringa den med. ❤


Favorit blomma ❤

Favoritblomman min fick jag av älsklingen igår. Vas fick bli min tillbringare från rice.

Kram! ❤


Ny inredning!

Igår var jag och mamma i Hedemora därför att det var lite grejer som behövde fixas på nya bilen så då var det bara att åka dit :) Mamma var snäll och följde med för att hålla sällsis.

Vi var inne i en inredningsbutik och köpte massa fina saker. Bland annat det på bilden.

Vi var också inne i en butik där allt kostade tio kronor. Jag köpte lite grejer till grabbarna. Klistermärken, jojjo, broscher... Ja, lite smått och gott. Jag köpte också godis till alla mina killar. Det fanns godis ormar som var lika lång som Clinton som jag köpte och som dom fick smaka på idag, det är ju snart lördag ;)

Kram! ❤



130312. Magisk sten :)

På vägen hem från dagis hittade vi magiska stenar som var vår skatt. När vi kom hem så målade vi på våra skatter. Det är mycket sånt just nu - magiska saker :)

Kram! ❤


130309 - 130310. Helgen!

Full rulle har det varit den här helgen. Ann-Greth och Lars-Göran har varit våra gäster från torsdag eftermiddag till lördag förmiddag. Jocke var ledig på fredagen och jag jobbade. Medans jag var på jobbet så bakades det bland annat. På kvällen hade vi mys och kollade på film.

På lördag var vi bjudna till Jockes brorsa Mikael på fika då han precis har tagit examen i sin utbildning. Ag och Lg åkte dit tidigare och vi åkte efter att C hade sovit middag. :) God paj och tårta bjöds det på. Vi åkte hem vid middagstid och efter att grabbarna hade lagt sig åt vi hämtis och kikade på mello. Rätt låt vann! :)

På söndagen åkte vi till Fredrica med familj på lunch. Theo hade fått två marsvin som jag gosade med. Sylvester gosade också och Clinton vågade till och med pussa på dom!

På eftermiddagen gick jag, S och C ut i det härliga vädret så att Jocke kunde fixa med middagen.

En mycket mysig och härlig helg har vi haft!

Kram! ❤


130305. Hemfrid!

I tisdags var Hemfrid här och städade. Underbart! Så fräscht och rent. Dom kommer och städar varannan fredag, fyra timmar åt gången.

Idag, torsdag, fyller Maria 30 år så jag ska åka till henne och käka och ge henne en present :) Idag kommer också mina kära svärföräldrarna. Vi alla har sett framimot det och det ska bli mysigt att få ta hand om dem i ett par dagar.

Kram! ❤


130303. Kalas!

Idag har vi haft Clintons kalas! Igår bakade vi allt. Två tårtor, mini muffins och marshmallows klubbor. Kalaset började vid 14. Det var lek, bus, fika och fiskdamm. Clinton blev så glad för alla presenter. Vi hade det så trevligt :) Tack för att ni kom och för fina presenter.

Vi har som vanligt haft en super helg.

Kram! ❤


Gamla bilder!

Tack mamma för att du köpte så snygga kläder till mig och att jag fick gå till den bästa frissan i stan :)


130301. Lite läskig!

När jag var med Maria och shoppade förra veckan så köpte jag två hamstrar vääldigt billigt. Sylvester fullkomligt älskade den på en gång och Clinton tyckte att den var sååå läskig. Men nu snart en vecka efter att dom fick dom så började han ta tag i lappen bak i rumpan och nu några dagar senare än det så leker han med den jätte mycket. Men ibland slänger han iväg den för att han tycker att den är lite äcklig.


130301. "Gå och hämta lite mer russin du..."

Härom dagen när jag, S och C satt i soffan och, för övrigt tittade på My little pony som handlar om smojsen som jag fullkomligt ÄLSKADE när jag var liten, myste så ville C ha mer russin. Ja, men gå och hämta mer russin du, sa jag. Så hör jag honom i köket fixa och trixa och är borta en stund. Sen blev det tyst. Och är det tyst när det gäller herr C så är det bus på G. Jag gick ut i köket och tittade då hade han öppnat skafferiet dragit sin stol dit, klättrat upp och tagit ner russinasken, efter det tagit sin stol till lådan där vi har saxar, klättrat upp på stolen igen, ställt russinasken i lådan och försökt öppna den med en sax! Dullen mammas! Ska göra själv med andra ord... ❤


RSS 2.0