120831. Fredag!

Idag började Jocke sina lediga fredagar. Dom har vart på öppnis och bakat bland annat. Jag kom hem till tre och då fick jag nybakade muffins och gott kaffe :)

Vi har haft fredags mys med tacos till middag och lite senare blev det grönsaker med dipp!

Nu är det film och mys för hela slanten!

Trevlig helg :)


120830. Pallen...

... ja, den förflyttar sig överallt... Med Clinton på som ni då kanske förstår?


120827. Första jobbardagen...

... avklarad! Det känns så jäkla bra! Trodde jag skulle ha dåligt samvete och längta efter barnen men det kändes faktiskt himla bra! Klart jag tänker på barnen och vill hem till dom men inte på det sättet jag trodde.

Kram!


120826. Början på nått nytt...

Det går bra på dagis, grabbarna var hemma med mig i fredags. Martina, Lilly och Frank var här och lekte på förmiddagen och på eftermiddagen var vi ute. Sen när Jocke kom hem var det fredagsmys!

I lördags var det dags för storhandling och på eftermiddagen kom Martina med barnen på middag. Tacos! :) Alltid lika gott! På kvällen kollade jag och Jocke på film och myste.

Idag har det varit regn, regn och regn! Vi passade på att baka massor. Apråpo det så har vi ju nått som heter Apple TV, en grej som gör att man bland annat kan se Youtube på tvn. Det Sylvester vill se på det är när personer lagar mat. Han kan sitta jätte länge och titta på klipp när dom lagar mat. Allt från smoothie till hamburgare. Han hjälper mig också varje (!) dag med att laga mat, (vilket ibland är sjuuuukt stressande) men det är verkligen ett stort intresse hos honom...

Imorgon är början på nått nytt. Jag börjar jobba för första gången på tre år då jag har varit föräldrarledig. Önska mig lycka till!

Kram!


120821. Pyssel!

Idag lämnade jag Clinton vid halv tio efter att varit där en halvtimme med honom, han var väldigt ledsen men det hade gått över efter en stund. Han hade varit ledsen till och från under dagen men fröken Yvonne var så nöjd. Hon sa att det blir bra :) Hon sa också att S och C är så olika. S var det väldigt svårt att trösta när han var ledsen, men C däremot tar emot tröst och är lättare att lugna enligt henne. Kul att höra hennes syn på deras personligheter :)

På eftermiddagen så pysslade vi!

På dagen så har jag, Martina och Frank hängt i Stinsen. Mysigt! <3

Kram!


120820. Måndag!

I dag så lämnade jag herr C för första gången på dagis. Han var ledsen, men jag tycker att det gick bra. Han hade varit ledsen en del, men ändå lekt lite och ätit lite mat... Mammas gullunge!

Kram!


120818 - 120819. Morfar och Britt-Marie!

I helgen har vi varit hos pappa och Britt-Marie. Vi åkte i lördags morse och kom hem vid sju tiden ikväll.

Vi har varit mycket i stallet. Mockat, gett hästarna mat, åkt traktor, ätit mat, fikat och pratat massor. Vi har haft det så mysigt! Jag gillar verkligen att vara där och det gör Sylvester också. Han tycker om och fixa i stallet. Han är så duktig på att hjälpa till. Clinton däremot är rädd för hundar och hästar så han har varit på helspänn hela helgen, stackarn... Han tuffade till sig så idag har han varit modig :)

En toppen helg har vi haft och jag längtar tillbaka. Djur är verkligen något jag saknar, det känner jag när jag är hos pappa. :)

Kram! ( Är lite nervös för morgondagen för då ska herr c lämnas på dagis för första gången)


120817. Börjar så smått att prata!

Glömde skriva att herr c börjar prata så smått!!!

Mamma säger han ju helt tydligt.
Paa pa idag för första gången!
Mommm till mormor!

När man frågar hur en hund låter säger han vov.
När man frågar hur en häst låter säger han hiiiii.
När man frågar hur en tiger låter säger han griii (typ som en morrning)

Han kan också peka på näsan, örat, håret, magen, snoppen och rumpan!

Sylvester var väldigt sen med detta så vi är sjukt impade av vad C kan!

Trevlig helg igen :)

Kram!


120817. Mysdag hemma hos mormor!

Idag har dagis haft planeringsdag så det har varit stängt. Vi har spenderat dagen hemma hos mamma :)

Vi har lekt inne och ute, ätit lunch, badat, busat och ätit mellis!

Tack för idag mamma!

Vi åkte på eftermiddagen för att köpa present till Rusty, pappas hund, för dit ska vi imorgon :) och så handlade vi lite till fredagsmyset.

Jocke kom hem och då var det dags att göra hemmagjord pizza :) Gott! Efter det var det filmmys med poppisar!

Nu sover barnen och vi ska kolla film :)

Trevlig helg!


120816. Torsdag!

Idag var Sylvester inte ledsen när jag lämnade honom :)

Clinton tar större initiativ nu, lämnar mig lite mer... I morgon så är dagis stängt och på måndag ska jag börja lämna honom. Våra hjärtan kommer nog bli lite lätt krossade kan jag tro...

Efter dagis så gick vi hem i spöregnet och busade massor på golvet och i soffan. När Jocke kom hem åkte jag iväg och shoppade lite, egentligen skulle jag träffa Sara men hon blev sjuk så jag åkte själv :)

Kram!


Jobbigt att vara storebror...

Igår så sa Sylvester helt förtvivlat:

- "Mamma, jag vill inte ha någon bebis. Han kan gå tillbaka. Det ska bara vara vi."

C hade tagit hans äpple... Världen är hård för en storebror.


120815. Tillägg till förra inlägget!

Näst sista bilden är det ju så klart!!!


120815. Tredje dagisdagen...

... och det går så bra! S är ledsen när jag lämnar, men det går över fort. Clinton vågar lämna mig lite mer men han har ändå stenkol på vart jag är, idag började han ta mer kontakt med andra barn. Han vill kittla på dom och springa med dom :) Gulligt!

Efter dagis gick vi och köpte glass. Jag njuter av dessa dagar då jag får vara med mina hjärtan innan jag börjar jobba...

Sista bilen i detta inlägg är en bild på mig när jag är liten, Clinton är ganska lik mig va? ;)

Kram!


120814. Andra dagisdagen!

Det går så bra för Sylvester på dagis. Han är ledsen när jag går, men det går över snabbt! När jag skulle hämta honom på eftermiddagen ville han leka mera :) Han verkar verkligen trivas.

Clinton går det också bra för, men han har koll på mig hela tiden. Han vågar sig lite längre bort från mig dag för dag...

Efter Clintons dagis tid så åkte han och jag till Spinalis för att pröva ut en ny rullstol, det är dags att byta nu och till min stora glädje får jag plats i en mindre rullstol! Tre cm mindre är den på bredden, satt som handen i en handske! Längtar tills jag får den, om ca en månad :)

På kvällen kom mamma och Thomas över på middag. Vi har ju fått lånat mammas bil när vår har varit sönder, så vi ville bjuda på lite mat som tack. En vinflaska fick hon också.

Kram!


120813. Dagisstart!

Idag var det slut på sommarlov och semester. Sylvester började på storkille avdelningen och Clinton på Sylvesters förra avdelning. Vi gick till äpplet som Sylvesters nya avdelning heter vid nio. Jag och Clinton var där en halvtimme innan vi gick till krusbäret för inskolning. Sylvester var lite ledsen men det gick över efter en liten stund... :) Halv tio till kvart i elva var jag och Clinton där och det gick så bra. Resten av veckan är det 9-14 som gäller. Spännande att se hur det kommer gå för honom :)

På eftermiddagen så kom mamma förbi på en fika. :)

Jocke har haft en bra arbetsdag, mycket i början bara så klart.

Kram!


120811 - 120812. Sov gäster!

I lördags kom familjen Kanestig/Nordstrand på middag och sov över. Vi hade det jätte mysigt! Barnen leker så bra och vi vuxna trivs så bra ihop! På söndags eftermiddagen åkte vi hem till Carro och Ronnie på en fika för att se deras nya lägenhet som de precis flyttade in till. Jätte fint bor dom!

Tack för denna härliga helg mina vänner!

Kram!


120810. Thorsten Flinck!

Jag, min moster Anki och min kusin Jeanette var och såg TF! Vi möttes hemma hos Anki och sedan åkte vi till Dalarö Strand där vi åt och drack gott. Vi hade det super kul! Torsten var så där... Hade förväntat mig lite mer av honom. :(

Kram!


120809. Fjärilshuset!

På förmiddagen var vi på fjärilshuset, älskar det stället! Lagom stort och lite spännande... Efter sovning och vila så har vi varit ute, men det känns som höst ute. Deppigt!!!

Jocke var på bio ikväll så jag och barnen har varit och lekt på lekplatsen och myst hemma. En perfekt dag med andra ord!

Kram!


120807. Lek & bus och middagsgäster!

På förmiddagen var vi på lek & bus. Roligt var det :)

På eftermiddagen gjorde vi efterrätt för på kvällen kom lite gäster till oss - Maria och Markus :) Dom kom senare på kvällen så vi åt efter att Clinton hade somnat. Syssi var vaken då han hade sovit på dagen. M och M gjorde varmrätten och vi efterrätten som sagt :)

Vi hade det super trevligt, dom åkte inte förens ett tiden så idag har vi varit lite trötta...

Kram!


120806. Sigtuna!

Idag har vi varit i Sigtuna och fikat på det välkända fiket "tant brun". Vi mötte där upp Maria, Isak och Markus. Vi fikade, gick ner till vattnet för att mata fåglarna. Grabbarna fick äta korv med bröd innan vi åkte hem. En mysig förmiddag :) På eftermiddagen skulle vi lämna in bilen för den har varit lite knasig sista tiden. Jaha, då startade inte bilj*veln när vi skulle åka iväg med den. Vi fick starta den med startkablar med hjälp av mammas bil som vi tur får låna... Antagligen är det batteriet som behöver bytas ut. Håll tummarna för att det är det enda! Har idag fått reda på att vår nya bil får vi inte förens i slutet på september... Pust! Kram!


120805. Sliten och mys söndag!

Igår var jag och Lena ute på galej och hade det så kul! Idag har jag känt mig lite sliten :) Men värt var det! Idag har vi varit hemma och sen tog vi en sväng till Willys då träffade vi Teklab med barnen så tog vi en liten lekstund. Länge sedan vi träffade dom! Nu har vi haft söndags mys med hemmagjord pizza och grillade mashmalows. Snart är det nattning av gullungarna efter det film och chips! Kram!


120803. Första klippningen för herr C!

Och det gick så bra! Han satt stilla hela tiden i mitt knä. Herr S avancerade från att sitta i mitt knä till att sitta själv i stolen :) Stolt blir mamman och pappan! Kram!


120802. Borta lunch!

Idag har vi varit bort bjudna på lunch hos några vänner till oss - Karro och Tomas. Mycket trevligt! Dom har två barn som är 5 och 3. Sylvester lekte super bra med dom ;) Vi hade det verkligen mycket trevligt! Tack för idag våra vänner <3 Kram!


RSS 2.0