111229. Reflektion!

Kommer inte ihåg när Sylvester började "hjälpa" mig, då menar jag med att hjälpa till med sin kropp när jag skulle lyfta upp honom. Clinton har börjar med det nu. När jag ska lyfta upp honom ur hans matstol så tar han upp sitt ben och ställer sig upp i stolen :) Tänk vad barn lär sig fort... En liten reflektion bara :)

Ikväll blir det hämtat och rejset med Harry Potter fortsätter!

Kram!


111228. Stinsen!

Idag kunde vi äntligen ge oss ut, då vi nu inte kan smitta någon av magsjuka :)

Vi tog en sväng till Stinsen och fikade, Sylvester tyckte det var mycket roligt att komma ut

Kram!


111228. Morgon mys!

Morgon mys på hög nivå! :) Mina gullungar... <3


111227. Mår bra!

Idag mår jag bra! Hoppas ingen annan av oss blir sjuk bara. Har sanerat toaletterna med handsprit nu så det luktar sjukhus! Tvättat i 95 grader så hoppas det mesta av bakterierna är borta nu, men man vet ju aldrig...

Idag har vi mest varit hemma och spelat tv spel, pysslat, målat och tagit det lugnt. Vi var ute en liten sväng i lekplatsen på förmiddagen.

Håll tummarna att vi håller oss friska nu!

Kram!


111224. Julafton!

På julafton fick grabbarna öppna några paket. Sylvester fick bland annat av oss Brio tåg, vilket han leker mycket med :) Clinton fick mycket kläder.

På förmiddagen kom Catherine, Jockes syrra med sin man Svenne och barnen Edvin och Samuel. Vi åt jullunch ihop och tittade på Kalle. Catherine och Co. åkte hem och då kom Jockes brorsa Niklas med sin fru Maria och deras dörrarna Johanna och Julia. Vi öppnade julklappar och fikade.

Vi har haft det bra! Vi åkte hem på juldagen och tur var väl det för den natten blev jag magsjuk. I skrivande stund så mår jag bra och hoppas det inte kommer tillbaka för vi vill ju vara friska till nyår!

Kram


111222. Mot Jönköping!

I torsdags bar det av till Jönköping! Resan gick jätte bra, fika i bilen måste man göra :) Vi tog det lugnt och stannade några gånger på vägen, men båda barnen var så duktiga!

Väl framme så var det fika och så klädde vi granen, det är så mycket roligare nu med julen när Sylvester tycker det är så kul. :)

Låg och tänkte på det igår när jag skulle sova att jag nog inte skrivit här vad Sylvester kallar Clinton. Han kallar honom Kokon! Roligt va? :)

Nu ska vi baka!

Kram


111221. Förkylda!

Idag är Herr S hemma från dagis, han är förkyld och jag med! Hoppas vi snart blir friska, imorgon åker vi ju till Jönköping :)


111220. BVC!

Igår var vi på 10 månaders kontroll på BVC, allt såg så bra ut och Herr C vägde 10, 3 kg och var 75 cm lång. Han börjar nu plana ut på kurvan och är inte så mycket större än "normalt". Han har ju legat två kurver över den normala kurvan :)

Och som ni ser så är tomte dräkten fortfarande nummer ett!

Kram!


111219. Snön är här!


11218. Mini jul!

Igår var vi hemma hos Mamma och Thomas och firade jul i förväg. Vi ska till Jönköping över jul, Martina med familj ska fira med Crabbans familj och Mamma och Thomas passar på att åka utomlands så vi firade jul en vecka tidigare.

Tomten kom! Sylvester var fundersam men vågade krama tomten två gånger! Lilly var mest rädd för tomten :(

Barnen fick massa fina saker och vi åt god mat! Proppmätta var vi när vi åkte därifrån. Tack mami och Tomi för allt!

Kram!


111216. Junibacken!

Idag har vi varit på Junibacken. För ni som inte vet vad det är så är det alla Astrid Lindgrens karaktärer som "bor" där! :) Väääldigt uppskattat av Sylvester var det! Av oss andra också så klart! Vi fick åka sagotåg vilket var hur bra som helst, mysigt, spännande och lite läskigt... Ni ser på bilderna hur mysigt vi har haft det! Tack mamma och Thomas för er hjälp :)

Jocke är nu och köper mat till oss och sen ska vi titta på Harry Potter.

Trevlig helg!


111213. Första Lucia firandet på dagis!

Lucia! Mysigt var det att besöka dagis idag och se alla Lucior, tomtar, pepparkaksgubbar och stjärngossar.

Sylvester var tomte och han tyckte att det var jätte konstigt med alla som tittade på honom.

Bilderna blev sisådär, men lite ser man i alla fall :)

Glad Lucia!


111210 - 111211. Helgen!

I lördags så var Lilly här ensam och hälsade på :) Vi bakade, drack saft (som Lilly älskade) och lekte!

I söndags så var vi mest hemma. Roligt att mamma ritade små gubbar på fingrarna. :)

Mysig helg har vi haft :)

Kram


111209. Fredagsmys med Mormor och Thomas!

I fredags var vi först på öppna förskolan, roligt nu för Clinton när han kan krypa runt och så :) Sen åkte vi till mamma och blev bjudna på lunch. Det första Sylvester säger till Mormor var:
- Fin tröja, Mormor.
Så roligt när han kan prata så mycket nu!
Vi hade det som vanligt toppen hos Mormor, ompysslad till hundra :)

Kram!


111208. Härliga torsdag!

Så här härlig kan en torsdag kväll vara hemma hos oss!

Kram!


111207. Tomte dräkt.

Jag köpte här i veckan en tomte dräkt till Syssi som han ska ha på sig på Lucia. Och är det någon som älskar den eller älskar den!? Han ville till och med sova i den :) Vårt hjärta!

Kram!


111204. Söndag!

I morse åkte Farmor och Farfar hem :(

Idag har vi bakat pepparkakor och haft glasyr på dom :) Sen har vi varit ute! Kallt, men roligt! Clinton skrattar verkligen när han får gunga, jätte kul att se!

Tack AG och LG för all hjälp i helgen.

Kram!


111202. Farmor och Farfar!

Idag har vi varit en sväng på öppna förskolan och på eftermiddagen kom Farmor och Farfar! Vi har lekt, fikat, pratat och ätit middag.

Nu har barnet gått och lagt sig och vi ska mysa i soffan och bara ta det lugnt :)

Natti natti! 


RSS 2.0