090831. Läkarbesök!

I dag ska Sylvester på sitt första läkarbesök!

I dag vaknade vi första gången vid sju då lill plutten var hungrig, sen somnade vi om till kvart i nio. Nu har vi gjort iordning oss så vi kan visa dagens outfit:

Randiga dutten!:






Och så lite magträning, men som sagt han ligger inte kvar länge på mage förens han ska vända sig till rygg. Så här ser det ut nät han "vilar" på vägen:



Så blir man lite trött sen... ♥



♥♥♥

Liv kom på en fika. I dag har det gått 40 veckor sedan hon blev gravid, undra när bebisen kommer!




Sylvester satt med och fikade...





♥♥♥

Jocke kom hem lite tidigare i dag från jobbet eftersom han ville vara med på Sylvesters första läkarbesök.
Sylvester sov när Jocke kom hem, men sen vaknade han till. Jocke kom hem med thaimat! :)




Sen var det dags att åka till läkarbesöket! Här är Sylvester redo med sin mössa på som Ann-Greth, Jockes mamma har stickat.






♥♥♥

Nu har vi kommit hem från läkaren. Allt såg så bra ut! Sylvester vägde nu 5 714 gr och var 58 cm lång. Läkaren kollade hans höfter, tittade på hans ögon, lyssnade på hjärtat och lungorna. Allt såg perfekt ut! :)

Sylvester var så glad hela tiden, inget skrik eller gnäll... :)



Sen skulle Jocke så klart mäta sig...



... och någon var trött efter sitt läkarbesök.

♥♥♥

Nu blir det lite middag för oss och sen ett bad för Sylvester.

Natti Natti! ♥


090830. Söndags mys och hemlig grej...

I dag blir det söndags mys sen ska vi göra en hemlig grej med Martina och Crabban, dom vet inte vad vi ska göra så jag återkommer med bilder från det senare.

Sylvester somnade halv tio, vaknade halv sex. Fick mat och somnade om och sov till kvart i nio... Jätte härligt!

Omklädning till...

... dagens outfit som blev: Hjärtgubbe!



♥♥♥

Nu har vi kommit hem från den hemliga grejen som var tv inspelning med Filip och Fredrik "Vem kan slå Filip och Fredrik" som kommer gå på kanal 5 i höst. Martina och Crabban blev jätte glada! Det var kul att gå på inspelningen, men det var lite långdraget så vi stannade inte kvar hela inspelningen.

Men innan det så lämnade vi Sylvester hos mamma. Det hade gått så bra att ta hand om honom, mamma är nog allt lite kär i honom! ♥ Det var lite halv jobbigt att vara ifrån honom även fast det bara var för några timmar. Tänk att man kan älska och längta så mycket efter en sån liten plutt! Tack mamma för hjälpen! :)

Här är lite bilder från tv inspelningen:



Nu har Sylvester fått mat och ska sova, vi med!




Natti Natti! ♥


090829. Lunch med vänner, städning och Snorpans restaurang.

I dag blir det lunch med Carro, Ronnie och Vendela. Dom kommer hit och Jocke ska laga maten. Sen i kväll blir det Snorpans restaurang (min), men först lördags städning!

Lite lördags mys och frukost...

♥♥♥

Lördags städning. Alla hjälper till!

Sen var det dags för dagens outfit! Här ser ni ombytet...



Och dagens outfit blev: Nyckelpigedräkten!



Magövning var det dags för sen...





... och lite pusskalas med pappa!



Nu håller Jocke på att förbereda lunchen till vi får besök. Återkommer med bilder! ♥

♥♥♥

Nu har Carro, Ronnie och Vendela varit här. Vendela är sååå söt! Hon är nu 1 år och 3 månader ca. Vi åt lunch, pratade, mysade med Sylvester och busade med Vendela.

Sylvester fick en jätte fin pyjamas med döskallar på!



Sen blev Sylvester lite trött...



Nu ska jag börja förbereda lite för Snorpans restaurang!

♥♥♥

Snorpans restaurang var en katastrof! Jag misslyckades med alla tre rätter så jag tog inga kort, bara på vilken oreda det blev i köket...

Jag gjorde till förrätt thaisoppa med kyckling i, till varmrätt gjorde jag thaikyckling (blev verkligen inte gott) med nudlar och till efterrätt blev det bananpannkaka. Den blev helt misslyckad... Jocke har lovat att jag sa få en ny chans! :) Men Jocke tyckte det var gott... Hmm...

♥♥♥


Sylvester fick bada med Jocke. Han älskar verkligen att bada! Men inte att klä på sig då blev man en argbigga!



Sen var det kvällsmys...



... med filmen Gladiator!

Sylvester somnade halv tio.


Natti Natti! ♥


090828. En tripp till Stinsen och inflyttningskalas!

I dag tänkte jag och Sylvester ta en liten tripp till Stinsen och fördriva tiden och på kvällen blir det inflyttningskalas!

Sylvester vaknade av hungersnöd klockan åtta, gjorde lite mat till honom och sen så somnade han om. Jag tänkte -"Ska jag också somna om?" Hmmm... Nej, jag gick upp och gjorde iordning mig och hann äta frukost innan lilla älsklingen vaknade! Jätte skönt!

Här ligger han och sover i sin egna säng.



När han vaknade så blev han super glad att se mig.



Han tycker om att ligga och titta på sin tummen mobil.



Och nu är det dags för dagens outfit (trummvirvel)....

Star Wars tröjaaaaa! :)



Och bakifrån ser den ut så här...



Nu ska vi packa ihop lite grejer och sen åka till Stinsen!

♥♥♥

Nu har vi kommit hem från Stinsen. Allt har gått jätte bra! Sylvester var så snäll som vanligt... Men han vill vara med hela tiden fast han är jätte trött så nu ligger han här i vagnen och försöker att sova.

Jag shoppade två saker. Ett par jeansleggings och en vällingsdoserare. När vi skulle åka till Stinsen så dyker det här djuret upp på vägen, märks att man bor på landet... ♥



Nu ska jag försöka få Sylvester att sova lite och så ska jag packa ihop för kvällens bravader. I kväll ska vi nämligen på inflyttningsmiddag till Nicki och Bettan. Det ska bli trevligt!

♥♥♥

Inflyttningsmiddagen var jätte trevlig! Vi fick paj! Super smarrigt! Allt gick bra med Sylvester förutom att han var väldigt trött. Vi har ju vår rutin på kvällen: Han får sin kvällsmat sen så badar vi honom och sätter på honom pyjamasen och sen lägger vi honom i vagnen och sen brukar han sova vid halv tio. Och så sover han ju till fem ca och sen ska han ha mat och sen somnar om... I kväll försökte vi lägga honom med oss i hans säng, han höll på att somna flera gånger, men sen verkar det som att han kommer på att han ska somna och då så skriker han. Vi höll säkert på så i två timmar, då lade vi honom i vagnen och han somnade direkt! Hmm... Ska nog inte sluta med den rutinen! :)

Här kommer lite bilder från kvällen.





Natti Natti! ♥


090827. Mormor!

I dag ska vi åka och hälsa på Mormor! Jocke är på kundbesök ikväll så då passar vi på att vara lite längre hos Mormor...

Vaknade av att herr Dahl bajsade tjugo i nio...

Dagens outfit: (Byxorna har han fått från hans älsklings moster)



♥♥♥

Nu har vi kommit hem från Mormor! Vi har haft en jätte mysig dag. Jag var hos läkaren så mamma (mormor) tog hand om Sylvester i ett par timmar. Det gick jätte bra! Han trivs så bra med mamma (mormor).

Han blev super glad som vanligt när han träffade Mormor!



Sylvester fick paket! Han fick en sparkdräkt med nyckelpigor och ett par tummlösa vantar från Polarn & Pyret.



Han fick ligga och mysa på Mormors täcke... Jätte mysigt var det!



Det har varit en jätte mysig dag och tack mamma för present och barnvakt! ♥

Natti Natti! ♥


090826. Fika hos Cissi!

I dag blir det fika hos Cissi.

Klockan halv nio var dagens väckarklocka inställd på. :) Så nu har vi gått upp och satt på oss dagens oufit. Det här köpte vi igår till Sylvester.



♥♥♥

Nu tar sig lilla älsklingen en liten tupplur på förmiddagen.



♥♥♥

Liv var här och fikade en liten stund. Det är så skönt att man bor så nära varandra! Sylvester har vilat/sovit nästan hela förmiddagen, tror att vi kanske gick upp lite för tidigt. :)

♥♥♥

Nu har vi kommti hem från Cissi. Det var jätte mysigt! Vi drack kaffe och snackade! Linn tyckte om Sylvester och ville gosa med honom, hon blev också lite svartis när Cissi höll i honom.

Det regnade när vi åkte och det var lite kyligt så då fick han ha på sig en tröja som Ann-Greth, Jockes mamma har stickat. Jätte fin blev han!








♥♥♥

Kvällens händelser:

Liten trött gubbe:



Liten mys gubbe:



Liten bad gubbe:



Sen är det...

Natti Natti! ♥

090825. Stinsen!

En tripp till Stinsen blir det i dag.

Sovmorgon! Japp, visst blev det så. Klockan tio vaknade vi. Gick då upp och Sylvester fick lite mat och sen bytte vi om till dagens outfit som blev:



♥♥♥

Nu är vi hemkomna från Stinsen. Vi har köpt lite nya kläder till Sylvester då han har växt ur mycket. Det blev lite nya bodys och nya byxor. Ni får se vad det blev när det är "dagens outfit". :)

Vi åkte bilen dit.



När vi kom fram så träffade vi Jocke och åt lite sushi. Och efter det skulle vi handla lite mat så då tog Jocke Sylvester i bärselen.





När vi kom hem så hade vi fått ett paket på posten från Anna-Stina som är Jockes brorsas frus mamma. :) Sylvester gillade inte att pröva det han hade fått, men fina grejer var det! En stickad kofta och en stickad mössa. Anna-Stina har stickat det här:



På kvällen blev det bad med pappa! Jätte mysigt, det gillade Sylvester super mycket! ♥



Nu har Sylvester somnat och Jocke sitter och äter (tro det eller ej) Semper banangröt för 4 månader och uppåt. (Jag säger inget så har jag inget sagt).



Natti Natti! ♥

090824. Lugn dag hemma...

I dag blir det en lugn dag hemma...

Vilken sovmorgon! Klockan tio vaknade Sylvester! Jag vaknade faktiskt tidigare och låg och tittade lite på tv. Liv kommer på fika i dag annars har vi inget annat bestämt.

Todays outfit:



Sylvester "pratar" mer om mer nu. När man tittar på honom och pratar med honom så viftar han med armar och ben och berättar lite saker... :)



♥♥♥

Nu har Liv varit här och fikat. Hon är så stor nu! Hon är beräknad till den 31 augusti, bara en vecka kvar! Hon längtar och längtar...



Och Sylvester var med och fikade, han pratade och pratade... ♥



Nu väntar vi bara på att Jocke ska komma hem.

♥♥♥

Samma glada miner när pappa Jocke kommer hem!



Lite mys med mamma...



... sen blev det bad för Sylvester, det börjar han älska mer och mer, som ni själva kan se... :)



En liten sångstund på tummenfilten hann vi också med. Sen är det...



Natti Natti! ♥

P.s Det råkade hända en lite olycka... Men det gick bra med datorn... :)


090823. Besök hos gammelmoster!

I dag ska vi åka till gammelmoster och hälsa på!

I går somnade Sylvester vid sju, han var jätte jätte trött! Han tyckte inte ens att sitt bad var mysigt... :( Men idag har han varit jätte pigg! Martina busade med Sylvester på morgonen.



Sen blev det lite frukost... Sylvester satt med vid bordet lite halvtrött.



♥♥♥

Dagens outfit blev:



♥♥♥

Nu har vi precis kommit hem från Gammelmoster Anki. Vi har haft det jätte mysigt! Sylvester har varit så glad hela dagen.





Efter lite mys med Sylvester blev det söndags middag. Det bjöds på köttfärslimpa med stuvad potatis och egen plockade kantareller. Till efterrätt blev det rabarber paj med glass. Jätte, jätte gott! :)



Sylvester var lite varm så då bytte vi om på honom och passade på att ta jätte fina bilder på honom när han låg på Ankis leopardpläd.



Och han var så glad och busade på filten!






Sen blev Sylvester jätte trött och somnade...



... sen blev det ännu mera bus med Anki. Då fick han vara nakenfis!



Sen var det dags att åka hem. Sylvester somnade i bilen... :)

Nu ska vi snart ge honom kvällsmålet och få honom att somna för natten och vi kanske hinner titta på någon film. Helgen har varit jätte mysig, men den går ju så fort! Jocke ska jobba i morgon så vi får se vad jag och Sylvester hittar på...

Natti Natti! ♥

090822. Lördags mys!

I dag är det lördag och hela familjen är samlade! :) I dag blir det städning, Barnens hus och Snorpens restaurang...

Sylvester somnade vid tio tiden igår kväll så vi kollade på film och myste. Han vaknade vid fyra och då gav Jocke Sylvester lite mat och sen somnade han om och sov till halv åtta. Då blev det lördags mys...

... först med pappa...

 ♥

... sen med mamma...

 ♥

Dagens outfit får vi ju inte glömma:



♥♥♥

Lördag är vår städdag. Jocke älskar att städa! Sylvester med...



♥♥♥

Sen åkte vi till Barnens hus. Vi köpte en del saker till Sylvester. Det blev en Tummen docka, en Näsfrida, en febertermometer, en nagel sax, en flaskborste och en åkpåse. Vi gillar att köpa presenter till Sylvester! :)





När vi kom hem så var det två som var tröttfisar...



♥♥♥

Martina kom på besök. Vi myste med Sylvester.



Martina har köpt ett par skor till Sylvester med stjärnor på, dom fick han pröva att "gå" i.



Sen gick vi ut och gick...



... efter det hade vi en sångstund...




... och sedan blev det Snorpens restaurang. Det har vi lite då och då. Jockes restaurang heter Snorpens och min heter Snorpans. Då lagar vi tre rätters middag till varandra. Menyn på Snorpens restauarng idag var: Förrätt: Toast skagen. Varmrätt: Fisk med ris och kräfttsatziki. Efterrätt: Chockladsufflé. Mums! Jätte gott var det! ♥



♥♥♥

Sylvester fick ett bad och lite mat då blev han jätte trött...



Natti Natti! ♥

090821. Fika hos Lena!

I dag blir dagens äventyr en fika i Uppsala med Lena.

I dag fick vi sovmorgon! Sylvester vaknade halv tio. I går kväll somnade han vid tio tiden sov till fyra i morse då han fick mat och somnade sedan om och sov till halv tio. Vilken tur man har! ♥

Dagens outfit blev följande:



Nu på morgonen så har vi tränat att ligga på mage och att vända på sig. Han klarar nu att vända sig jätte bra, han hinner inte ens ligga speciellt länge på mage innan han ligger på rygg! Han är jätte stadig i nacken, han kan lätt hålla upp huvudet i 30 sekunder innan han vilar lite. Jag blir så stolt!

I morgon blir Sylvester 8 veckor, tänk vad tiden går fort! Känns som det var igår man hade den där stora magen.

Här är lite bilder från morgonens tränningspass:





Vi hann med att ligga i babygymmet också innan det blev för tråkigt! Han tycker att det är roligast att titta på hunden och huset och inte dom sakerna som hänger ovanför honom.



♥♥♥

Om en lite stund ska vi åka till Lena och fika. Först ska jag bara sminka mig och äta lite lunch.

♥♥♥

Nu är vi hemma efter fikan hemma hos Lena.  Vi bor jätte nära varandra nu när dom har flyttat till sin lägenhet. Det tar 20 minuter att åka dit. Sylvester bajsade i bilen... Inte i bilen, men i hans blöja alltså... :)

Lena är i vecka 28 nu och ska bebis den 10 november.



Lena och Anders lekte lite med Sylvester, det tyckte han var jätte kul!



Sylvester blev lite trött och tog en tupplur.



♥♥♥

Jocke kom hem och hade handlat sitt favorit godis på Jam Jam.



Ikväll blir det mys och kanske en film... ♥

Natti Natti! ♥

090820. Mormor!

I dag ska vi till Mormor!

Vaknade som vanligt... vid halv nio... :) Sylvester var vrålhungrig när han vaknade så han fick lite mat, sen på med fina kläder:



Sylvester har en Tummen grej som hänger i vagnen och den har han börjat "prata" med och tycker att den är väldigt intressant. Förstår inte riktigt hur kul det kan vara att titta på samma grej i en evighet och tycka att den fortfarande är intressant  efter en halvtimme :)



Nu bär det snart av till Mormor!

♥♥♥

Nu har vi varit hos Mormor. Vi åkte bil dit och det gick jätte bra. Det tog lite tid att komma iväg för precis när vi skulle åka så somnade Sylvester.

När vi kom hem till Mormor så blev Sylvester jätte glad och skrattade massor! Mamma matade Sylvester (hon tränade till hon ska vara barnvakt nästa helg)



Efter maten blev Sylvester lite trött... ♥



Jag fick också vara med på några bilder.



Och mamma fick Sylvester att skratta!







Sen var det dags att åka hem till Gulan och till Pappa. Mormor vinkade adjö.



När Pappa kom hem så var det glada miner så klart! :)



Just nu sover Sylvester så vi ska äta lite snart och sen bada honom, sen är det...

Natti Natti ♥

090819. Öppna förskolan!

I dag blir det ett nytt äventyr! Öppna förskolan!

Dagen började som vanligt att Sylvester ville gå upp vid halv nio, jag hade gärna sovit lite längre eftersom natten var lite jobbig, men icke sa Nicke! Upp och hoppa! Vi gjorde i ordning oss och dagens outfit för Sylvester blev:



Sen bar det av till Öppna förskolan. Det gick jätte bra att åka dit. Det var lite kyligt när vi åkte dit så Sylvester fick ha på sig en kofta som Farmor stickat. På förskolan fick vi sjunga låtar och träffa andra mammor med sina barn. De flesta var äldre men det var en bebis där - Theodor, som var 9 veckor. Jag trodde att Sylvester var stor men det var han inte för Theodor vägde 7 kg!!! Han hade 68 i kläder, Sylvester har fortfarande 56.

Sylvester var med och sjöng en stund sen somnade han i min famn. :)



♥♥♥

Väl hemma så var det någon som var en tröttfis!



Nu är det någon som sover i sin babysitter...

Ikväll ska Jocke vara hemma med Sylvester för jag ska fika med tjejerna!

♥♥♥

Bilder från Jocke och Sylvesters kväll:



♥♥♥

Bilder från kvällen:



Lena kom och hämtade mig och det tog 2 timmar in till stan!!! Massa med köer!



Lena, Anna, Martina och jag brukar fika en gång i månaden på ett Café i Stockholm som heter Cozy. Vi hade det så roligt! Alltid lika mycket skratt!  Jag älskar mina vänner! ♥

Natti Natti! ♥

090818. Första gången ensamma i bilen...

I dag har jag och Sylvester varit på vårt första äventyr tillsammans! Vi har åkt bil ensamma...

Dagen började med att Sylvesters "gå upp klocka" sa till vid halv nio då gick vi upp och gjorde i iordning oss. Efter det så tog Sylvester sin första tupplur för dagen.



Martina ringde och frågade om vi ville käka lunch med henne och det ville vi! Det var lite nervöst att få in Sylvester i bilen själv men det gick jätte bra!



♥♥♥

Sylvesters andra tupplur för dagen:



♥♥♥

Martina följde med hem och myste med Sylvester.



♥♥♥

Sylvesters tredje tupplur:



♥♥♥

Nu har pappa kommit hem!



♥♥♥

Till middag blev det fisk i citronsås.



Natti Natti! ♥

090817. Första dagen ensam med Sylvester...

I dag har Jocke börjat jobba och jag är ensam med Sylvester! Visst har jag varit ensam med honom förut, men inte så här länge... Än så länge går det jätte bra!

Jag vaknade i morse av att han "pratade" med nått som jag inte vet vad det var i sin säng :) Då gick vi upp och klockan var väl ca halv nio. Då satte jag honom i babysitter där han halv sov och då hann jag göra mig i ordning och äta frukost.

I dag kommer Liv på besök, vi ska fika. Ska bli kul med lite sällskap!



Nu ligger han och sover i sin vagn... Snart är det säkert snart dags för lite mat!



♥♥♥

Nu har vi tränat på att Sylvester ska vända på sig från mage till rygg vilket han klarar galant!





♥♥♥

Nu har Liv varit här och fikat, jätte mysigt! Och Jocke har kommit hem! Sylvester blev jätte glad och log...


♥♥♥

Baddags!



Natti Natti! ♥


RSS 2.0