130226. Killen som börjar bli stor!

2 år fyller vår guldklimp idag! Grattis älskade, underbara Clinton!

Du är den busigaste person jag känner. Du är snäll och omtänksam och inte speciellt känslig av dig. Jag tror du kommer bli en lättsam person när du blir äldre. En charmör som kommer vara klassens pajas :) Vi älskar dig bästa Clinton! ❤


130224. Svar på röntgen...

I fredags ringde läkaren från Spinalis då han fått svaren på röntgen. Tydligen så krossades kotor när jag skadade mig och det var ju inget dom åtgärdade då utan det läkte väl ihop på något sätt. På röntgen bilderna ser dom att det är mycket ärrbildning runt det området och han sa att skelettet har växt ihop. Skönt att dom hittade nått och att min smärta är sann så folk inte tror att jag har ont utan någon direkt anledning.

En gång i månaden har läkarna sammanträde för att diskutera fall som mitt. Blir det operation eller inte? Bara vänta att se... Om två veckor får jag nog svar.

I går, lördag, kom Maria på lunch och stannade även på middag. En runda i Stinsen hann hon och jag också med. Mello tittade vi på när barnen hade lagt sig. En perfekt dag helt enkelt!

Älskar min Maria ❤

Kram! U


130221. Veckan hittills!

Veckan hittills har bestått av jobb, lek och mys med mina alla tre grabbar. Helena har varit här på middag och tjejsnack. Jag har varit hos läkaren och fått nya tabletter. Denna gång med morfin i. Tabletterna ges tydligen till cancer patienter med svåra smärtor i första han, det är vad som står i bipackssedeln, så då kan ni förstå den smärta jag har just nu. Läkaren ska ringa så fort han fått svar från röntgen läkaren. Återkommer när jag vet vad det är för fel :)

Hoppas ni alla mår bra!

Kram från mig ❤


130217. Helgen!

Härlig helg även denna :)

I lördags åkte vi till Stinsen för att handla lite och äta glass. Efter det var det dags för lunch. Jocke och Sylvester åkte sedan på simlekis. Sylvester är så modig och tycker det är så roligt! På eftermiddagen pysslade vi alla fyra. När det var middagsdags var det trerätters som gällde! Mums mums! Mello för hela slanten när barnen hade lagt sig. En toppen dag helt enkelt!

Idag har vi varit på knatteskutt, städat, ätit lunch och varit på kalas. Knatteskutt ska vi sluta att gå på. Sylvester gillar det inte alls. Han är ledsen och tycker inte om det så värst. Ska maila dom imorgon och se om vi får tillbaka pengar. Man får tydligen pröva två gånger och gillar man det inte så får man pengarna tillbaka, vilket var himla bra i vår situation. Vid ett tiden var det dags för kalas. Julias kalas från Sylvesters dagis. Det var väldigt mysigt, hennes föräldrar är gulliga. På eftermiddagen/kvällen har vi bara tagit det lugnt. Ätit gott och njutit av helgen. Nu på kvällen har vi tittat på den senaste twillight filmen - den sista. Mycket bra!

Imorgon är det dagis och jobb. Tycker det ska bli väldigt roligt! Älskar min nya tjänst! Vi ligger noll på alla mail lådor varje dag, det blev så sen jag började den tjänsten. Undra om det beror på mig eller en tillfällighet? ;)

Kram! ❤


130216. Nytt i garderoben!

Det här kom hem från HM idag :)


130214. Alla ❤-ns dag!

Ja, det är det i dag! Sylvester och Jocke har varit hemma idag, men herr S har inte varit speciellt dålig så imorgon är det dagis för honom.

Jag har idag varit och ätit lunch hos mamma. Mysigt och gott! Mamma och Thomas åker utomlands imorgon och är borta två veckor. Kul för dom, men kommer saknas av oss ❤

När jag kom hem gick Jocke till dagis för att hämta Clinton. När dom kom hem så fick grabbarna present av mig. Jocke fick Indiana Jones boxen i blu ray och små grabbarna fick en varsin nalle. Sen fick jag min present... Laila Bagges iPhone hörlurar som ser ut som ett halsband! Jag älskar dom och jag är så glad så att det kittlar i magen!!

På kvällen åt vi trerätters! Löjroms toast till mig, skagen toast till Jocke och ost toast till Clinton och Sylvester som förrätt. Till varmrätt åt jag och J ryggbiff, pomesfrites och beasås. C och S åt prinskorv. Till efterrätt blev det chokladmousse och gelé hjärtan. Vilken måltid! Mycket gott!

Efter middagen var det bad. När jag har hand om badningen är jag alltid sjörövare och grabbarna vill också vara det och vi fäktas med våra tandborstar. :)

Nu sover tullgubbarna och vi myser i soffan.

Ha en fortsatt mysig alla hjärtans dag!

Kram! ❤


130213. Sjuklingar!

Jocke har halsfluss och på eftermiddagen ringde dagis och sa att S hade ont i örat. När jag var och hämtade honom var han så ynklig och grät. Jocke har fått penicillin och känner sig bättre. Efter att vilat lite på eftermiddagen var även S pigg. Vi får se hur han mår imorgon :)

Jag har varit på röntgen idag. Tur säger jag bara att jag inte har klaustrofobi alltså! Förstår att dom som har får lugnande... Får se vad svaret visar sedan.

Kram! ❤


130212. Semlor!

Gott med semlor! ❤


130210. Knatteskutt!

I söndags var det dags för knatteskutt! S var så glad att få gå själv med mig och sa flera gånger till Clinton att bara han och jag skulle gå iväg och han och pappa fick inte följa med.

När vi kom dit så var det samling. S var så duktig att säga sitt namn in för alla och berätta vad hans favorit mat var (pannkaka) och hans favorit färg (blå). Sen när det var dags att springa runt blev han ledsen och grät och ville sitta i mitt knä. Många tittar på mig och pratar om att jag sitter i rullstol och det gör mig stressad i situationer där vi får ännu mer uppmärksamhet, typ när S gråter. Stressen över detta går ut över S då jag vill att han ska sluta istället för att stötta honom mera. Jag blir så arg på mig själv för att jag blir så påverkad av att andra ska titta och att jag känner mig utsatt. Nått jag får träna på helt enkelt... Knatteskutt var bra och jag tror det blir bättre ju fler gånger vi går.

Kram! ❤


120208 - 120909. Kryssning!

I onsdags ringde Maria och frågade om jag ville åka på kryssning med henne och det ville jag ju så klart! Vi kom fram till att det inte skulle bli förens i april om båda skulle kunna samtidigt så vi åkte två dagar senare, på fredagen :) Båten gick vid 18 och 18.30 hade vi bokat buffé. Maten var väl sisådär. Vi träffade ett roligt par som satt bredvid oss då det blev en väldigt rolig middag. När vi hade käkat klart så gick vi till hytten för att fixa ordning oss. Ja, fortsättning av kvällen bestod av att dricka mojito, dansa, röka, träffa nya människor och ha jäkligt kul. Och det hade vi kan jag lova! Halv fem kom vi i säng.

Dagen efter gick vi upp runt elva, tog en dusch och gjorde iordning oss och gick för att äta lite. Vi träffade dom människorna vi hade träffat under kvällen och vi satt bara och snackade, drack kaffe, dansade lite och hade det allmänt mysigt!

Vid 15.30 var båten hemma och då åkte vi hem. Skönt att komma hem till sina tre hjärtan!

Tack Majsan för den roliga resan! ❤


130205. Mamma är bäst!

Jocke berättade att på vägen till dagis så lät konversationen så här mellan Jocke och Sylvester:

Sylvester: "Jag gillar mamma."
Jocke: " Jaha, gillar du pappa också?"
Sylvester: " Aaa, men bara när mamma sover."

Haha! Jaa, vad ska man säga? Mamma är bäst :) ❤


130202 - 130203. Helgen!

Grabbarna är fortfarande lite snoriga så i helgen har vi tagit det lugnt. I lördags var jag och Jeanette och såg Magnus Ugglas krogshow. Vi åt lunch innan och sedan var det dags :) Den var så bra! Rolig, han bjöd på sig själv och var verkligen toppen!

På kvällen åt vi hämtmat och kollade på mello. Några bra låtar och några dåliga, precis som vanligt!

I går var vi ute i det super härliga vädret! Tyvärr så var ju klumpedunsen Herr C i farten. Han satt bakom Sylvester på snowracern och ramlade av i backen när dom åkte så han började störtblöda från munnen. Vi visste inte vart det kom ifrån! Hade tanden gått av!? Hade han bitit sig i tungan!? Som tur så var det inte så farligt... Han fick två små jack i läppen. Han har en rejäl fläskläpp, men det ser bättre ut idag.

Ja, det var vår helg :)

Kram på er! ❤


RSS 2.0