130130. Vabb!

I dag är jag hemma med Sylvester, han är snorig och hostig. Vi sitter just nu i soffan och kollar på Lilla prinsessan och tar det lugnt.

Här är bilder från i morse innan vi gick och lämnade Clinton på dagis. Dom har fika time med hundarna!

Ha en bra dag! ❤


120129. Nya frillorna!

:)


130126 - 130127. Helgen :)

Det var väldigt trevligt i fredags. Bra ordnat av LF. :)

I lördags var det en slappardag för hela slanten och trerätters middag på kvällen. Mysig dag!

I går var vi på Ikea. Där köpte vi lite olika lådor till allt pyssel, lite ljus, servetter, ramar, ja lite allt möjligt som det alltid blir på Ikea. Vi åt lunch där också, billigt som sjutton alltså! På eftermiddagen var vi i Stinsen och klippte grabbarna, vilket veeerkligen var på tiden. Clinton var ledsen hela tiden men Sylvester var så duktig med att sitta stilla och lyssna på hur han skulle sitta och röra huvudet. :) Dom fick rosa, blått och grönt i håret.

En helg till är slut... Tiden går så fort, men nu en ny vecka!

Kram! ❤


130125. Nytt hemma!

Den här fina byrån/skänken kom igår. Den är från boolia och vi är så nöjda! Lampan köpte jag tidigare i veckan och det är två fåglar i :)

Ikväll blir det partaj! Jobbet har bjudit ut oss på bowling, mat och dricka :)

Kram! ❤


Mina vänner!

Vänner! Utan mina vänner vet jag inte om mitt liv skulle vara lika roligt. Mina vänner förgyller mitt liv. Dom lyssnar, förstår och gör mig glad. Jag kan inte förstå dom som inte har vänner eller inte tycker att det är viktigt men en bra vän. Vem pratar man med då? Vem delar man med sig av sina problem eller det man är glad över? Visst berättar jag allt för Jocke, men det är en killes syn man får på det hela (inget fel på det, men...) men en tjejs är alltid en tjejs! Komma hemifrån och få prata med sin vän förgyller min vardag :)

Älskar er och ni vet vilka ni är! ❤


130120. Söndag!

Vid tio var det dags för Fjärilshuset! Det är så lagom där inne för barnen. Vi åt lunch och efter det åkte vi hem så Clinton kunde sova. På eftermiddagen var vi ute i det härliga vädret!

En perfekt helg! ❤


130119. Lördag!

Härlig helg, som vanligt!

I lördags åkte jag, Sylvester och Clinton för att köpa lördags godis till Stinsen. Vid ett var det dags för simlekis, första lektionen! Det gick så bra och Sylvester var så modig! På eftermiddagen var vi bjudna till Anki på middag. Jätte god mat fick vi :)

Mysig lördag blev det! ❤


130118. Utklädningskläder och ros!

Tidigare i veckan fick vi Utklädningskläder av Jeanette som Vilgot och Vilda haft. Det var fler än barnen som gillade dom :)

När Jocke kom hem fick jag en ros ❤

Kram! ❤


130117. Ännu mera vardagslyx!

Även i kväll blev det vardagslyx! Efter dagis åkte vi till Mamma och Thomas och blev bjudna på super god mat!

Man tackar! :)

Kram! ❤


130115. Vardags lyx!

För mig är vardags lyx att slippa laga mat och få äta ute med barnen och Jocke. Så igår hämtade jag barnen på dagis vid tre och sen åkte vi till Sollentuna C för att leka och äta gott.

Grabbarna tycker det är så roligt att göra nått utöver det vanliga.

Både Sylvester och Clinton verkar vara i någon slags fas nu. Sylvester har svårt att prata och stammar just nu väldigt mycket. Härom dagen började han grina för han blev så frustrerad när han bara stammade och fick inte fram det han ville säga. Tycker så synd om honom. Både jag och Jocke försöker nu att verkligen att lyssna på honom när han ska säga nått så han inte blir så stressad när han pratar. Han sover lite dåligt på nätterna nu också så det verkar vara någon fas han är inne i.

Lilla Clinton ska vi inte prata om! Han är inne i någon mega fas! Han är så sur och lättretlig, och det har han varit länge nu. Han ska göra ALLT själv, han blir sur om han inte får som han vill, skriker och slåss. Ja, ja... Det är ju jobbigt för dom också. Tålamod är det som gäller!

Kram! ❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1198342/images/2013/pic_50f65e939606ee2e89e15630.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1198342/images/2013/pic_50f65eae9606ee2e8ef19d74.jpg" class="image">


Bildbomb på Jocke...

Enligt ovanstående så tycker han att det är på tok för lite bilder på honom på bloggen så här kommer en liten Bildbomb på Herr Dahl!


130112 - 130113. Lördag & Söndag

I lördags var Morfar och Britt-Marie här. Äntligen kom dom hit och vi bytte julklappar. BM fyllde år i lördags så jag gjorde en tårta till henne som jag blev nöjd över. Japp mouse med vaniljkräm. Väldigt, väldigt gott blev det!

På söndagen skulle vi egentligen till Fredrica och Theo men dom blev magsjuka så det blev simhallen istället. På eftermiddagen var vi ute i det härliga vädret.

En lugn mysig helg har vi haft!

Kram ❤


130110. Mormor mys!

I onsdags när jag kom till dagis så hade Sylvester sytt! Jag blev väldigt imponerad! Så igår när jag var i Stinsen så köpte jag på Panduro tyg, garn och nål. Så sydde vi massor när han kom hem från dagis. Mormor kom också och myste med oss. Middag bjöd jag på och hon stannade på kvällen så vi hade det så mysigt! Jocke var på bio igår så det var skönt med sällsis.

Kram! ❤


Smink!

www.beatuybay.com har jag idag beställt smink. Jag använder ju bare minerals och på den här sidan sparar man verkligen pengar! Jag köpte 1 foundation, 1 primer, 2 läppglans och en ögonskugga för 995 kr. Visst, det kanske låter mycket men jag kollade upp vad det skulle kosta i Sverige och då blev summan 1940 kr!!! Sparar alltså en tusen lapp! Det gillar jag!


130109. Älskade kusiner! ❤

På förmiddagen var det jobb och vid tolv var jag och mamma bjudna hem till Martina på lunch. Mycket gott! ❤

Vid tre hämtade jag gullungarna och Martina, Lilly och Frank följde med oss hem. Helena kom också förbi på en fika.

Barnen leker så bra nu. Dom har blivit så stora och uppskattar varandra. Lilly är ju så söt och så vältalig, pratar så rent och är så vuxen på nått sätt. Lilly och jag har alltid haft det där "speciella" ända sen hon var bebis. Från det att hon kunde krypa så har hon alltid följt med mig överallt, inte ens på toa fick jag vara själv. :) Nu när jag har börjat jobba igen och hon går på dagis träffas vi ju inte lika ofta så nu följer hon inte med mig överallt, men vi har nån speciell kemi hon och jag.

Frank och jag klickar också. Det är så roligt nu när han börjar bli så stor och han är ingen bebis längre. Han har ju börjar krypa och tycker rullstolen är väldigt intressant. Om jag frågar om han vill komma och jag håller ut armarna mot honom så vill han det och sträcker sig efter mig. Det är kärlek det :)

Nu är det dags för mys i soffan. Har så ont idag. Jäkla tabletter som inte hjälper! Ska ringa läkaren imorgon.

Kram! ❤


130108. Tisdag!

På eftermiddagen lekte vi på golvet. Dom tycker det är så roligt när jag sitter med dom och leker. Vi meckade med rullstolen och lade pussel.

Kram! ❤


130105 - 130105. Lördag & Söndag!

Helgen har varit så bra! I lördags var jag och Martina på bio. Vi såg Mammas pojkar. Den var okej, ingen film jag skulle se igen eller köpa eller hyra. Men rolig var den! Vi åt innan och hade det så mysigt :) Älskar min syster yster!

På kvällen fixade vi trerätters middag och myste hela familjen!

I går var det pyssel på hög nivå som ni kan se :) Efter lunch åkte jag och fixade naglarna och på eftermiddagen blev vi utbjudna på fin restaurang av Thomas som firade sin 60 års dag. :) Gott var det!

Clinton har sovit PÅ mig i natt då han är förkyld. Idag är jag lite trött.

Ser framemot en härlig vecka! ❤


130107. I sommar...

... är det den här lekstugan som kommer stå på vår tomt.

Såååå fin!!!


130104. 27 år sedan...

I fredags var det 27 år sedan bilolyckan inträffade. Då en familjs liv slogs i spillror.

Det är först nu när jag har egna barn då jag förstår vad mina föräldrar har gått igenom när dom förlorade ett barn.

Sylvester är ju lika gammal som Jessica var när hon gick bort. Det känns så orättvist och oförståeligt hur ett litet barns liv kan få ta slut så fort. Jag tänker ofta på hur livet skulle sett ut med Jessica i vår familj. Skulle hon och jag vara lika? Säkert utseende mässigt, men personligheten då? Skulle hon haft barn? Skulle vi vara bästisar?

När vi stod vid graven i fredags, jag, mamma och Martina så sa mamma med en tår som rann ner för kinden: "Man kommer aldrig komma över det här". Och det kommer vi aldrig att göra och det vill jag inte heller. Jag vill aldrig att vi ska sluta minnas Jessica. Hon finns i våra hjärtan och såret i själen som vi har fått av olyckan kommer aldrig att läka fullt ut hur långt tiden än går.

Vi saknar dig och när det är dags för oss att lämna våra liv kommer vi ses igen. Vi älskar dig, Jessica!

När denna dag kommer år efter år så tänker jag extra mycket på hur fort livet kan ta slut och hur viktigt det är att visa uppskattning och ta vara på de fina människor man har runt omkring sig i sitt liv, att inte ta nått för givet.

Kärlek till er alla! ❤


130103.

Nu har grejerna kommit som jag beställde :)

Fina grejer och kvalité! Det gillar jag. Älskar Didrikson. Tycker dom är bäst.

Det skiljer ju 20 månader mellan S och C, men i storlek på kläder så skiljer det bara en storlek. Sylvester är späd och Clinton är bastant. Toppen tycker vi!

Nu håller barnen på att somna och jag ska dra mig till soffan. Värktabletterna som jag har ätit snart i två månader börjar sluta att fungera så jag börjar få ont igen :( Ska ringa läkaren och se om jag kan få några andra.

Ha en bra kväll! ❤


120103. Två ord!

Clinton kan nu säga två ord åt gången.

"Heja heja Bamse" och "Nej, detter (Sylvester)".

Vi är imponerade!

Kram ❤


130102. Jobb och restaurang besök!

Idag har jag jobbat för första gången på länge! Det var roligt, men mycket att göra! Efter jobbet åkte jag och handlade lite och sen hem för att äta lunch och vila. Vid tre åkte jag med bilen och hämtade gullungarna för att möte upp Martina med familj, Mamma och Thomas i Kista. Jocke kom lite senare och då käkade vi alla. Vi hade det så mysigt!

Efter att vi hade ätit gott så åkte vi hem och nattade två trötta killar. Dom har gått på dagis i dag. Eftersom det är så få barn som går den här veckan så slås alla avdelningar ihop och brorsorna fick gå tillsammans idag. Dom hade haft det så bra!

Kram! ❤


130101. Första dagen på det nya året!

Vi har haft en riktigt mysdag idag. Vi åkte hem från Carro med familj vid tio tiden. Hem och gjorde lite lunch. Medan Clinton sov så låg vi alla och vilade och kollade på tv. Så skönt!

På eftermiddagen var vi ute en sväng. Jag har idag också köpt( på nätet )alla vinterkläder för nästa säsong. Brukar göra så då det är så mycket billigare med vinterkläder nu. Mycket rabatt! Jag har köpt nya skalkläder till Sylvester som han kommer kunna ha i vår då Clintons börjar bli för små så kan han ta över Sylvesters nu i vår. Jag har även köpt nya vintervantar, galonvantar, vår mössor och ute vinter kläder till Sylvester. Jag köpte den här gången två delat till honom. Han har ju alltid haft overall, men prövar med det denna gång.

I morgon är det jobb och dagis. Ser faktiskt framemot det!

Ha en bra vecka! Kram ❤

P.s Här kommer lite bilder på Herr Dahl enligt önskemål från densamma.


121231. Badhus!

På nyårsaftonsdagen var vi i badhuset och lekte! Martina med familj följde med. Sylvester har blivit så modig! Han vågade bada i stora bassängen och var inte alls rädd som han brukar.

På eftermiddagen åkte vi till Carro, Ronnie, Vendela och Novalie. Barnen åt vid fem snåret och gick och lade sig vid sju tiden. Grabbarna var så duktiga och somnade i samma rum. Vi är så stolta över dom! Efter att alla barnen hade somnat så började vi äta. Jätte god mat som Carro och Ronnie hade fixat.

Till förrätt åt vi chèvre ost med pinjenötter och honung.

Till varmrätt åt vi oxfilé med potatis och en jätte god sås till.

Till efterrätt blev det crème brule.

Jätte gott!

Grabbarna sov hela natten men C vaknade tidigt :(

Nytt år och nya möjligheter! Gott nytt år på er alla! ❤


121229. Kalas!

I lördags var jag och Sylvester på Ludvigs kalas, en dagis kompis till honom. Vi fick korv, tårta, saft och kakor. Dom hade det så kul!

På eftermiddagen åkte vi till Mikael och hans familj på middag (Jockes brorsa). Det var trevligt!

När barnen hade lagt sig började vi titta på Batman.

Kram! ❤


RSS 2.0