121130. Glömde!

Glömde att berätta om Clinton och hans hund. Han satt med ipaden och skulle välja film då tar han upp hunden och visar honom dom olika alternativen och säger: "väjja", alltså välja. Haha, han ville att hunden skulle få välja, hur gulligt som helst... <3 (S och C bråkar ju ofta om vem som ska välja så det var så gulligt att han erbjöd hunden att välja)


121130. Sista dagen av november!

Och imorgon är det första december OCH snö ute! Så härligt!

Idag har jag jobbat, sen åkte jag en sväng förbi mamma för att lämna sv. En grej till Martina som var där och hälsade på. Vi bestämde vilka som skulle köpa vad till julen. Det närmar sig med stormsteg!

Efter en kort visit där så åkte jag hem till ett varmt välkomnande. Pepparkakor och glögg fick jag, och glada barn och en glad man <3

Vi har varit ute en sväng med snowracern och sen har vi ätit god mat och haft det mysigt. Grabbarna har inte bråkat idag, väldigt harmoniskt har bi haft det.

Nu sover barnen och vi ska kolla på någon film, får se vad det bjuds på :)

Trevlig helg!


121129. Jul kort och middagsgäster!

Efter jobbet och en mysig lunch date så var det dags att hämta gullungarna.

När vi kom hem gjorde vi egna julkort, dom blev så bra!

Vid fyra tiden kom mamma och Thomas på middag. Härlig dag och kväll har det varit, imorgon är det fredag och snart helg!

Kram!


121129. Blää!

Idag var jag på jobbet extra tidigt för att fixa en jäkla eutbildning på datorn. Jag klarade den, min chef har tjatat på mig så länge så nu var det dags att ta tag i det. Varför ska jag alltid vänta till in i det sista!?

Idag var det snö, mysigt tycker jag :) Måste se om vi får in bilen i garaget, tror att det kommer bli väldigt trångt att komma igenom dörrarna... Vore ju skönt att slippa snö på bilen på morgonen.

Ja, ja... Idag kommer Fredrica hit till jobbet på en lunch date. Alltid lika mysigt att träffa henne. Ha en bra dag!

Kram :)


121128. Idag...

... hämtade jag bara C på dagis för S är med mormor, Lilly och Martina på Junibacken!

Just nu leker vi i S rum.

Kram!


121127. iPad

Är en favorit här hemma.


121126. Äntligen...

... får jag röntgas! Var hos läkaren idag och nu verkar det som dom börjar ta mig på allvar. Jag ska göra en skiktröngten inom ett par veckor. Jag har också fått andra tabletter som är mot min smärta. Dom som jag fick tidigare hade ingen verkan. Min sjukskrivning har blivit förlängd till februari ut.

Fortsättning följer...


121126. Nya favoriten...

... är den här hunden. Jag hade en liknande när jag var liten som hette Bamse. Den finns fortfarande kvar, men är sjukt sliten. <3


121125. Bilen är såld!

Volvon är såld!

Hur skönt som helst. :) Vi fick vad vi ville för den och en tjej som sitter i rullstol ville köpa den, så det känns jätte bra!

Liiiite vemodigt var det ju måste jag erkänna, det har ju ändå varit min trotjänare sedan 11 år tillbaka...

Hoppas ni har haft en bra helg! Det har vi haft, vi skulle egentligen träffa Fredrica med familj, men de blev magsjuka under natten så det ställdes in. Vi bakade för fullt istället... För nästa helg är det adventsfika!

Kram! <3


121124. Kalas och middag!

Idag har vi varit på kalas, hos Lena och Elric. Elric fyllde tre år :) Det var bara jag och S som åkte dit, Jocke och C var hemma och sedan åkte till Mormor och Thomas. Här har vi blivit bjudna jätte god middag och grabbarna fick bada i diskhon. :)

Kram!


121123. Gullungar en fredag!


121123. Fredag!

Idag är det fredag och det är skönt! Vi är alla lite halvförkylda så det ska bli skönt att få vila upp sig lite. Sylvester var på dagis igår och hostan är kvar, men han är mycket bättre. I natt var den första natten på hela veckan som vi alla har fått sovit utan att behöva vakna av att någon har hostat eller varit ledsen...

Jag sitter på jobbet nu och trivs ganska bra :) Njuter av fredagskänslan...

Trevlig helg!


121120. Virvel vinden är hemma <3


121120. Hemma idag igen...

Idag har vi varit på vårdcentralen, Sylvester har ju en sjuk jobbig hosta på nätterna. Så han fick hostmedicin, annars såg allt bra ut.

Vi är hemma idag med, det går upp och ner med hur han mår. Ibland är han hur pigg som helst och ser så ut på ögonen också, men sen helt plötsligt blir han hängig och får febriga ögon. Nu fick han Alvedon och vi kikar på Nils Karlsson Pyssling. Snart ska vi gå till dagis och hämta virvel vinden :)

Kram!


121119. Morfar, Britt-Marie och Rusty...

... är det på bilden :) Gulligt!

Dessvärre är det vabb idag, Herr S är dålig. Är troligtvis hemma med honom i morgon också.

Trevlig vecka :)


121117. Tjejdag/kväll/natt!

I lördags var det dags att träffa Mamma, Martina, Jeanette och Anki. Vi åkte till Täby C för att shoppa lite, jag fick lite handlat till Jocke :) Efter shoppingen åkte vi hem till mamma för att laga mat och dricka vin. Vid två tiden gick vi och lade oss. Vi hade en super bra och mysig dag/kväll/natt!

Kram!


121115. Nya bilen!

I fredags fick vi nya bilen! Jätte fin och så glad, men ovant att köra :)

På kvällen firade vi med pizza och glass i Stinsen <3


121115. Fika på dagis!

Idag var det fika på dagis, barnen hade fått baka och det var tända ljus och mysigt fixat. Personalen är så gullig och vi trivs så bra på det här dagiset <3

Kram!


121112. Igår...

... Kom regplåtarna på bilen! Snart har vi den här!


121112. Björnen sover...

... När vi var ute idag på förmiddagen så sjöng vi sånger. När vi skulle sjunga nästa sång lägger sig Herr C på backen. Tydligen var det Björnen sover vi skulle sjunga... Gullunge! <3


121109. Oj då!

På morgonen i fredags när jag skulle åka till jobbet i mörkret plus att backa ur vårt trånga garage så körde jag på nått mjukt kände jag. Körde genast framåt och sedan backade vidare och körde till jobbet. På morgon vid nio tiden fick jag ett mms av Jocke : "Någon har visst backat på sin sons cykel..." Oj då! Det var visst det som var det mjuka som jag backade på... Vi köpte så klart en ny cykel från blocket som vi hämtade på lördagen.

Helgen har varit lugn för övrigt, båda grabbarna har ju haft ögoninflammation. Bättre idag, måndag, men hemma med dom för säkerhetsskull.

Hoppas ni får en bra vecka!

Kram :)


Så här hittade jag gullungen efter 2 minuter inne på Jockes toa...

Hmm....


121108. Vabb!

Idag är jag hemma med båda gullungarna för ögoninflammation. Men vi har kul ändå! Nu är vi ute i det härliga vädret för dom är pigga som vanligt :)


121107. Våra hjärtan!

Vad vi älskar er!


121103. Dirty Dancing och middag!

När Martina fyllde 25 år fick hon av mig biljett till Dirty Dancing och middag. Mamma följde med och vi hade en toppen dag och kväll. Efter att mamma och Martina åkte hem gick jag vidare på ett ställe med några polare och dansade hela natten. Kom hem 04.00...

Kram!


121101. Nya bilen!

I torsdags var jag och mamma i Hedemora för att prova ut nya bilen. Kan bara säga detta - JAG ÄR KÄÄÄR!


121101. Jozzan eller..?

Står det inte Jozzan på min nya jacka?

Beställde den omedelbart när jag fick syn på den. :)


121101. November!

Idag är det 1 november och snart jul. Älskar julen! Det är så roligt nu när barnen, speciellt S som börjar bli så stora nu och uppskattar detta kring jul. :)

Så här kan det se ut på morgonen hemma hos oss 06.45...

Ha en bra dag! <3


RSS 2.0