130629. Kalas för Sylvesters dagis kompisar.

Klockan 14 kom alla gäster. 9 barn blev det. Jocke välkomnade alla i sin nya krokodil/dinosaurie dräkt. Vi bakade tårtor och dylikt fram till tolv kvällen innan. Pust! Men fint blev det och vi är nöjda över resultatet av tårtorna. I den ena är fyllningen hallon mousse och chocklad mousse och i den andra blåbärs mousse och vit chocklad mousse. Blåbären tog hem vinsten :) Alla var så nöjda med kalaset och dom sista gick hem vid halv sex tiden.

Barnen studsade i studsmattan, badade i poolen, sprutade vatten på varandra och vi märkte knappt av dom. Föräldrarna är det alltid trevligt och kunna prata lite extra med.

En mycket bra dag.

Kram! ❤


130627. Grattis Sylvester på din födelsedag!

I morse så gick vi upp som vanligt och hade planerat att vid halv sju gå in till födelsedags barnet med frukost på sängen. Det hade vi berättat igår kväll att vi skulle göra på morgonen. Vid tjugo över sex så ropade Sylvester på mig. Jag öppnade dörren och sa att han fick låtsats sova för vi kommer snart. Då sa han, ska ni inte sjunga för mig snart? Goseplutten!

Han blev så glad när vi sjöng för honom och när han fick paket. Idag är han hos mamma och har en mormor dag. Clinton är på dagis.

Middag har S bestämt och det blir pannkisar!

Grattis Sylvester på 4 års dagen!

Puss ❤


130624. Träff med Martina...

I går var vi hos Martina, Lilly och Frank för fika och lek. Vi åt glass och lekte i olika lekparker. Myspys!


130624. Årets första...

... Jordgubbe har kommit!


130621. Glad midsommar!

Midsommar firade vi i Mariefred.

Dagen började med en lång och god frukost sen åkte grabbarna och handlade medans jag fixade till mig själv :) Det tar ju sin lilla tid...

Efter lunch åkte vi mot Mariefred, vilken kö dit! Efter 1,5 timmar var vi i alla fall där. Vi firade med picknick, dans och fiskdamm. Alla hade det så mysigt. Vi åkte sedan till Jeanettes hus. Där hade vi fem kamp och grillade. Senare på kvällen var det fotbollsmatch och vi andra som inte spelade fotboll hoppade i studsmattan. :)

Vi åkte hem vid tio tiden. Clinton somnade på en gång, men herr S han somnade inte han. Men det gjorde han så fort han lade huvudet på kudden och det gjorde vi med :)

Glad midsommar! ❤


130619. Egen tid med Sylvester...

I dag har mamma hämtat Clinton och haft egentid med honom. Han hade varit så glad när hon hade hämtat honom på dagis.

Jag hämtade Sylvester och genast sa han "Vart är Clinton?" Ja, men vi skulle ju ha en mys stund bara du och jag. Han är ju hos Mormor svarade jag. Jag tycker synd om Clinton säger han då! Haha! Det var ju lustigt. Annars är det ju typ bara bråk när dom är tillsammans.

Vi hade det i alla fall mysigt, åt glass, tittade i djuraffären och i leksaksaffären och till sist åt vi.

Clinton hade det super bra hemma hos mormor. :) Dom badade, lekte, åt mat och glass.

Kram ❤


130617. Kalas, besök och min födelsedag...

Här har det hänt grejer! Vi har haft besök i form utav Farmor och Farfar. Dom kom i lördags och åkte hem idag, tisdag. Jag har varit hos frissan och fixat håret. Jag och Sylvester har varit på kalas och så har jag fyllt år :)

Kalaset var en dagis kompis, Wilmer. Det var pirat kalas. Skattjakt och tårtätande för hela slanten. Mycket trevligt!

Jag fyllde år igår och det firade vi med grillmiddag och tårta. Tårtan har jag gjort själv :) Jag fick så fina saker. Smycken från Rock by Sweden, underkläder, smink, pengar och kläder. Är väldigt nöjd!

Tack alla för att ni kom.

Kram ❤


130612. Veckan rullar på...

Jaha, då var det torsdag idag. Den här veckan har varit lite seg tycker jag. Den här veckan efter dagis har vi varit vid lekparken, ätit glass och hängt lite hemma. Vi passar på att vara ute när det är fint väder, man tänker ju hela tiden på förra sommaren och livrädd för att det ska bli en likadan.

Igår var jag i Sollentuna C med Helena, vi käkade och fikade. Vi har alltid så mycket att prata om ❤

I helgen blir det fullt upp, klippning för min del, 4 års kalas, 30 års kalas, gäster, förberedelser för min födelsedag. Ja, fullt upp! (Men det gillar jag)

Var på Apoteket i veckan och köpte mygg medel för fy vad mycket mygg vi har! Lös går det på dagis så förebyggande medel för det och plåster. När grabbarna såg plåstren så fick dom genast "sår" överallt. Hmm...

Kram ❤


130608 - 130609. Lördag & Söndag...

Jag har haft tjej helg denna helg. Jag har varit med Martina hos kusin vitamin i Mariefred, plus några andra kompisar till Jeanette. Martina hämtade upp mig efter lunch sen åkte vi mot Mariefred. När vi var framme tog vi en fika och kollade lite i affärer. Mycket mysigt! Efter det så åkte vi till Susanne och drack vin, snackade och åt. Det var så trevligt så :) I morse åkte vi hem till våra älsklingar.

Jocke och barnen har haft det så bra. Ronnie med barnen var här, dom fikade och käkade även middag här.

På eftermiddagen åkte vi till Stinsen på en fika och grabbarna klippte sig.

Nu är det snart natti natti och en ny vecka börjar...

Kram! ❤


130607. Uppdatering - sova!

Båda somnade så fint i sina sängar! C var ledsen vid elva snåret och fick komma in till oss. Vet inte om det berodde på ny säng eller drömmar. Vi får se hur nätterna framöver är. Sylvester är så stolt över sin nya säng! Gulligull!

I morse skjutsade jag barnen till mamma och dom har spenderat hela dagen där. Badat, spelat spel, haft skatt jakt, ätit god mat och glass och med andra ord haft en toppen dag! Jag kom på eftermiddagen och Jocke något senare och så blev vi bjudna på paella! Mycket gott :) Jag hade önskat en speciell efterrätt av Thomas - Saffrans pannkaka som han är sjukt bra på att göra.
Tack för idag mamma och Thomas. ❤


130606. Sova storsäng!

I dag har vi varit på Ikea. Det var dags för S att få en större säng och för C att få börja sova storsäng.

Till Sylvester har vi köpt en 90 säng där man kan dra ut, från sidan underifrån, en lika stor säng. Bra när han vill sova inne hos oss så kan någon av Jocke eller jag lägga oss i S säng och sova bra. Vi har också köpt ny förvaring till grabbarna. Hyllor med 16 olika fack och åtta lådor till varje hylla. Det blev super bra, lite trängre inne hos S, men, men...

Clinton har nu för första gången somnat i storsäng! Inget gnäll alls! Får se hur natten blir... Spännande! Och så duktig!

I morgon är det jobb för vår del, men grabbarna ska ha en heldag hemma hos mormor! Jag ska skjutsa dom dit innan jag ska till jobbet. :)

Kram! ❤


130605. Bad!

I kväll är Jocke på bio så vi åkte till Mamma och badade. Det känns verkligen som att jag vill ta vara på alla fina, varma eftermiddagar! Jag kommer aldrig glömma förra sommaren då det var så dåligt väder.

Vi blev bjudna på middag också, jätte mysigt när det blir så spontant!

Kram! ❤


130603. Teater!

Idag så frågade Sylvester om han fick spela upp en teater för oss! Haha! Så klart han fick det! Han hade grisar, en varg, kiss och en kanin med i teatern och den var mycket bra. Gullunge!

Bustrollet med stort B är lite för liten för att ha en teater så han körde sin grej :)

Kram! ❤


130601 - 130602. Juuuuni!

Hej och hå nu är det juni och då ÄR det sommar vare sig vädret är sommrigt eller inte.

Vi har haft en mysig helg som vanligt. :) I lördags var hela familjen Dahl hos den andra familjen Dahl, det vill säga syster yster. Lena och Elric var också med. Martina bjöd på grill lunch och barnen badade och lekte. Det var så mysigt så. På eftermiddagen åkte vi hem och förberedde middag för Sara och hennes kille Jacke. Vi åt grillat och drack vin. Mycket gott och mycket trevligt!

På söndagen skulle Martina passa barnen så jag och Jocke skulle få ha en mysdag på tu man hand, men... På morgonen så var S lös i magen och Martina är LIVRÄDD för magsjuka så inte vågade vi lämna barnen dit utifall det skulle vara så. Nu vet vi att det inte magsjuka utan jag gissar på att det var allt godis från dagen innan som gjorde S mage orolig. Vi hade det mysigt vi fyra istället, gick på bio gjorde vi och såg Alfons Åberg. Båda grabbarna ville se mer när filmen var klar så nästa gång ska vi pröva en längre.

En bra, mysig helg har vi haft.

Kram! ❤


130531. Pergola, soffa och solstolar!

Allt som står i rubriken är nu uppe! Crabban och Martina hjälpte Jocke - som tur var! Det var inte lätt att få upp taket så Martina satt på Crabbans axlar som ni kan se på bilden för att få upp den. :) Den var stor och alla tre hjälptes åt att få upp den. Men nu är den upp!

Jocke åkte i torsdags och handlade rotting soffa och solstolar. Vi är så nöjda! Nu väntar jag bara på att Jocke ska bygga stora blomlådor till mig :)

I helgen blir det fullt upp! Återkommer med uppdatering och bilder.

Kram! ❤

 

 


RSS 2.0