101108. Syssis första klippning!

I dag har Martina och Lilly varit här och vad vi har haft det mysigt!
Martina lärde Syssi "Imse Vimse Spindel".
Medans Syssi satt i mitt knä och lekte så klippte Martina honom. För dom som inte vet det så har Martina gått frisör utbildning på gymnasiet så hon har riktiga saxar och vet hur hon ska göra. Skönt för jag skulle aldrig klara av det! Titta vad snygg han blev! Lockarna är borta, men nu slipper håret fastna överallt. Riktigt fint blev det! Tack älskade syster!
När Martina skulle åka hem så frågade jag och familjen ville stanna på middag och det ville dom ju så klart, Crabban kom efter jobbet. Jocke var och hämtade min bil som har varit inne på lagning, vet ni vad det kostade... 19 072 kr!!!!! Fattar ni vad mycket pengar! Vi funderar nu på att köpa en "ny" bil. Usch vilka tråkiga pengar...
Lilly hon kryper som bara den och ställer sig upp nu, jätte duktig!
En toppen dag har vi haft som sagt! I morgon ska jag jobba, jag och Jocke har bytt dag, så Jocke är hemma med Syssi. :)
Nu är det fika i soffan och sedan är det...
Natti Natti! ♥

101104 - 101107. Torsdag - Söndag!

I torsdags var det jobb för min del och grabbarna stannade hemma då Farmor och Farfar skulle komma på besök. Först en fika...
Bus ute vid bilen! Jocke glömde att ta bilder på Farmor och Farfar... :( Ja, ja... Dom hade i alla fall haft det jätte mysigt! Ätit lunch och LG hjälpte till att byta lite grejer på Jockes bil.
En fikastund till blev det!
På kvällen kom jag hem. I torsdags började jag att jobba som vanligt med att ta samtal och börja sälja. Det känns inte som att jag har varit borta i 1,5 år. Skönt!
I fredags var jag ledig från jobbet så jag åkte och träffade Martina och Lilly i Skärholmens centrum och Jocke och Syssi åkte för att träffa hans gamla jobbarkompisar för att käka lunch med dom. På eftermiddagen var dom ute.
Söta Lilly! ♥
I lördags var det mysfrukost! Sylvester älskar ju att hjälpa till med allt, speciellt att duka. Så här kan det se ut när han har hjälpt till... :) Allt står på samma ställe... Hahha!
Vid lunchtid åkte vi till Mamma och Tomi för att äta lunch och gå till Jessicas grav för att tända ett ljus. ♥
På kvällen köpte vi hem Mcdonalds för ingen orkade att laga mat, skööööönt! Vi kollade på ett av mina älsklingsprogram "Så mycket bättre", men jag somnade i soffan på slutet... :S
På söndagen åkte vi till Sollentuna Centrum och käkade lunch där, Martina och Crabban kom senare så fikade vi med dom. Vi skulle egentligen träffa Fredrica och Theodor men han hade ögoninflammation så det får bli en annan gång. :)
Papporna! :) :)
Vi kom hem på eftermiddagen och satte upp lite mat till fåglarna. Sylvester gillar fåglar så vi tänkte att det skulle vara kul att se dom lite närmare från köksfönstret. Får se imorgon om vi ser några fåglar på lite närmre håll.
Vi har haft en jätte bra helg! Ikväll blir det lugnt... Är trött. Har föresten gått in i vecka 22 nu! Bebisen sparkar för fullt! Känner sparkarna mycket tydligare denna gång... :)
Natti Natti! ♥

101103. Första arbetsdagen avklarad!

Jaha, då var första dagen på jobbet fixad! Jag åkte tidigt eftersom jag inte visste hur lång tid det skulle ta att åka till Gärdet där LF Stockholm ligger nu. Syssi han ville att jag skulle läsa saga precis innan jag skulle gå, svårt att slita sig från lilla gullungen. :) Det tog bara en halvtimme att åka till jobbet! Härligt!
Jocke och Sylvester har varit hemma och fixat, har varit dåligt väder så det det blev inne lek...
... så som fixa med vattnet i köket!
Jag kom hem lite innan fem och då stod god mat på bordet, vilken lyx! Vi åt och sen var det bus. Syssi älskar att hålla i mig och så kör jag fort så han liksom flyger med. Han skriker av skratt!
Sen var det bad, välling och sova... Det har känts bra att jobba, lite sorgligt på något sätt. Vill ju vara med den härligaste ungen i världen varje minut varje sekund... Men livet är ju inte så. Någon gång måste jag ju tillbaka till "the reality". :)
Natti Natti! ♥

101024 - 101102. Vilken dååålig uppdatering!

Ja, vilken dålig uppdatering det har varit! Här kommer lite bilder från dagarna som gått.
Vi har varit med Martina och Lilly så klart! Sylvesters favorit syssla är ju fortfarande att hålla på med vattnet i köket.
Lilly har lärt sig att krypa! Sååå duktig!
Vi har varit hos Mormor och Tomi. :) Mormor har lärt Sylvester att göra slängkyssar. ♥
Vi har träffat Dan och Isak. :)
I helgen var vi hos Morfar i Karlskoga.
Där var det mys för hela slanten!
Hos hästarna hälsade vi ju så klart på.
Det är så kul att Sylvester gillar djur. :)
Vi matade Bonus med morot.
Pappa samlade ihop verktyg till Jocke.
Här ser ni min mage! Kom mycket snabbare denna gång!!
Sylvester och Rusty är bra kompisar! ♥
Vi hade en jätte mysig helg hos Pappa/Morfar/Svärfar.
I måndags så var jag, Syssi, Martina och Lilly tillsammans sen följde dom med till Stinsen och äta, det gjorde Mamma och Thomas med! Jocke var ju också med så klart, men han tar ju kortet. :)
I dag, tisdag så har jag varit och klippt mig så Sylvester var hos Mamma så länge. Dom hade det jätte mysigt och jag blev toppen nöjd över slingningen och klippningen. Tack Mamma för hjälpen!
Jaha, vem börjar jobba imorgon då? Jo, jag! Spännande. Läskigt. Sorgligt. Ja, det är så det känns. Men kul för Jocke som får vara hemma med vår gullunge! Jag kommer ju jobba ons-fre hela november och efter det heltid och Jocke är hemma dom dagarna jag jobbar.
Natti Natti! ♥

RSS 2.0