110121 - 110123 Fredag till söndag!

I fredags var det förskola som vanligt och jag var hemma och tog det lugnt, efter att jag hade hämtat Sylvester så åkte vi till mamma och tog en fika.
I lördags var vi på Barnens Djungel med Fredrica, Thomas och Theodor.
Här är Jocke och Sylvester uppe i en klätterställning.
Bus med bollar!
Fredrica, Thomas, Sylvester och Theodor.
Jag och Fredrica.
Sylvester fick en slush. :)
Vi hade det jätte kul!
I dag, Söndag, tog vi en tripp till Stinsen. :) När vi kok hem städade vi och fixade lite...
En jätte mysig helg har vi haft.
Natti Natti! ♥

110119 - 110120 Förskola och besök av Martina och Lilly!

I går, onsdag, var Sylvester på Förskolan och jag hade besök av Martina och Lilly. Vi åt lunch och bara tog det lugnt. Dom stannade kvar på middag så de skulle hinna träffa Syssi också. :)
Här har han på sig Pappas strumpor... :)
Martina lekte med duplo med Sylvester.
Medans jag lagade mat så lekte barnen med vattnet. Gulligt!
I dag, torsdag, har Sylvester varit på Förskolan. Dom berättade att han hade blivit glad ganska snabbt efter att jag hade gått. Alltså den bästa dagen hittills. Åååå, vad glad jag blir då. :) Efter Förskolan var det dags för att ta spruta på BVC. Öppna förskolan ligger dörr i dörr med BVC så vi slank in där och tog en fika med öppna förskoleläraren Eva-Lena som är vår granne. Har inte träffat henne på så länge nu när vi inte går där längre. Sen åkte vi hem och lagade middag. Jocke kom lite senare idag så han kom perfekt till det var dags att bada.
Nu sover gullungen och jag slappar i soffan. Skönt!
Natti Natti! ♥

110112 - 110118. Dagarna som gått...

Nu har bloggen  uppdaterats dåligt igen, men det händer ju inte lika mycket på dagarna nu när Sylvester börjat på dagis. Det har gått bra, vi har varit med honom varje dag på dagis. I fredags så skulle vi lämna honom för första gången, men det var många barn som skulle lämnas samtidigt som inte hade blivit lämnade tidigare och det var minst sagt kaos. Usch, det var jobbigt att se för mig som inte är van. Pedagogerna menade på att det var så här det var och att det blev bättre, men mitt hjärta blödde när dom små söta ungarna grät så mycket. I helgen så har vi varit och köpt vårt nya kakel och på söndagen var vi på middag hos Mamma och Thomas.
Sylvester har hjälpt Pappa att skotta.
Åkt lite pulka.
Lekt med vatten.
På dagis har vi ritat.
Vi har varit i Stinsen och fikat.
I fredags så var Martina och Lilly här på lunch.
Hos Mamma fick vi jätte god söndagsstek. :)
I måndags började Jocke jobba och jag lämnade Sylvester första gången själv på dagis. Han var jätte ledsen när jag gick så klart. Jag ringde en timme senare och frågade hur det gick och dom berättade att det gick bra. Han var ledsen i bland och ibland lekte han... När jag sedan kom och hämtade han så gjorde han sin speciella min när han är ledsen, men det kommer ingen tår... Svårt att förklara men dom som har sett den vet vad jag menar. Jag frågade honom om han ville gå hem, men det ville han inte. Gulligt! Efter ett tag så ville han det... :) I dag lämnade jag honom för andra gången och det hade gått som i måndags. Det känns jätte skönt att det har gått så bra.
I dag har jag varit på specialist mödravården. Har tagit lite nya prover och så. Jag har blivit sjukskriven fram till förlossningen så inge mer jobb för mig förens om ett år ca. :) Vi har också pratat om när de ska sätta igång mig och det verkar som att det inte är mer än 47 dagar kvar tills bebisen kommer... Hihi... Spännande! Ett till ultraljud hinns med i alla fall och det går av stapeln den 8 februari. :)
Nu sitter jag i soffan och vilar för fullt.
Natti Natti! ♥

110111. Andra förskoledagen!

Idag var Jocke själv med Sylvester på Förskolan och jag låg hemma och kollade på Tre kronor och tog det lugnt. Skönt, men ändå tråkigt utan mina älsklingar. ♥
Här är dom redo för Förskolan!
Det gick jätte bra för Jocke och Sylvester idag. Dom åt där och sen så sov Sylvester där också. På hans avdelning så sover alla barnen i vagnarna. Nu på vintern så sover dom inne, men när det är varmare väder så sover dom ute.
När grabbarna kom hem så åkte vi och överaskade Mamma och blev bjudna på fika. Hon har varit i Turkiet så hon har inte träffat oss på ett tag.
Sylvester ritade hos Mormor.
Och lekte med trollen. :)
Vi åkte hem och gjorde middag och sedan var det dags för bad och sedan sovdags. Nu är det dags för halv åtta hos mig!
Natti Natti! ♥

110110. Första förskoledagen!

Klockan nio i dag var det dags att gå till Förskolan! Sylvester tog för sig direkt när vi kom dit och började åka rutskana. :)
Både pappa och mamma var med första dagen.
Sylvester ritade lite också... :)
Det kändes jätte bra för oss alla tre! De kommer vara 8 stycken barn på hans avdelning som heter krusbäret. De ska som mest vara 11 stycken och det är inskolning enda fram till maj sa en av förskolelärarna, så det kommer fler barn eftersom. De har två fröknar som heter Kathy och Monica. Dom verkar super gulliga! I morgon fram till på torsdag ska han vara på förskolan med Jocke från klockan 9 till klockan 14. På fredag ska Jocke säga hej då till Sylvester och han ska vara ensam med alla. Spännande!
Imorgon är det dags för en ny spännande dag!
Natti Natti! ♥

110109. Lunch med vänner!

I dag har vi varit hos Carro, Ronnie, Vendela och Novalie på lunch. Vi åt jätte gott och snackade massor - det var jätte länge sedan vi sågs!
Det skiljer nästan precis ett år mellan Vendela och Sylvester. Dom gillar varandra jätte mycket... Kramas...
... och pussar blev det massor av!
Och lek så klart!
Som sagt så var det jätte kul att se alla igen! Tack för lunchen! När vi kom hem så tog vi det lugnt och sedan var det läggdags för Sylvester och vi sitter nu och bara tar det lugnt. Jag har märkt alla Sylvesters kläder med hans namn nu när han ska börja på dagis i morgon... Jag är lite nervös. Skriver i morgon hur det har gått.
Natti Natti! ♥

110108. Lunch och klippning!

I dag så har vi blivit bjudna hem till Martina, Crabban och Lilly på lunch. Martina passar på att klippa Syssi också. Man måste ju vara snygg till man ska börja på dagis... :)
Efter god lunch och fika så hittade Gullungarna Martinas smyckeslåda och hade kul med den...
... Lilly blev en prinsessa!
Gullungar och Gullman!!
Sylvester har ju sovit oroligt på nätterna väldigt länge och ju längre han sover på dagarna desto sämre på nätterna så en dag här i vecka så blev det så att han inte sov för vi var ute på nått. Det resulterade i att han somnade som en stock klockan 18.00 och sov heeeela natten utan något gnäll. Så nu är det inne på tredje dagen som han inte har sovit på dagen och han sover hela nätter nu. Så skönt! Får se om det håller i sig... Sylvester har ju alltid behövt sova lite enda sen han var bebis om man jämnför med sina kompisar så det verkar vara där skon klämmer.
Nu har Jocke varit och köpt semla till mig och godis till sig så nu ska vi se film och mysa!
Natti Natti! ♥

110107. Snögubbe och fika!

I fredags var vi ute och gjorde en snögubbe!
Fin va? :)
Efter snögubbe fixet så åkte jag till sjukgymnasten och killarna stannade hemma. När jag kom tillbaka så åkte vi en sväng till Stinsen för en fika och för att titta på gardiner till köket.
På kvällen gjorde vi pizza och tittade på Let´s dance. Usch vilket skitprogram! Man märker att kändisarna börjar sina...
I dag har bebisen gått in i sin 31:a vecka, tiden går snabbt! Inte långt kvar nu, med Sylvester blev jag ju igångsatt i vecka 38 så kanske bara sju veckor kvar då... Hmm... Läääängtar!!
Natti Natti! ♥

110106. Husdjursmässan!

I dag har vi varit på husdjursmässan på Kista mässan. Där var det massor med djur vi fick klappa:
Marsvin...
...fiskar...
...iller...
...hundar...
...hönor...
Vi hade det jätte kul och Sylvester tyckte det var toppen att få se och ta på alla djuren. :)
På eftermiddagen så rensade vi bort julen och in med allt vanligt igen - SKÖNT! Jag fick ju hjälp så klart... Hmm...
Ja, en toppen dag har vi haft. :) Nu sover busungen och vi ska äta Jockes nygjorda kladdkaka och kolla på ett avsnitt av Tre kronor. Jag fick ju det i julklapp av Jocke.
Natti Natti! ♥

110105. Martina och Lilly!

Igår så var jag hos sjukgymnasten och grabbarna var hemma på dagen så det var inte så mycket att skriva om eller någon bild att visa från gårdagen. :)
I dag har vi träffat Lilly och Martina i Stinsen. Lena skulle egentligen med, men hon blev tyvärr sjuk.
Mina favvisar! ♥
Inte mycket sittande i vagnen inte... :)
Lunch på Wayne´s blev det för oss alla. Gott!
Vi hade det jätte mysigt som vanligt när vi är tillsammans. :)
Här kommer litet smakprov på hur köket kommer se ut. Kaklet ser ni nedan och vilka handtag vi kommer välja till våra nya luckor som går i vitt och högglans.
Ikväll är det mys i soffan!
Natti Natti! ♥

110103. Gamla kompisar!

Idag på förmiddagen så har en snickargubbe varit här angående renoveringen av köket. Det verkar som att det kommer komma igång om ca en månad. Skönt att få det klart innan bebisen kommer. :)
Lite mys i soffan blev det också...
Efter lunch och efter Syssis sovstund åkte vi till Maria i Sigtuna för att träffa henne, Isak, Ellinor och Ellen. Det var jätte kul att träffa alla, det var så länge sedan! Ellen pratade för fullt! Sååå gulligt, längtar till Sylvester börjar prata vårt språk... :) Här är alla Gullungar samlade.
Massor med pussar delades ut, den här var den enda jag fick med. Barnen lekte och lekte. :)
Gissa vem som somnade som en stock ikväll? Hihi.
Natti Natti! ♥

Jul och Nyår!

Nu är det jul igen! :)
Dagen före jul så var det storstädning och även Syssi ville hjälpa till. :)
Undra hur det ska gå när vi ska ta bort alla tomtar... Syssi älskar verkligen dom!
Ja, rida kan man ju också göra på dem.
På julaftonsmorgonen fick Sylvester sina julklappar från oss. :)
En spis med tillbehör... Han blev jätte glad!
På förmiddagen kom Martina, Crabban och Lilly. Mamma och Thomas kom lite senare.
Så söt, min lilla älsklings Lilly! ♥
Lek med spisen blev det mycket av på julafton.
Alla paket under granen!
Mamma och Martina gick ut för att bädda i gäststugan.
Gullungarna!
Efter Kalle och middagen kom tomten. Lilly var rädd så hon skakade och Sylvester ville inte krama tomten, men annars gick det bra. :) Mormor fick en kram.
Nu när tomten hade lämnat julklappar så öppnade barnen sina.
Efter julklappsöppningen var det dags att bada julbadet.
Och efter det var det bums i säng för Gullungarna. Vi satte oss då och öppnade alla julklappar. :)
Vi hade en jätte jätte mysig jul! ♥
På måndagen kom Ann-Greth och Lars-Göran på besök! Sylvester blev jätte glad och han fick massor av julklappar av dom.
Mys med Farmor! ♥
AG och LG åkte hem dagen efter och vi hade det så mysigt! Tack för alla julklappar! :)
Senare i veckan kom Lena och Elric på fika. Martina, Crabban och Lilly kom också. Det var så kul att äntligen få träffa Lena, det var länge sedan nu.
I fredags kom Fredrika, Thomas och Theodor på lunch och fika. Grabbarna lekte för fullt och vi alla hade det jätte mysigt!
Under julen har det varit mycket vila för mig. Har börjat få mer och mer ont i axlarna. Har varit mycket hos sjukgymnast och hon har konstaterat att jag har muskelinflammation i båda axlarna, tyvärr så får jag ingen medicin för det nu när jag är gravid, så det får jag ta direkt när bebisen har kommit. Sedan så är det prat om att operera min högra axel då jag har en nerv klämd i den som gör ont. Men när det blir det vette sjutton. När ska man kunna vila efter det som två barnsmamma? Ja, ja... Vi får se hur det blir. Min lilla gullunge tycker om och vila med mig i alla fall... :)
På nyårsafton var vi själva jag och min älskling. Jätte mysigt hade vi det. Åt god mat och spelade Yatzy. :)
God Jul och Gott Nytt År!
Natti Natti! ♥

RSS 2.0