120601. Knoppgruppen!

Morgonen började med tornbygge :)

På torsdagar så är det knoppgruppen på dagis. De tar med sig varsin liten macka, dricka och sittunderlag i sin ryggsäck och går till skogen. Idag följde jag och Clinton med! Det var jätte mysigt!

På eftermiddagen efter dagis åkte vi till Sollentuna C för att fixa min mobil och när vi ändå var där så köpte vi en varsin bakelse :) Vi åkte hem, åt middag och sen smaskade på våra spöken och grodor.

Jocke är ute på en grej med jobbet ikväll. Sylvester sov 1,5 timme idag på dagis så han är fortfarande vaken i sitt rum och klockan är nu 21.06... Tröttsamt!

Nu är det slapp i soffan och sen sova!

Kram!


120529. Tisdag!

Jag försöker njuta av mina stunder med barnen som jag inte kommer få när jag börjar jobba. Exempelvis att få göra Mariekex macka på en tisdagsmorgon... :)

Efter lämning så gick vi till öppnis, roligt som vanligt. Vi gick hem och C somnade i vagnen i vanlig ordning. Jag passade på att vila medans han sov, jag har ju väldigt ont i mina axlar just nu, tyvärr.

På eftermiddagen så fick jag mess av Teklab som undrade om vi ville fika med dom efter dagis och det är så klart vi ville :) Lek, bus och fika blev det. Sen hem och laga mat och vänta på älsklingen. En bra dag med andra ord!

Kram!


120528. Blåklockan!

Glömde berätta att Clinton fick sin första (och ändå, hoppas jag) blåtira i helgen. Han ramlade mot sandlådan i lördags och fick en sjukt stor bula under ögat. Så här såg han ut på söndagsmorgonen... :(


120526 - 120527. Helgen!

Vilken härlig helg vi har haft det, älskar när det är varmt och sommar!

I lördags så fick Jocke sovmorgon eftersom han kom hem sent på fredagsnatten, vi gick då till lekplatsen på morgonkvisten. På dagen var vi ute och planterade och fixade i trädgården. På kvällen när barnen hade lagt sig så kom Maria och Markus. Vi grillade, drack vin och kollade på Eurovision. Så jäkla bra att Loreen vann!

På söndags morgonen blev jag väckt av mina tre älsklingar och så fick jag paket :) Resten av dagen var det fix hemma. På kvällen var det hämtis och mys i soffan :)

Som sagt - toppen helg!!

Kram!


120525. Fredag!

Lediga fredagen! Måste vara Syssis favvodag, för så glad han är på fredagen är han ingen annan dag i veckan. :)

På förmiddagen så var vi hos Eva-Lena på öppnis. Fikade, lekte och sjöng gjorde vi där. Efter sovning för Clinton och vilning för mig och Sylvester så gick vi ut. Badat, ätit mellis, målat och busat har vi gjort i trädgården.

Efter middagen så gick vi och köpte glass och lekte i lekparken.

Jocke är på konsert i kväll så nu ligger jag i sängen och kollar på min favvo kanal - TLC. Var precis inne hos Syssi och stackarn hade typ tio myggbett. Hatar dom äckliga myggen!! Han har fått dom medans han sovit och fönstret har varit öppet... Nu är det stängt och jag tände lampan och slog död på alla jag såg så hoppas alla är borta nu.

Trevlig helg!

Kram!


120524. Förskolans dag!

Idag var det förskolans dag! Jocke, jag och Clinton gick till Sylvesters dagis och fick höra dom sjunga och sedan fikade vi. Vi träffade Martina, Crabban, Lilly och Frank på dagiset också. Vi följde med dom efter firandet och käkade på McDonalds.

Grabbarna fick för första gången träffa Frank. Alla tyckte han var så fin :)

Kram!


120542. Vår härliga trädgård!


120523. Hjultorget, bad och Middagsmys!

Igår var jag, Clinton och en kompis på hjultorget. Det är en mässa för funktionshindrade där man kan titta på olika anpassningar, till bilen exempelvis. Mycket roligt! Jag hittade en Väääldigt rolig grej som jag vill ha! Det är handcykel som man kopplar till rullstolen och sedan kan cykla med. På den så fanns det el så man kunde köra med den utan att cykla!!! Väldigt häftigt!

På eftermiddagen har vi varit hemma och badat. När Jocke kom hem åkte jag till Maria i Sigtuna och käkade middag. :) mysigt!

Kram!


120522. Premiär bad!

Igår var jag och köpte pool till grabbarna så idag var det bad efter dagis! Leon, Nova och Teklab följde med hem till oss för bad och fika :)


120521. Frank! <3

Här kommer bilder på Frank!


120521. Varmt!

Vilket härligt väder vi har haft idag! Så varmt och skönt!

Efter lämning så har jag och Clinton varit på öppnis idag, lillgurkan tyckte det var roligt att trycka sig mot glaset. :)

Mellis åt vi ute. Premiär av shorts var det för grabbarna idag. Efter dagis så åt vi glass.

Efter läggning så åkte jag till Martina och Crabban och fick gosa med Frank!! Åååå, vad söt han är!! Ja, nu är namnet bestämt :)

Härlig dag har vi alla haft!

Kram!


120520. Skogen!

Idag har vi varit i skogen och gått ner till en fin strand som ligger här i Sollentuna. Vi hade med oss fika och hade det super mysigt!

På eftermiddagen var jag och fixade mina naglar och sen har vi städat ur bilen vilket var behövligt.

Vi har haft en så himla bra lång helg! Försmak på sommar och semester...

Kram!


120518. Välkommen!

21.45 den 18 maj anlände världens finaste lilla bebis!

4100 gr vägde han och 53 cm lång.

Vet inte än vilket namn denna söta lilla kille ska, men återkommer så fort jag vet.

Grattis Martina, Crabban och Lilly <3


120518. Skansen och utgång!

I fredags var vi på Skansen! Det var bra väder och vi hade det väldigt mysigt. Vi mötte under dagen upp Maria, Isak och Marias kille Markus. :)

På kvällen kom Fredrica på middag och vi gick sedan ut. Vi hade det sååå kul, vi var hemma halv fyra. Lite trött och sliten var jag dagen efter...

Kram!


120514. Cirkus!

I måndags var jag och Syssi på cirkus! Jag älskar verkligen cirkus och det gör Sylvester också. Han fick välja mellan poppisar eller sockervadd. Han tog sockervadd som ni ser :) Han satt stilla i 2 timmar...

Kram!


120512 - 120513. Knasblogg!

Jag har inte bloggat på ett tag därför att det inte har gått helt enkelt! Har mailade med blogg.se och dom vet inte heller vad det varit, men nu verkar det fubkaN :)

Här kommer lite bilder på veckan som gått.

Farmor och Farfar har varit här. Vi fixade mycket i trädgården och på söndagen var jag och Jocke på Filips och Fredriks show och innan det så var vi och käkade. F och F var barnvakt, och det gick ju så bra så klart...

Ni ser bild på före fix och efter fix i rabatten. Nu är allt "skit" borta och nu står där rosa rosbuskar :)


Test.

Test.


Test!


120512. Besök!

Snart kommer farmor och farfar på besök! Förberedelserna är på G! (och herr C vill upp till mamma, mammagris!)


120511. Fredag!!

Här kommer bilderna!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1198342/images/2012/pic_202228503.jpg" class="image">


120511. Fredag!!

Öppnis på förmiddagen, sen sovning för herr C och för mamman och Herr S var det vila :)

På eftermiddagen blev det glass och lek i parken.

På kvällen var det hämtis och mys för hela slanten.

Kram!


120510. Utelek!

I onsdags var Helena här på lunch. Herr C tyckte det var tråkigt att bara vara hemma, men ute var det kul!

Kram!


120507. Kramkalas!

Idag har vi varit på öppnis. Nova är Leons syster och Leon går på Sylvesters dagis. Nova och Clinton är bra kompisar och gillar att krama varandra. Så gulligt så man dör!!

På eftermiddagen kom Leon, Nova och Teklab (pappan :)) hit på fika och lek.

Kram!


120505 - 120506. Helgen!

I lördags var vi i Kista hela dagen, nästan... Kändes det som i alla fall :) Vi käkade lunch där och efter lunchen så fick C sova och Jocke och Sylvester gick på bio - Alfons Åberg! Alltid lika kul att gå på bio tycker Syssi :)

I söndags var Maria och Isak här på lek och lunch. Mycket mysigt!! På eftermiddagen var vi på kalas hos Vendela som fyllde 4 år! Vi hade det väldigt kul!

Toppen helg!

Kram!


120503. Klätterapa och Kista C!

Clinton börjar klättra... Hmm, lite läskigt tycker mamman. Grabbarna lekte tåg på morgonkvisten :)

Efter dagislämning så åkte jag till kista c med Clinton och mötte upp Martina och Lilly för lite lek och lunch. Mycket mysigt!

Nu är det chilichili i soffan för mig och mitt hjärta!

Puss


120502. Öppnis och glass!

På förmiddagen var vi på öppnis, mysigt som vanligt :)

Martina ringde och frågade om vi ville följa med och äta glass efter dagis och det ville vi ju så klart!

På kvällen var jag, Martina, mamma, mormor och moster Anki på bio. Vi såg the lucky one, toppen film!!! Vi grinade allihopa!

Kram!


120501. Födelsedagsfirande!

Idag fyller min älskling år! Grattis min pluttskrutt!

Älsklingen fick frukost på sängen och fick öppna sina paket :)

Annars idag så har vi matat ankorna, handlat, vilat, bakat tårta och haft fika gäster med världens finaste väder!!

Kram!


RSS 2.0