100130-100131. Lördag & Söndag!

I dag, Lördag, kommer Carro, Ronnie och Vendela och hälsar på. Vi ska bjuda på lunch och fika!
Natten... Fasen är inte över! Sylvester har börjat att vara orolig på natten igen. Vi får väl se hur det blir i natt...
Carro med familj kom klockan tolv och vi bjöd på crepes!
Vendela är ju så söt!
Vendela ville pussa och krama på Sylvester.
Dom är så söta! ♥
Sylvester har varit mycket ledsen i dag, klängig eller vad man ska säga. Kanske är det tänderna på väg eller är det fasen som fortsätter?
Efter att Carro med familj hade åkt hem så fick Sylvester sova lite sen var det dags för middag. På kvällen såg vi en skräckfilm och sedan var det dags att sova...
Natti Natti! ♥
♥♥♥
I dag, Söndag, ska jag och Jocke på bio så Sylvester ska vara hos Martina och Crabban.
Natten är ganska jobbig igen. Sylvester är orolig...
På morgonen så kunde Sylvester stå på alla fyra i sängen!
Efter frukost så åkte vi till Martina och Crabban och lämnade Sylvester och vi åkte till stan och gick på bio. Här är jag på väg upp för trappan till biografen.
Under filmens gång så fick vi ett sms av Martina där det stod att det vore bra om vi kom direkt efter filmen för Sylvester var så rädd för Crabban så Sylvester grinade mest... Stackarn! Så jag skrev tillbaka att vi kommer direkt efter filmen. Lite senare så fick jag ett till sms där Martina skrev att det gick jätte bra med Crabban! Vi åkte i alla fall hem till dom direkt efter filmen och det hade som sagt gått bra med Crabban efter ett par timmar... Tack för hjälpen med Sylvester! :)
När vi kom hem så var det bad för hela slanten!
Det har varit en jätte mysig helg!
Natti Natti! ♥

100129. Hälsa på Jocke på hans jobb!

I dag ska vi hälsa på Jocke. Först ska vi äta på Jockes favorit lunch restaurang. :)
Natten har gått bra! Bara varit uppe en gång och gett Sylvester nappen! Sköööönt!
På Strix åt vi god mat!
På Europeiska så var det Sylvester som höll låda! Han är verkligen social Sylvester och söker folks uppmärksamhet hela tiden. Det blir mer och mer så... Lilla pajasen!
Yvonne tycker så mycket om Sylvester. ♥
Sen fick han jobba lite med Martina... :)
Det var jätte kul att träffa alla gamla jobbar kompisar igen! Efter att vi hade hälsat på alla så åkte vi och handlade till fredags myset. Sylvester satt i mitt knä med kardborre bandet runt oss.
Efter handlingen så åkte vi hem. Sylvester fick gröt och ett bad sen var det dags för Herr Dahl att sova. Vi lagade mat (tacos) och åt efter att Sylvester hade somnat. Nu ska vi kolla på Let´s dance och äta godis!
Natti Natti! ♥

100128. Fika med babymassage tjejerna!

I dag ska vi till Maria för i dag ska vi ha mamma fika med babymassage tjejerna!
Natten har gått bra! Bara ge nappen några gånger, det var det enda. Han är så duktig!
Hemma hos Maria var det fullt med bebisar!
Mia och Malva...
... Elenor och Ellen...
... Sylvester lekte med Isaks leksaker.
Maria och Isak var ju så klart med också.
Efter fikat åkte vi hem till Mammi och Thomas för att äta lite middag. Jocke är nämligen på bio ikväll så det är skönt med lite sällskap. Mamma gav Sylvester lite gröt...
... och lekte med honom.
Nu sitter jag i soffan och dricker lite kaffe och väntar på att min älskling ska komma hem så jag får mysa med honom.
Natti Natti! ♥

100127. Sju månader!

Gissa vem som är sju månader i dag!? Jooo, vår lilla Sylvester!
I dag skulle vi egentligen till Maria men eftersom det har börjat snöa och det har varnats för oväder så stannar vi hemma. Jocke bestämde att jobba hemifrån efter lunch i dag eftersom han inte ville åka hem i snöstorm. När han fick reda på att Maria och jag blev så besvikna för att inte vi kunde ses så frågade han om han skulle hämta Maria och Isak på vägen hem och det ville vi ju så klart! Jag har världens bästa man... ♥
Natten har gått bra! Jag har gett Sylvester nappen några gånger bara, annars har han sovit bra... :)
Men innan Maria, Isak och Jocke kom hem så kom Liv på en liten fika.
Leo lånade farkosten!
Vid ett tiden kom Jocke...
... och Maria och Isak!
Sylvester tränade som vanligt på att krypa!
Vi frågade om Dan, Maria och Isak ville äta middag med oss på kvällen, och det ville dom!
Det har varit en jätte mysig dag!
Nu ska vi mysa i soffan...
Natti Natti! ♥

100126. Maria och Isak!

I dag blir det mys med Maria och Isak. :)
Ja, vill ni veta hur natten har gått? Det var ju hårt mot hårt och jag vann! Sylvester låg i sin säng hela natten. Jag var inne ett par gånger, men det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle bli. Jag känner mig jätte nöjd och peppad för att fortsätta!
Hos Maria var det träning på att krypa!
Träning, träning, träning!
Sötisar! ♥
När klockan var fyra så åkte vi till Barnens hus för att möta upp Jocke. Vi ska köpa en ny säng till Sylvester då den är för hög för mig att lyfta upp honom ur. När vi kom hem så åt vi middag och sedan var det dags för ett bad.
Titta bad mycket hår han har fått! :)
Nu sitter jag i soffan och myser och vilar upp mig för natten! I natt är det hårt mot hårt igen!
Natti Natti! ♥

100125. Fredrica och Theodor på lunch!

I dag kommer Fredrica och Theodor. Vi ska ta den lunchen som aldrig blev av i fredags.
Rapport om natten, likadant som tidigare.
På morgonen så tränade vi på att krypa.
Vid halv tolv kom Fredrica och Theodor. Vi åt lunch och sedan var det lek på golvet.
Det är roligt det här med att om en bebis har en leksak så ska den andra ha den...
Sötskruttarna tittade på varandra.
Fredrica försökte få Sylvester att krypa. Theodor han tar sig fram väldigt bra nu!
Det var jätte mysig dag!
Vår diskmaskin har gått sönder så Jocke, Thomas och mamma var och köpte en på eftermiddagen sedan kom dom hem och käkade hos oss.
Thomas hjälpte till att installera diskmaskinen. Vi hade inte så mycket verktyg så Jocke gick över till vår granne Erland för att låna några och då följde han med in och hjälpte till med att fixa diskmaskinen.
Bra jobbat grabbar! ;) Mamma och Jocke var sååå glada när den var installerad så att vi kunde plocka in all disk och köra ett premiär tvättprogram.
Tack för hjälpen mamma och Thomas!
I natt så är det hårt mot hårt! Jag har bestämt att Sylvester inte ska sova inne hos oss i natt. Det får bli en jobbif natt, men jag ska inte ge mig! Berättar hur det gick i morgon. Nu ska jag ta ett bad och sedan ska Jocke och jag gå och lägga oss och kolla på Paradise hotell.
Natti Natti! ♥

100123-100124. Trosa Stadshotell!

I dag ska vi göra vår hemliga grej för mamma! Det blir en spa helg på Trosa Stadshotell! Vi ska hämta henne klockan tio. :)
Natten... Ja, som vanligt. Han fick komma in till oss efter mycket skrik och oroligheter.
Efter att vi hade hämtat mamma åkte vi till Trosa! Hon fick gissa på vägen vart vi skulle och hon gissade rätt - och blev så glad! När vi kom fram fikade vi på "Hannas café". Marias tips då hon kommer därifrån. Bra tips! Det var jätte goda mackor och kaffe. Alldeles perfekt till lunch!
Efter att vi hade ätit lunch så trosade vi lite och shoppade en del. :) Vid två var det dags att checka in! Jätte fina rum fick vi och eftersom vi känner Janne som jobbar på hotellet så ordnade han en lite överraskning på rummet. Cava! Mums!
Efter bubblet gick vi ner och tog en fika på hotellet. Det bjöds på färska scones! Jätte gott. Efter fikat så var det dags för behandling i spat! Mamma fick en fotbehandling, Martina en gravid behandling och jag en ansiktsbehandling.
Mamma njöt!
Martina med!
Mamma passade på att bubbla lite...
När vi hade spaat klart så gick vi upp till våra rum och duschade och gjorde oss fina inför fyra rätters middagen.
Middag var god, men inte lika god som vi hade förväntat oss, tyvärr. Men trevligt, det hade vi! :)
Det blev inte så jätte sent för oss så vi var pigga när vi vaknade då. Och när vi hade vaknat väntade en jätte god frukost! Vi åt och vi åt och vi åt...
Vi checkade ut vid elva och åkte hemåt. Först släppte vi av Martina och Crabban som nu var frisk. :) Sen släppte jag av mamma och sedan åkte jag hem till mina två små älsklingar som jag hade längtat efter!
Jag och Sylvester lekte på golvet med hans Nalle Puh bil han fått av sin gammel mormor.
Sen blev det dags för avtvättning i vasken.
Vilken mysig helg vi har haft! Jocke och Sylvester har varit på julgrans plundring och storhandlat! Dom har också haft en jätte bra helg!
Natti Natti! ♥

100122. Mys med Mormor!

I dag skulle egentligen Fredrica och Theodor komma men eftersom Sylvester är snorig så bestämde vi oss att ta det nästa vecka istället. (Det visade sig senare att även Theodor var snorig). Vi bestämde att träffa Mormor istället!
Mys med Mormor blev det på en gång när vi kom hem till henne.
Efter att Sylvester hade ätit lunch så tvättade mamma av honom... :)
Träna på att gå med Thomas...
... mys med Thomas!
Sylvester gillade Mormors skärp...
Vi åkte hem på eftermiddagen och mötte upp Jocke och Martina. Martina skulle egentligen hem och mysa med Crabban, men han har blivit magsjuk! Martina, Mamma och jag ska ju göra en grej i morgon som är hemlig för mamma. Hon fick nämligen en hemlig grej i födelsedagspresent som vi ska göra i morgon och Martina ville ju inte bli smittad av Crabban så hon följde med oss hem och ska sova över. Mysigt!
Hon ville ju gosa med Sylvester så klart!
Nu ska vi sätta oss i soffan, äta godis, mysa och kolla på Let´s dance! Håll tummarna för att Sylvester sover bättre i natt!
Natti Natti! ♥

100121. Oplanerat!

I dag skulle vi egentligen åka till Sigtuna och käka lunch med Maria och Elenor, men Sylvester har blivit snorig (tänderna är på väg igen) plus att det är så jobbigt att ta sig fram i det här vädret så det blev en oplanerad lunch hemma hos oss istället. Gänget kommer klockan ett till oss.

Jaa, snorig och dräglig är Sylvester. Det vill säga att tänderna är på väg. Och natten... Ja, nu räcker det inte med att han vaknar mitt i natten och skriker utan redan efter en timmer efter att han har somnat... Ja, ja... Fasen går väl snart över hoppas vi.
På förmiddagen så tränade vi på att krypa. Och när han nådde stolen så ville han smaka på den.
Gladfis och tandtroll!
Sen kom tjejerna med bebisarna!
Ellen lekte i "farkosten".
Sylvester lekte på golvet.
Isak han visade att han kan krypa! :)
Innan tjejerna åkte så myste Maria med Sylvester.
Efter tjejerna hade åkt hem så väntade vi på Jocke och efter att vi hade ätit middag så fick Sylvester bada i vasken som han fick göra hemma hos Mormor. Ska bara tillägga att jag har fått byta 11 (!) dräggel lappar på honom i dag för han har drägglat så mycket! Det måste vara tänder på väg!
Gott att dricka vatten!
Efter badet så var det...
Natti Natti! ♥

100120. Lunch med Lena!

I dag kommer Lena och Elric på lunch! Ska bli trevligt!
Natten? Som vanligt...
På förmiddagen så gick Sylvester lite i sin gåstol.
Helt plötsligt så var han i köket och välte en stol!
Vid lunch tid kom Lena och Elric.
En stor kille är Elric!
På eftermiddagen åkte dom hem och lite senare kom Jocke hem och tränade på att stå med Sylvester!
Efter middagen var det dags för ett bad. Ett skumbud, Sylvesters första!
Nu är det mys i soffan!
Natti Natti! ♥

100119. Fika med babymassage tjejerna!

I dag är det tisdag, och vad är det dags för då? Jo, fika med babymassage tjejerna! Denna gång ska vi vara hemma hos Mia.
Natten är som vanligt. Han äter inget men är väldigt orolig så han sover ca halva natten mellan oss.
Klockan ett var det dags att ses, här leker alla bebisar som inte är så mycket bebisar så länge till...
Sen blev det kaffe och cheescake! Gooott!
Mia och Malva.
Sylvester gav Maria en blöt puss!
Det var jätte trevligt hos Mia och träffa våra kompisar! Vi åkte hem på eftermiddagen och när vi hade varit hemma en stund så kom Jocke och Martina hem. Martina käkade hos oss sen åkte vi till Cissi (en kompis till mig) för att fika och hämta kläder som hennes dotter har växt ur. Martina ska ju få en liten tjej snart... :)
Martina sov över också så vi satt och pratade när vi kom hem och innan vi alla gick och lade oss.
Natti Natti! ♥

100118. Öppna förskolan!

I dag ska vi till Öppna förskolan, det var ett tag sedan vi var där så det ska bli kul.
Jaa... I natt. En hård natt har det varit för min del. Sylvester började elva att gråta precis som han hade haft en mardröm då fick han nappen då somnade han om till halv två då vaknade han och fick nappen. Efter det, tio över två - fick nappen, halv tre -  fick nappen. Osv... Halv fyra somnade han och sov till klockan sju. Jag "vann" i alla fall, vilket var min mål under natten. Lite trött i dag är jag...
Liv och jag åkte till Öppna förskolan tillsammans. Väl framme så fikade vi och pratade om allt möjligt.
Fredrica och Theodor var också där.
Sylvester lekte på golvet själv...
... sen kom Leo och lekte också.
Theodor kan nästintill krypa!
Efter ett par timmar på Öppna förskolan så åkte vi hem och väntade på Jocke, när han kom hem blev det lek på golvet.
Nu ska jag sätta mig och vila i soffan! Det blir en tidig kväll för mig...
Natti Natti! ♥

100116-100117: Moster och Mormor barnvakt till Sylvester

Eftersom Jozzan och Jocke skulle på SPA lördag till söndag så fick jag (moster Martina) och Mormor Carina vara barnvakt. Jag gästskriver i Jozzans blogg om vårt dygn tillsammans med gullgossen.
Vid kl 11 kom de och lämnade Sylvester hos oss och det var lite separationsångest.



Vi fick ett schema av Jozzan som vi var väldigt glada över att ha. Där hade hon skrivit alla Sylvesters hållpunkter och det var vår bibel under den här dagen. Det är ju så mycket att hålla reda på.



Så sedan var det dags för lite lunch och sedan åkte vi iväg till Stinsen och köpte lite kläder till Sylvester snart kommande kusin (Fröt). Sylvester sov en stund i Stinsen och åt lite banan. När vi kom hem var det lektajm med Mormor och då var det en lite kille som var super nöjd!







Efter lekstunden var det middag och Sylvester äter ju utan problem, det blev gröt hans del. Sedan var det mys med Bonusmorfar Tommie och Sylvester älskar verkligen Tommie! De mös ända fram tills det var dags för kvällrutinen. Mormor hade ett litet knep att tvätta av Sylvester innan nattningen, precis som hon gjorde med oss när vi var små. Sylvester älskade det! 



Efter badstunden var det dags för välling och nattning. Eftersom Sylvesters tidigare nätter varit lite småkrångliga de senaste dagarna så väntade vi oss lite krångel från Herr Dahl... men... ICKE sa Nicke! Sylvester somande på en gång i sin säng uppe i sovrummet. Vi passade på att göra en smarrig middag till oss och efter en stund så hörde vi att han hade vaknat. Han låg vaken en lite stund i sängen utan gnäll och somnade sedan och sov utan några problem hela natten....trots Mormors snark.
Moster och Mormor var så stolta! Men det blev en tidig kväll för oss, vi var alla trötta efter en mysig dag med världen bästa unge!
Sylvester vaknade vid kvart i åtta och mös med oss i sängen.



Sedan var det frukost och lekstund.. Sylvester fick vara lite nakenfis med Mormor på morgonen.



Efter ett tag kom Anki (moster till Jozzan och Martina), hon ville ju också mysa och leka med Sylvester. Under dagen sov Sylvester ute i sin vagn, åt lunch och mellis. Han var till och med på ett parti Plump med Moster, Mormor och Anki.


Vid klockan 14 kom Jozzan och Jocke till oss och de var så glada för att få träffa Sylvester igen. Sylvester var glad att se dem med även fast han hade haft det underbart med Moster och Mormor.



Tusen tack Jozzan och Jocke för att vi fick vara barnvakt till vår lilla mysgubbe!
Han är världen bästa kille! Nu kommer man verkligen ha Sylvester-Apstinens!

 

♥♥♥

 

Martina fick gästspela lite i  bloggen, kul att se hur Sylvester har haft det utan oss. Nu tänkte jag skriva lite om hur jag och Jocke hade det på vår SPA helg.

 

Vi lämnade Sylvester vid elva tiden sen åkte vi till Grisslehamn till Hotellet som hette Hotell Havsbaden. På vägen dit åt vi Mcdonalds, det var så länge sedan jag åt där så jag njöööt av min mat!

 

 

På hotellet fick vi mousserande vin och choklad. Mums!

 

 

Jocke prövade sängarna!

 

 

Efter lite smutt på vinet gick vi till restaurangen och fikade lite sen var det dags för bubbelpool och ryggmassage!

 

 

 

Väl nere i spat så åt vi lite frukt.

 

 

 

Efter den härliga massagen och en stund i en varm bastu så tog Jocke ett bad i den jätte kalla poolen! :)

 

 

På rummet så prövade Jocke på ögonlappar som "reduces puffiness". Ha ha!

 

 

 

Efter ducsh och uppfräshning så var det dags för middag. Fyra rättersmiddag blev det,. Inte världens godaste mat, men gott var det!

 

 

Vi gick och lade oss ganska tidigt och sov bra hela natten. På morgonkvisten var det dags för frukost. Mycket gott fanns det att smaska i sig!

 

 

Efter frukosten gick vi och lade oss igen och vilade sen var det dags att checka ut och åka hem till mamma, Tomi och Martina för att hämta vår Tulltott! Vi åkte hem efter att ha fikat lite med dom. Väl hemma så åt vi middag sen badade vi och sedan var det bums i säng för snullebullen.

Vi ska kolla på Johan Falk och bara mysa!

Tack Martina, Mamma och Tomi för att nu var med Sylvester i helgen! Puss på er!

 

Natti Natti! ♥


100114. En sväng till Maria!

I dag ska vi en sväng till Maria och Isak för att få lite sällskap och eventuellt träffa några andra mammor med sina bebisar och ta en fika i Sigtuna.
I natt så vaknade Sylvester klockan tolv och fick sova hos oss. Han sov till halv åtta utan att äta, det är ju i och för sig bra...
På morgonen lekte vi lite när han satt i sin matstol.
Efter frukosten och Sylvesters första sovstund så åkte vi till Maria och Isak. Isak har börjat att krypa så smått och han såg en lite svart prick på golvet som han bara skulle ha och han tog den! Haha!
Sen åt vi lunch och Sylvester fick spagetti och köttfärsås. Mums!
Sen var det dags för lite lek på golvet.
Vi bestämde oss för att vara hemma hos Maria hela dagen och inte ta någon fika i Sigtuna. Sylvester lekte lite på golvet medans Isak sov.
På eftermiddagen åkte vi hem och Sylvester fick lite mellis och sen somnade han en liten stund. När Jocke kom hem blev det gröt för Sylvester och middag till oss. Efter det lite bus med mig!
Gladfis!
När Elenor, Ellens mamma, var i London så köpte hon en present till Sylvester. Ett par jätte fina skor!
Efter skoprövningen så var det dags att tvättas av och sedan bums i säng.
Natti Natti! ♥

100113. Mysdag med Maria!

I dag ska jag och Maria vara tillsammans större delen av dagen och mysa med våra bebisar.
Jaaa, i natt så var det tufft! Sylvester blev orolig vid halv två till klockan fyra och då bestämde jag mig för att han fick sova mellan oss och gissa vem som somnade på en gång och sov till åtta...
Vi åkte till Maria och hon bjöd på lunch och efter att vi hade ätit så lekte killarna lite med varandra.
Så fort Isak hade en grej skulle Sylvester ha den och tvärtom! Gulligt!
Sen skulle Sylvester staila och visa att han kunde komma upp långt med överkroppen.
Sen lekte Maria med Sylvester och Isak hoppade i hoppgungan. Sylvester tycker så mycket om Maria.
Sen fick Sylvester stå lite, han ser ganska stor ut va?
På eftermiddagen åkte vi hem och mötte upp Jocke. Vi åt middag och Sylvester fick bada med Jocke, efter det så var det nattning. Jo, jag glömde berätta en sak! Maria hade en bok hemma hos sig som handlade om bebisars utveckling och det är så mycket som stämmer in på Sylvester när jag läste boken, för tydligen så är han nu i en utvecklingsfas. Det här med att han sover oroligt och behöver mer närhet är en av alla de saker som händer under denna tid och det kunde tydligen hålla i sig några veckor... *pust* Ja, ja... Han är ju så liten under en så kort tid. Man får hålla ut!
Natti Natti! ♥

100112. Babymassage tjejerna på fika!

I dag kommer babymassage tjejerna med sina bebisar på besök. Det ska bli så kul att träffa alla igen, det har ju blivit ett litet uppehåll nu när det har varit jullov och allt.

Ja, jag har ju inte skrivit så mycket om nätterna bara för att allt har gått så bra. Det vill säga att Sylvester inte har ätit på natten det enda han har gjort är att vilja ha nappen en eller två gånger, men nu ska ni höra! Han har varit så orolig, han har tagit nappen men spottat ut den hela tiden så det verkar som han sover men ändå inte. Han är ledsen och verkar ha mardröm typ... Så det gick så långt att han fick sova mellan oss! Då somnade han på en gång och sov till klockan åtta. Hmm, vi som trodde han hade ont någonstans men det var bara närhet han behövde. Hoppas det inte blir likadant i natt! (Fast det är ganska mysigt när han ligger bredvid en)
Vid halv tolv kom Maria och Isak på lunch innan dom andra tjejerna kom. Vid ett kom dom andra. Det var så kul att träffa alla igen. Här är en bild på Sylvester och Ellen. Sööööta!
Ellen har blivit stor!
Isak och Maria.
Sanna och Emma var också med men dom fick jag ingen bild på. Efter att tjejerna hade åkt så kom nästa tjej - Lena! Vi skulle till Kista för att träffa Martina och Anna. Vi käkade i kista och sen fikade vi och vi pratade och skrattade massor! Jag älskar mina vänner! ♥
När jag kom hem så gick jag och lade mig för man vet ju inte hur natten kommer att bli...
Natti Natti! ♥

100111. Lunch hos Fredrica och BVC besök!

I dag ska vi till Fredrica och Theodor på lunch och efter det besök till BVC på vikt och längd kontroll och sedan är det 6 månaders läkarbesök inbokat!
Fredrica har precis flyttat till Upplands Väsby så vi blev dit bjudna på lunch för att se hur fint som bodde. Medans vi åt så lekte Sylvester på golvet.
Och Theodor satt i sin babysitter.
Efter att vi hade ätit god lunch så fick grabbarna leka lite med varandra. Gulligt!
Vid två var det dags att vara på BVC och där var det mätning och vikt dags!
Sylvester vägde 9 030 gram och var 69 cm lång.
Efter BVC besöket tog vi en tur till Sigtuna och hälsade på Maria och Isak.
Sylvester råkade riva Isak då blev Herr Myra lite ledsen...
Jag tycker så mycket om Maria, vi har alltid så mycket att prata om! Efter att ha varit där en stund så åkte vi hem till Jocke. När vi kom hem fick Tulltotten lite gröt och vi åt middag sen var det läggdags för skrutten.
Ikväll är det Jockes och mitt älsklingsprogram - Paradise hotell så nu blir det mys i soffan!
Natti Natti! ♥

100109-100110. Lördag och Söndag!

I dag, Lördag, ska vi till Stinsen där jag ska klippa mig och göra slingor (Äntligen!). Jocke och Sylvester ska gå och strosa lite där tills jag är klar. På eftermiddagen ska vi till Maria, Dan och Isak på middag.

Mitt hår blev bra, men lite ovant att det är så ljust. Jag har ju haft ganska mycket utväxt så man har vant sig med att det har varit så mörkt. Jag är i alla fall nöjd! Det tog fyra timmar att fixa mitt hår så det blev inga bilder tagna på förmiddagen... :(
På eftermiddagen så åkte vi till Dan och Maria. Det var ett till par bjudna på middagen. Mattias och Magdalena och deras bebis Isabella. Här är Mattias och Jocke.

Magdalena och Isabella.
Sylvester satt och lekte med sina leksaker medans vi åt.
Sylvester fick pröva Isaks gåstol.
Sylvester flörtade med Isabella men det gick inge vidare för hon skrek mest när han gjorde sina närmanden! hihi!
Här är en bra bild på hur mitt hår blev. Ganska bra va?
På slutet av kvällen blev Sylvester ganska trött så vi åkte hem.
En jätte mysig kväll hade vi, tack Maria och Dan!
Natti Natti! ♥
♥♥♥
I dag, Söndag, ska vi inte göra alls mycket. Vi får se vad som händer under dagen...
På morgonen fixade Jocke Sylvesters säng. Han flyttade ner sängbotten ett hack så vi inte behöver vara oroliga att Sylvester ska falla över bord utifall han behagar att sätta sig upp.
Efter lunch så åkte vi till Barnens hus för att kolla på en ny bilbarn stol.
Sylvester fick pröva en tripp trapp trull stol.
Vi köpte ingen stol till Sylvester utan vi åkte hem och tänkte på saken.
När vi kom hem så åt vi middag och badade med Sylvester. Nu ska vi slappa och ta en liten fika sen är det...
Natti Natti! ♥

100108. Träffa Lena!

I dag ska vi åka till Lena för att köpa jeans på rean i Uppsala och efter det passa på att fika hemma hos henne så vi får träffa Elric och Anders också! :)
På vägen dit var vår lilla älskling på strålande humör!
Jag hittade två par jeans på rean. Jag köpte dom för 200 kr paret! Bra klipp! Efter att vi hade köpt jeansen så åkte vi hem till Lena, där fick Sylvester mysa med Elric.
Sylvester ville ta på Elrics hand och gärna smaska på den! Gulligt!
En fin bild på mamma och son... :)
Efter fikan så åkte vi hem till Jocke och åt middag sen myste vi framför tvn!
Natti Natti! ♥

100107. Mys med Maria och Isak!

I dag blir det mys med Maria och Isak. Maria kommer hit och äter lite lunch med mig och sen ska vi åka en sväng till Eurostop.
Sylvester åt inget i natt! Jippi! :)
Maria och Isak kom vid elva tiden.
Söt unge!
Bästa kompisar!
Efter att vi alla hade ätit lunch och våra älsklingar hade sovit lite så åkte vi till Eurostop och shoppade lite. Våra pluttar var ju med så klart... :)
Efter att ha varit där ett tag så åkte vi hem och Maria och Isak åkte hem till sig. Vi väntade på Jocke och när han kom hem så tog han ett bad och då tog Sylvester en liten promenad till honom. Så sött!
Sylvester fick sin välling vid halv sju då han går och lägger sig han somnade i Jockes famn när han gav honom den, han var så trött tydligen! Det blev alltså ingen lång nattning där inte...
Nu blir det fika i soffan!
Natti Natti! ♥

100106. Lite trött...

I dag är jag lite trött... Men så får det vara när man har partajat lite! Jag vaknade vid nio i morse och då sov dom andra fortfarande för Anki och Jeanette sov också över. Sen när dom äntligen hade vaknat så åt vi frukost och pratade ännu mera. :) Sen åkte jag hem till min lilla familj och Jocke berättade att Sylvester och han hade haft det så mysigt.
Vid fyra kom Lena, Anders och Elric på middag.
Mys!
Elric sov mest i sin mysiga vagn...
Sylvester var ju också med!
Jag fick mysa lite med Elric...
När Lena, Anders och Elric hade åkt hem så satte vi i soffan och myste. Jag har ju längtat ganska mycket efter min älskling!
Natti Natti! ♥

100105. Fixa Bertil!

I dag ska vi åka till ett ställe där som servar rullstolar. Och min rullstol heter Bertil så därav överskriften. :)
Sylvester var ju med och väntade på att Bertil skulle bli klar.
Medans han satt och väntade med oss så fick han pröva Jockes mössa. :)
Efter att Bertil var nyservad och klar så åkte vi hem och jag gjorde mig i ordning för ikväll ska jag till Mamma och dricka vin och sova över hos henne!
Mamma lagade god mat!
Vi som var där var Mamma, jag, Martina, Anki och Jeanette. Thomas fick också vara med på ett hörn. :) När vi hade ätit mat så spelade vi ett charad spel.
Sen pratade vi massor! Så klart...
Det blev sent, vi gick och lade oss vid tre efter att ha ätit korv med bröd. Vi hade det jätte kul hela kvällen.
Jag älskar min familj! ♥
Natti Natti! ♥

100104. Fika med Mormor!

I dag ska vi till Jessicas grav för att tända ett ljus och köpa rosa rosor till henne för i dag var det 24 år sedan hon försvann ifrån oss. ♥
Natten har varit jobbig för min del då det var min natt. Sylvester var vaken från och till mellan elva och halv två i natt. Jag var rädd att han började bli sjuk för då brukar han ju sova lite dåligt, men han var så pigg och glad i morse. :)
På morgonen fick jag en bra bild på hans fina små tänder.
Han älskar sin gå stol, han gick in i vardagsrummet en sväng...
... sen var han helt plötsligt i köket!
Efter lunch så åkte vi till Mamma och Thomas och tog en fika. Där hade Mormor puss-, och kramkalas med Sylvester! Sååå gulligt!
Efter myset så åkte vi till Jessicas grav. Jag och Jocke köpte sju rosa rosor till henne som var från alla oss som saknar henne så mycket... Från mig, Jocke, Sylvester, pappa, mamma, Thomas och Martina. Det är många andra som saknar henne också så klart... Det är nu när jag har fått ett eget barn som jag förstår vad mamma och pappa har gått igenom när Jessica försvann i från oss. Jag tänker ofta på henne och blir så ledsen då jag tycker att det är så orättvist när inte hon får vara med och uppleva det som jag får, kärlek, barn, vänner och så vidare.
"Jag saknar dig.
Jag önskade att du var här.
Du finns i mitt hjärta.
En dag ska jag bli hel - hel med dig"
♥♥♥
När vi kom hem så åt vi middag och badade med Sylvester. Efter nattningen så spelade vi lite Yatzy och nu blir det tittande på tv, i dag börjar ju Paradise hotell igen! Jippi!
Natti Natti! ♥

100103. Ikea!

I dag ska vi ta en sväng till Ikea. På eftermiddagen kommer Maria och Isak på en fika.
Sylvester vaknar ju klockan sex på morgonen nu för tiden så vi har ganska långa dagar! :) Men det är ju helt okej för Sylvester sover ju hela natten förutom att han äter en gång så vi får ju många timmars sömn ändå...
På Ikea tog vi en fika och Sylvester fick lite bärmos innan vi började shoppa.
På Ikea handlade vi ljus och skydd till kontakt uttagen för Sylvester vill ju gärna fingra på dom när han rör sig i sin gåstol och så hoppas vi ju snart att han börjar krypa... Vi handlade en lampa också! Helt oväntat, men vi fick presentkort på Ikea av pappa så det var ju passande. :) Här är den:
Häftig va?
På eftermiddagen kom Maria och Isak på en fika. Kul att träffa dom för det var ju ett tag sen...
Efter att Maria och Isak hade åkt hem så städade vi ut julen och satte upp alla vanliga lampor och sånt som tillhör den "vanliga" inredningen.
Efter middagen så var det dags för ett bad med pappa!
Nu sover vår lilla snuff så vi ska spela Yatzy och sen bege oss till soffan och njuta av vår nya lampa.
Natti Natti! ♥

100102. Gåstol!

I dag ska vi åka och köpa en gåstol till Sylvester. :)
På morgonen åkte vi och köpte gåstolen av en tjej som sålde en billigt via blocket. Efter att vi hade varit och hämtat den så åkte vi och köpte nya täcken och kuddar på Jysk som hade rea! :)
När vi kom hem så fick Sylvester pröva sin gåstol. Han fattade på en gång hur man skulle göra och började på en gång att "vandra".
Upp och ner gick han i hallen.
Mammas och pappas sötfis!
Efter gröt och middag var det baddags med mig...
Sen var det dags att sova för Herr Dahl...
Vi ska kolla på tv och mysa i soffan nu.
Natti Natti! ♥

100101. Första dagen på det nya året!

I dag ska vi inte göra något alls, det mesta är ju stängt så det blir en hemma dag. :)
På morgonen hoppade Sylvester i sin hoppgunga.
Efter att vi hade ätit lunch så åkte vi till Jessicas grav och tände ett ljus.
Efter att vi hade varit ute på en liten tur åkte vi till Coop och handlade lite sen åkte vi hem och åt middag och badade Sylvester sen var det...
Natti Natti! ♥

091231. Nyårsafton!

I dag är det nyårsafton! Tänk vad året har gått fort! Livet har verkligen förändras för mig och Jocke det här året. :) Vår lilla älskling kom för ett halvår sedan och sedan dess så förstår man att vara mamma och pappa är det som är meningen med livet!

Sylvester har under det senaste halvåret lärt sig:
* Att rulla från mage till rygg och senare lärt sig att rulla från rygg till mage.
* Att le och skratta.
* Greppa och lägga saker i den ena handen och föra över föremålet till den andra.
* Att sitta utan att stödja sig.
* Fått två tänder
Nu väntar vi bara på att han ska börja krypa! :)
Vi skulle egentligen till min kusin Jeanette i dag i Mariefred, men det varnades för ishalka så vi bestämde att vi skulle vara hemma i stället. Nu med facit i handen så kändes det bra eftersom det snöade större delen av dagen hos oss.
Sylvester vaknar ju klockan sex på morgonen nu för tiden så efter att vi gått upp och ätit frukost så går vi och lägger oss igen och alla tre somnar om och sover en och en halv timme till. Väldigt skönt!
Igår när vi var på Stinsen så köpte jag bokstäver som var i trä (omålade), lite roliga saker att sätta på bokstäverna och färg på panduro och så här blev resultatet. Hans namn står nu på hans dörr.
Medans jag fixade med det så satt Sylvester och lekte med sina leksaker, titta vad rak han är i ryggen! :)
När Sylvester hade gått och lagt sig gjorde vi nyårs mat. Till förrätt blev det halloumi med avokadosallad.
Till varmrätt oxfilé med råstekt potatis och rödvinsås. Mums!
Till efterrätt hade vi glass med rån till, men dte glömde jag ta kort på! Maten var verkligen super god! Efter maten så spelade vi Yatzy och drack lite vin. Jätte mysigt hade vi det!
Vid tolv slaget skålade vi med champagne!
GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR VI ER ALLA!

Natti Natti! ♥

RSS 2.0