111129. Fixardag!

Idag har jag och Clinton fixardag hemma! :)


111126. Kalas och Bio!

I lördags firade vi Elric som har fyllt två år. Det var roligt att få träffa Lena och Elric! :)

På kvällen gick jag och Maria på bio, men först käkade vi på O'lerys. Vi såg Hysteria. Sådär var den... Men kul att gå på bio! Härlig lördag!

Kram! 


111124. Fjärilshuset!

I fredags var vi på Fjärilshuset med Mamma! Vi hade det så mysigt. Tittade på alla djuren och åt lunch. Och när mamma kom på morgonkvisten fick Sylvester en kassa apparat, vilket han verkligen tyckte om! Clinton fick en super snygg pyjamas som ni kan se på bilden :)

På kvällen kom Maria på middag och håll mig sällskap för Jocke var på middag med några kompisar.

Kram! 


111123. Mys med mamma och middag med Maria!

I går var vi hemma hos mamma på lunch, jätte mysigt hade vi det! :)

På kvällen åkte jag till Maria i Sigtuna och käkade. Älskar min Maria 

Mysig dag och kväll har det varit!

Kram 


111122 - 111123. Måndag och tisdag!

I måndags så var jag och Clinton bara hemma och fixade. På eftermiddagen efter att vi hämtat Syssi gick vi hem och lekte.

I tisdags så har vi varit hos Helena och Luna. :) Efter att vi hämtade Sylvester så var vi hemma och Sylvester fick en ny film, Wallace and Gromit, som han älskade! Han tycker verkligen om dom figurerna... :) På kvällen åkte jag och Helena och fixade naglarna så nu är dom snygga och nya igen!

Kram! 


111121. Den senaste tiden...

Den senaste veckan har jag hängt med Helena och Luna :) På eftermiddagarna har vi varit i lekparken, det blir riktigt mörkt nu!

Clinton ställer sig upp mot allt nu och nu är det stenkoll som gäller. Han kryper fort som bara den också! :)

Mamma har fyllt år så igår var vi hos henne och firade lite.

Toppen vecka har det varit!

Kram! 


111109 - 111113. New York!

Nu är det dags att blogga! Vi har varit i N.Y med våra kompisar Carro och Ronnie. Vi åkte tidig onsdag morgon, flög till Düsseldorf som tog nästan två timmar, sedan vidare till N.Y som tog drygt åtta timmar. Resan gick super!

Hotellet var toppen! Shoppingen var super! Maten var jätte god! Allt var sååå bra! Älskar USA!!! Lägger till några bilder så ni kan se hur bra vi har haft det. :)

Barnen har varit hos Mamma och Thomas och det har gått toppen som väntat! Tack för hjälpen, ni vet hur mycket det betyder för oss! 

Kram!


Tillägg till förra inlägget!

Glömde skriva om den första bilden på förra inlägget! Sylvester väckte oss alla tidigt i morse så sådär trött var Clinton när jag gav honom mellis i morse innan han skulle sova... Hårt liv för en lillebrorsa!


111107. Lunch med Helena!

Har haft Helena abstinens så jag bjöd över henne på lunch. :)

Luna och Clinton satt tillsammans och lekte. Han hänger på henne nu då han kan krypa, gulligt!

Nu kan vi inte ställa soppåsen vid dörren längre... Då är herr C där på direkten!

Sylvester kom hem på eftermiddagen och vi tog det lugnt och han hjälpte mig att laga mat.

Ja, på onsdag morgon åker vi till NY! Imorgon ska jag packa till mig och barnen. :) :) :) Pirrar i magen! Det ska bli så härligt att få sova, shoppa eller bara sitta och ta en kaffe utan att behöva passa upp på någon annan.

Natti natti! 


111105 -111106. Helgen!

Helgen har gått snabbt, men vi har haft en toppen helg!

Vi har varit och tänt ljus på Jessicas grav. Sylvester hjälpte till att sätta dit rosen vi hade köpt :) På kvällen var jag bjuden på middag hem till bästa Sara. Vi åt gott och drack vin och pratade massor - en toppen kväll med andra ord!

Clinton har ställt sig upp sig själv för första gången :)

På barnens dörrar står deras namn och på bokstäverna sitter det diverse djur, bland annat flugor och Sylvester hittade flugsmällaren och kom då på att han hade sett flugan så nu skulle han slå på den :)

Vi har också köpt nytt pussel med 20 bitar som han klarar av med lite hjälp. Snart lägger han nog det själv... Den här veckan har vi tränar stenhårt med utan blöja träning och jag kan nog snart säga att han är blöjfri förutom när han ska sova. Inte ens 2,5 år :)

Nu ska vi se på skräckis och mysa.

Natti natti! 


111104. Stinsen!

Idag tog vi en sväng till Stinsen, Sylvester åkte karuseller och åt glass. Det får man när man har mysvecka med sin mamma :)

Clinton vill ställa sig på knä mot saker... Gullungen!

Jocke kom hem tidigare idag och passade på att byta däck på bilen. Hoppas snön dröjer!

Nu är det ostbågar och Idol för hela slanten!

Natti natti! 


111103. Han kryper!!!

Idag började Clinton krypa! Det har ju varit på g ett tag, men idag tog han första krypstegen! Vi är väldigt stolta!

Nu är han lite här och där som ni kan se på bilderna, i helgen är det dags att barnsäkra och ta bort vissa saker...

Vi har varit hemma hela dagen... Tråkigt, men Sylvester har varit lite hostig så det var bra :)

På kvällen har vi bara tagit det lugnt... Har varit så trött, men, men snart är det ju helg!

Kram på er! 


111102. Baka till fikagäster...

Sylvester sov hos ju hos mamma och det hade som väntat gått bra! :) Mamma, Thomas och Sylvester kom vid nio tiden och tog en fika. Mamma och Thomas åkte vidare och jag och Sylvester bakade kolakakor, alltid lika roligt!

Sen var det dags för lunch och sova och när Sylvester vaknade var redan Maria och Isak här - våra fikagäster!

Vi lekte och hade det roligt! När Jocke kom hem så kom Martina och hämtade mig för vi plus mamma skulle på bio :) Vi såg footlose. Bra film, men älskar man (som jag) Dirty dancing och Grease så är denna film ett snäpp under... Men kul att gå på bio!

Clinton tycker om att klättra på bordet som ni kan se :)

Kram på er! 


111001. Morfar på besök!

Grabbarna sov hela natten båda två - tack sa mamman och pappan! :)

Vi gick till öppna förskolan på förmiddagen och när vi precis hade kommit hem så kom Morfar! Han har lovat oss ved som han nu kom med. Vi har ju en braskamin som vi eldar i mycket. Bra för att inte betala så mycket för värmen :) Sylvester hade pratat om morfar hela morgonen! Och när han kom blev han så glad! Han hjälpte morfar att plocka ur all ved ur släpet :) Sylvester hade också gjort en macka till Rusty som låg och väntade i kylskåpet. Sylvester är inte rädd för djur alltså, men det var det någon annan som var. Clinton! Han grinade så mycket så han var helt röd i ansiktet... Stackarn! Sylvester har aldrig varit rädd för Rusty inte ens när han var bebis. Matade honom med makkisar när han inte ens var ett. Herr C kanske inte blir någon djurvän :(

När morfar hade åkt var det dags att sova för Herr S och när han hade vaknat kom Mormor! Vi ska ju åka till New York nästa vecka och då ska Sylvester och Clinton bo hemma hos Mormor och Thomas så i natt ska han sova hos dom för att träna lite :) Har pratat med mamma och det har ju som väntat gått super för den bästa mormorn 

Jag och Jocke här ätit kebab och kollat film. Skillnad på att ha ett barn alltså. Hur kunde jag klaga när Sylvester var bebis?!? Hmm...

Clinton är nääääära att krypa nu och han försöker ställa sig upp, duktig!

Natti natti! 


RSS 2.0