120225. Mammo och Gaschar!

På förmiddagen har vi varit på öppna förskolan. Vid två snåret kom Ann-Greth och Lars-Göran. Vi fikade och grabbarna fick massa fina saker. Cars t-shirtar, böcker, scarfar och dom fina tröjorna som Farmor har stickat. (Dom blåa) Nu på kvällen har vi ätit gott och Ann-Greth och jag har delat på en flaska mousserande :) Nu är det mys i soffan för i helgen blir det fullt upp!

Kram!

P.s Nu går det att kommentera inlägg om ni har lust för det :)


120224. Förberedelser!

Idag har det varit städning och bak, förberedelser för 1 års kalas på söndag för vår gullunge Clinton och sen så får vi besök av bästa Farmor och Farfar!

Kram!


120222. Halt!

Idag har det varit halt som attan! Sylvester ramlade flera gånger på vägen till dagis så det slutade med att båda grabbarna satt i mitt knä till dagis. Var det någon som sa att jag var supermamma? ;)

Lite förklaringar på bilderna kommer här:

Sylvester gillar att hjälpa till. "Mamma, hjälpa till" säger han :) och det är klart han får det.

I morse kom han ut från toan med papper i näsan: "Mamma, mi blöda näsblod". Haha! Jocke blöder ju näsblod då och då så han snappar ju upp en del så att säga :) (han blödde alltså inte näsblod)

Vi kallar Clinton för Riffraff! Han ska vara med överallt och ta på allt. Ibland blir man ju lite tokig alltså...

Idag fick Sylvester glassbåt efter maten för han åt så bra!

Bilderna kommer säkert inte i ordning, men ni förstår säkert vilken förklaring som hör till vilken bild.

Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt, Jocke är på bio och kommer hem lite senare. Barnen sover sen några timmar och det är alldeles lugnt i huset...

Kram!


120220. Sjukgymnast

Idag har jag och Clinton varit hos min sjukgymnast. Hon har beställt lite nya grejer till rullstolen och sen så har det kommit ut en ännu lättare rullstol jag har nu. Min väger ca 9 kg och den nya väger inte ens 7 kg! Allt räknas! Stört lite... :)

Nu är Jocke och storhandlar och jag tittar på ett av mina favvoprogram - Halv åtta hos mig!

Kram!


120218. Lördag!

Sylvester blev frisk natten till lördag så då var det fritt fram att träffa folk! :)

Nicki och Bettan kom på lunch och spelade lite tv spel :) På kvällen kom Maria och vi gick sedan ut för att käka och dricka lite vin, mysigt hade vi det!

Kram!


120216. Bläää!

Natten till idag har Sylvester spytt! Bläää säger jag bara. Tredje gången denna vinter... Fy! Han spydde sista gången kl två på natten och idag har han varit pigg och ätit bra. Hoppas vi andra klarar oss nu. Tack för handsprit alltså!

Vi var ute en liten sväng, annars har vi kollat på film, målat naglarna och lekt :)

Kram!


120214. Trött!

Idag är jag trött! Clinton har fyra tänder SAMTIDIGT som är på väg och det betyder att han är orolig på natten. Han sov bredvid mig från ca ett. Sover ju inte toppen med en snart ettåring bredvid sig. :(

Sylvester har gått på dagis idag. Han är så pigg och glad! Han pratar ju Väääldigt mycket nu och idag var första gången han frågade vad vi skulle äta till middag. Jag svara att vi ska äta korvstroganoff med ris. Nej, mamma. Mi äta söttbullaj me makajoner. Gulligt! Eftersom jag och Jocke skulle äta mysmiddag när barnen lagt sig så fick han det. Efter middagen blev det gelé hjärtan till oss alla :)

Jag fick ett fint kort av Jocke och Thåströms nya skiva :) Jocke fick ett sött kort och en fin t-shirt av mig.

Glad alla hjärtansdag!

Kram!


120213. Hemma dag med båda gullungarna!

Sylvester hostade super mycket natten till måndag så för säkerhetskull så var han hemma, men han var pigg hela dagen vilket var skönt :)

Mecka är den nya leken. Nu var vagnen sönder.

På kvällen åkte jag till Bromma Blocks och träffade Carro, vi åt och hann prata mycket! Vi blir ju ofta avbrutna när alla fyra barnen är samlade :)

Kram!


120212. Molly Monster!

Fullspäckad dag! På morgonen var det morgonmys! :) Eftersom Maria och Isak skulle komma på fika på eftermiddagen så bakade Sylvester hallongrottor.

Efter lunch så åkte jag och Sylvester på bio och såg Molly Monster! Sylvester tycker det är spännande att gå på bio (säger han själv).

Sen kom Isak och Maria. Grabbarna lekte och vi pratade tjejsnack :)

Toppen helg, det värsta är att den går så snabbt...

Kram!


120211. Lunch gäster!

På lördags morgonen städade vi av lite snabbt och sen gjorde Sylvester och Jocke pizza till våra gäster, Carro, Ronnie, Vendela och Novalie. :) Vi lekte, busade, åt, fikade och var ute en sväng! En toppen dag med andra ord :). På kvällen kollade vi på Mello och myste.

Kram!


120210. Fredag!

I fredags skulle vi till öppna förskolan men den kvinnan (som är vår granne för övrigt :)) som jobbar där var sjuk så det var stängt. Jag bjöd in mig och barnen på lunch hos mamma istället! Mamma och Thomas åkte på kvällen till Tunisien då ser var kul att träffa dom innan :)

På eftermiddagen så mötte vi upp Martina och Lilly och tog en fika.

Kram!


120209. Öppna förskolan och vandringsmannen!

I dag har vi varit på öppna förskolan. Som sagt så älskar Clinton att vara där och gissa vad han har gått idag! Idag har det verkligen släppt! Han går mer nu än vad han kryper, det är ju så gulligt!

Kram!


120208. Lilly!

Idag hämtade jag Lilly efter dagis. Vi fikade, lekte och hade det roligt :)

Annars har dagen varit lugn. Handlade lite på förmiddagen och på eftermiddagen kom vår gamla mäklare hit och värderade huset så vi ska kunna ta lån till bilen. Huset är värt mer än vad vi köpte det för :) Ett steg närmare bilen!

Kram!


120207. Tisdag!

Här kommer lite bilder från dagen :)

Idag kom en kille från Hedemora bilanpassning och visade upp en bil (Chrysler) som vi antagligen kommer att köpa. :) Jäääätte snygg! Kan man bli kär i en bil så blev jag det :) Det är en bit kvar till den är vår. Bidrag från försäkringskassan, lån från banken, invänta import från USA. Så till hösten kanske?!

Det är en van med en elektronisk ramp som kommer ut från ena sidan. Det betyder att inget mer jobb för axlarna gällande in och ut med rullstolen eller lyfta in vagnen :) Det behövs kan jag säga. Axlarna ömmar ganska mycket till och från.

Kram!


120206. Måndag!

På morgonen gjorde jag trolldeg som Syssi degade med :)

Efter lämning så gick jag och Clinton hem och han fick sova. Det blir två gånger om dagen nu för han vaknar ju kvart i fem på dagarna :( När han hade vaknat och ätit lunch fick han leka med vattnet i köket. Han blev helt tokig! :)

När jag hämtat Sylvester så lekte vi och när Jocke kom hem åkte jag till Maria på middag. Alltid lika kul att träffa min bästa :)

Kram!


120104. Kärleks helg!

Efter lunch så lämnade vi barnen hos Mamma och Thomas för nu var det dags för en kärlekshelg! Efter att vi lämnat dom åkte vi till Sollentuna C och shoppade lite :) På eftermiddagen åkte vi in till stan och träffade Carro och Ronnie på en fika, dom hade också barnvakt. Lite senare efter en mysig fika så åkte vi till restaurangen Grill. Åt jääääätte gott! Vi åkte sen hem slappade i soffan och tog en sovmorgon! :)

På söndagen åt vi en god frukost, fixade lite åkte till Stinsen och åt en god lunch. Sen hämtade vi våra gullungar! Dom hade haft det toppen så klart!

Tack mamma och Thomas för hjälpen!

Kram!


120203. Fredag!

I fredags var vi på öppna förskolan. Vi lekte i köket, bakade med lera och sjöng! Grabbarna älskar att vara där.

På kvällen var det bad och mys!

Kram!


120201. Öppna förskolan!

När jag lämnar på dagis så är Sylvester oftast ledsen. Inte en lång stund, men han ska alltid släppa några tårar när jag går. Fast han har super kul och trivs bra så har det alltid varit så. Men igår och idag så sa han:
- "Mamma, gå."
- "Ska mamma gå?"
- "Aaa, mi inte ledsen nu."
- " Vad glad jag blir när du inte blir ledsen. Hej då mitt hjärta!"

Sött va?

Efter lämning så åkte vi till öppna förskolan. :) Clinton somnade efter lunch och sov 3,5 timmar! Toppen! Verkar gå bra än så länge med att sova en gång om dagen!

När jag vi kom hem från dagis så var det meckar time. Mickey mouse bilen var tydligen "sönder". Haha!

Kram!


RSS 2.0