130810 - 130811. Hos Morfar och Britt-Marie ❤

Förra helgen spenderade vi i Karlskoga, hos Morfar och Britt-Marie. Vi har haft det mysigt. Grabbarna älskar verkligen att vara där. Man märker inte av dom mycket när vi är där. Dom fixar och donar med allt möjligt. Vi har varit i stallet och klappat hästarna, varit på ett ställe som heter Lunedet där det finns djur, lekplats och restaurang. Fikat och pratat massor har vi också hunnit med.

Pappa har nu 12 höns och tre tuppar. Tupparna heter Frank, Clinton och Sylvester. :)

En mysig helg med andra ord.

Kram ❤


130805. Jockes första semesterdag med barnen.

Dom åkte på morgonen till poolen för att bada. Sedan blev det lunch hos mormor och Thomas, barnen fick pröva att skala och äta kräftor. Dom tyckte det var gott! ❤ Jag kom vid 13 tiden och när Clinton hade vaknat så åkte vi till Polisen för att hämta våra pass. Sedan tog vi en sväng till Sollentuna C för middag.

På kvällen åkte jag för att träna. Ryggen blev det denna gång. Jag lyfte så tungt att jag lyfte mig själv ur rullstolen så nu måste jag spänna fast benen så att jag sitter still :)

En bra dag! ❤


130805. Tillbaka på jobbet....

... Nu är jag tillbaka på jobbet. Jag känner mig nöjd med det måste jag säga eftersom vår semester har varit den bästa! Underbart väder och vi har gjort så mycket roligt. Nu är Jocke ledig två veckor till sen börjar verkligheten igen. Skönt att jag bara jobbar halvtid så lite semester är det kvar. :)

Kram!


RSS 2.0