130525 - 130526. Lördag och söndag!

Altanen är ju nu klar så i lördags var vi på jakt efter en pergola. Vi hade sett en schysst på Krauta och åkte dit på förmiddagen på lördag. Nu var det ju så att Sylvester och Clinton fick ju vara uppe längre än vanligt på fredagen och Sylvester somnade halv tio så jag hoppades på att båda skulle sova längre på lördagsmorgonen, men icke sa Nicke! Båda vaknade tidigare än vad dom brukade och tror ni dom var glada och trevliga under dagen? Nej, inte precis... Så det här med att handla en pergola var ju inte det roligaste. Heller inte att åka till Jysk för att kolla på rotting möbler. Den utflykten slutade med att Sylvester, skrikandes, fick sätta sig i bilen. Fy och usch! Vi fick ialla fall tag på en pergola. Crabban ska hjälpa till att få upp den i morgon så bild kommer inom kort!

På söndagen var det storhandling och då hade vi super glada barn! :) Vi köpte en pool också så nu har grabbarna en egen :)

Jag och Sylvester åkte en sväng till mamma på söndagen för att lämna present och ta en fika. Efter att Clinton hade sovit klart var det tänkt att Jocke och Clinton skulle åka tåg till mamma och vi skulle hänga vid poolen på eftermiddagen, MEN det började spöregna så det blev ändrade planer. Vi åkte istället hem och bakade rabarber paj! :)

Vi har haft en bra helg trots lite trötta barn. Hoppas er helg också har varit bra :)

Kram ❤


130523. Själv med barnen :)

Igår åkte Jocke på en grej med jobbet i Örebro och ikväll är han på konsert så jag är hemma med mina gosisar själv. :)

I går eftermiddag hämtade mamma grabbarna på dagis och sedan åkte vi alla till poolen och badade. Herre Gud vad killarna älskar att bada, och så modiga! Jag hade tagit med mig mat som vi åt hos henne och Thomas. Sen åkte vi hem för att sova. Mamma hjälpte mig att sy ett jätte fint draperi i tvättstugan. Barnen har varit så duktiga och sovit så bra!

Idag efter jobb och dagis har vi varit hos med Martina med familj. Vi cyklade till affären för att köpa glass och sedan vart vi också bjudna på grillning. Mycket gott!

Nu har jag och Sylvester ätit godis och kollat på film, bara han och jag. :)

Längtar efter Jocke! ❤

Kram!


130522. Mulle meck!

I dag har jag varit ledig från jobbet och har tillbringat dagen med Martina och Frank. Vi har shoppat, käkat och haft det mysigt i Kista C.

Jocke hämtade barnen idag så vi åkte till Mulle Mecks lekpark i Solna. Det är en väldigt fin lekpark med allt möjligt skoj. Martina, Lilly och Frank följde också med. När vi hade lekt klart där åkte jag och mina tre grabbar till Sollentuna C för att äta middag.

En väldigt bra dag och kväll! ❤


130520. Ännu mera bad och altanen klar!

I dag har vi haft 23 grader varmt så vi åkte efter dagis till poolen där mamma bor och badade! Martina, Lilly och Frank hade tänkt samma sak så vi mötte upp dom där.

Dom är så modiga och badar i den stora poolen. Jag var också i och badade :)

Jag vet inte om jag har skrivit om det, men vi har äntligen hittat en snickare som nu är klar med en altan på baksidan. Den blev 60 kvm stor! Vi är super duper nöjda. Han byggde den på en vecka. I helgen ska vi åka och kika på inredningsgrejer till den stora ytan. :)

Som ni ser på bilden så är Sylvester väldigt förtjust i sniglar. Han har byggt ett hus åt dom och matar dom med gurka.

Nu är det slapp i soffan med godis, det är ju ändå måndag! ❤


130519. Helgen!

I fredags var Maria med familj här hos oss på middag och fredagsmys. :)

I lördags åkte jag till Örebro för att träffa mina klasskompisar från ettan i gymnasiet. Det var tolv år sedan vi sågs! Jag bodde på hotell så tjejerna kom dit vid 18 och så delade vi en flaska vin. Vid sju hade vi ett bokat bord på en restaurang i centrum. Vi åt och drack gott och pratade massor! Det var så himla roligt att träffa alla. Jag hoppas att det blir oftare.

På lördagsförmiddaden tog jag en sväng förbi pappa och Britt-Marie. Vi åt lunch ihop och det var så mysigt att träffa dom.

Jocke, Sylvester och Clinton var på kalas hos Frank som fyllde ett år.

Som sagt så sov jag på hotell och det bästa med det är att man får äta hotell frukost! Gottigott! Åkte från Örebro vid 10 och var hemma vid tolv.


På eftermiddagen åkte vi till Mamma och Thomas och där blev vi bjudna på grillmiddag. Mycket gott! Grabbarna och mamma tog det första badet för i år och när vi skulle gå hem till mamma och Thomas igen var det ramaskri! Dom ville bada mera! Sylvester var så modig och badade i den stora poolen. Han sa till och med till Mormor: "Släpp mig!" Haha! Och han som var så rädd förra året. Herr C finns det ju däremot ingen rädsla i...

Bra helg! ❤


150516 - 150517. Besök på dagis!

Både igår och idag har jag varit på besök på dagis. Igår var jag hos Sylvester på Päronet och i dag är jag på Clintons avdelning, Krusbäret.

Sylvester var så glad och stolt att jag skulle följa med och vara HELA dagen hos honom. Vi lekte i sandlådan, åt mellis, lekte ännu mer och hade det så härligt. Han var så nöjd och i morse så var han så ledsen att jag inte skulle vara med idag också. Men idag var det Clintons tur! Vi har hittills gått på promenad för att slänga mjölkkartonger, lekt i sandlådan, ätit och nu sover han. Jag fikar med fröknarna just nu. Godis och kaffe är inte helt fel!

Ikväll blir det fredagsmys och grillning med Maria med familj ❤

Kram! ❤


130514. Knasgubbar!

Nu är vi friska från magsjukan! Skönt!

Här kommer bilder på mina knasgubbar :)

Kram ❤


130511. Magsjuka!

Här har vi haft magsjuka. Det började med Clinton sen Sylvester och till sist jag. Fy för magsjuka säger jag bara!

Bjuder på lite bilder på grabbarna :)

Kram ❤


130506. Äntligen lite värme!

Efter dagis gick vi till lekplatsen med lite fika. Där var några kompisar från dagis. Barnen hade vattenlek och hade det super roligt!

Kram ❤


130505. Kalsong gubbe!

Clinton är den nya kalsong killen i hemmet nu när han är så duktig att kissa och bajsa på toaletten. ❤


130501. Jockes födelsedag!

Jockes födelsedag började med sång på morgonen av mig, Sylvester och Clinton. Han fick massor av fina saker av oss. Grillgrejer, skjorta, kalsonger och strumpor. Han var så nöjd så!

Vi gjorde tårtor på förmiddagen efter en god frukost. Jocke gjorde en Clint Eastwood tårta och jag gjorde en tårta där grisar badar i gyttja. Vi var båda nöjda :) Fyllningen bestod av vaniljkräm och dumlefluff.

Vid ett tiden så blev Jocke rejält överraskad... Jockes mamma och pappa kom oväntat från Jönköping! Det visste inte Jocke om men jag och Ann-Greth hade planerat det i hemlighet. :) Han blev så glad och chockad! Sen kom familjen på fika och tårtorna tyckte alla var så fina :)

På kvällen åt vi gott och hade det mysigt.

En himla bra dag helt enkelt!

Kram ❤


RSS 2.0