091026. Lördag, söndag och måndag!

Det här inlägget kommer innehålla lördag, söndag och måndag! Vi har ju varit i Jönköping i helgen. Det har varit jätte kul att träffa alla! Här kommer en sammanfattning av helgen:

Vi ställde klockan på sju på lördag morgon så jag och Jocke hann att göra i ordning oss och äta frukost. Vid halv åtta så vaknade Sylvester så då klädde vi på honom och gav honom mat sen åkte vi. Vi kom i väg vid åtta.

Sylvester var redo för resan!



Efter en stund så somnade han, men han var mest vaken under resan.



Efter halva vägen så stannade vi så att Sylvester och vi fick sträcka lite på oss.


                                        

När vi kom hem till Jockes föräldrar, Ann-Greth och Lars-Göran så myste dom med oss och Sylvester...

              

Efter att vi hade ätit lunch hos Ann-Greth och Lars-Göran så tog vi en promenad till Jockes kompis Anders och hans tjej Xenia. Där fick vi paj och kaffe.



När vi hade stannat där en stund så gick vi tillbaka till AG och LG. Där myste vi och åt middag. Vid åtta var det dags för Sylvester att sova så då var det lite tvättning och på med pyjamas!

              



Sylvester fick sova i sin vagn och han somnade ganska snabbt, han sov fram till halv tre så han åt och då lade vi insattsen till vagnen i sängen mellan oss så sov Sylvester där resten av natten. Klockan ställdes ju om på natten så det blev lite knasigt för oss alla. Sylvester vaknade kvart över sex, vilket han inte har gjort på vääääldigt länge! Men det är väl lite konstigt att sova borta... :) På söndags morgonen åt vi lite frukost och Sylvester fick banan.

         

Dagen blev jätte lång när Sylvester vaknade så tidigt och man "fick" en till timma. Lite innan ett så åkte vi till Jockes Syrra Catherine, hennes man Svenne, deras snart två åriga son Samuel och Edvin deras tvåmånaders bebis där det bjöds på lunch. Mycket gott! :)

              

Kusiner! ♥



Efter lunchen så var det dags att åka till Familjen Lingvall som består av Jockes bror Niklas, hans fru Maria och deras döttrar Johanna och Julia. Johanna hade fyllt år så det var henne vi firade.



Maria och Niklas.



Lars-Göran och Jocke.



Johanna och Maria.





Efter att tag så kom Julia med en grej som Jocke hade gjort för 14 år sedan - en Kärleksdronk!





På kvällen åkte vi hem till AG och LG för att natta Sylvester. Han hade lite svårt att somna men det gick till slut. Det blev en tidig kväll för oss alla!

måndags morgonen var det någon liten skrutt som fick ligga nakenfis!

              



Vid tolv började resan hem!



Vi var hemma vid fyra, resan hem gick jätte bra! Sylvester sov lite var vaken lite... Snäll som vanligt! När vi kom hem var det matdags för Sylvester och Jocke åkte och köpte mat till oss, vi orkade inte göra nått själva. Lite senare på kvällen var det dags för ett bad.

Vår lilla myskille! ♥



Det blev en tidig nattning för Sylvester för han var så trött!

Vi ska bara mysa i soffan i kväll för vi är också trötta efter helgens utflykt. Tack alla för en toppen helg, vi längtar redan efter er!

Natti Natti! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0