091030. "Lite allt möjlig" dag!

I dag är det fredag och Jocke är ledig från jobbet så i dag ska vi göra lite allt möjligt. Vi bestämde först att vi skulle åka till Bauhause och sedan till Stinsen, men jag glömde att åka av vid Rotebro där man måste åka för att komma smidigast till Bauhause så vi struntade i det i dag och åkte direkt till Stinsen istället. Innan Stinsen så blev det nyöppnade Big Baby där vi köpte lite mer dräggellappar, en leksak och en Tummenbok! :)

På Big Baby så var det någon som ville att jag skulle ta kort på honom. Hmm...



Undra vem det är som är the Big Baby!

 

Sylvester fick pröva lite grejer han med!

 



Efter Stinsen så var det BVC besök. Sylvester vägde nu 7438 gram och var 64,3 cm lång. Stooor kille! :)

När vi kom hem så var det smakisdags! Majspuré blev det för Herr Dahl, mumsigt tyckte han att det var!



Efter smakisen så fick han ersättning och då var han så trött så han somnade i mitt knä... Sötfis!

 



Efter att Sylvester hade sovit så åkte vi till Babysimmet! Här är badpojkarna redo!



Även badflickan! :)



Babysimmet var jätte kul. Den här gången fick vi hälla vatten på bebisen huvud så att den ska lära sig att stänga ögon och mun när man säger: "Ett, två, tre nu kommer det vatten!". Sen fick vi också låta bebisen ligga på rygg mot ens axel kind mot kind och så sprattlade man med bebisens ben och sa: "sparka, sparka, sparka" och till slut kommer bebisen komma ihåg det och själv sprattla med benen. Sylvester skrattade mycket den här gången så det känns väl mer och mer säkrare för honom. Vi längtar alla till nästa vecka då vi får gå på babysim!  :)

När vi kom hem därifrån så fick Sylvester gröt, BVC tanten sa att vi kan ge honom mer mat nu så då har vi nu börjat med gröt på kvällen. Sen var han så trött så trött. Kommer ni ihåg att jag sa att han snart kommer vända på sig från rygg till mage? Näe vi skulle titta till honom när det var sängdags låg han så här och sov:



När Sylvester hade somnat så sa Jocke till mig, (ska väl tillägga att han har fått sin nya hårdrockstidning på posten i dag): " Nu får du INTE störa mig" och satte sig i soffa så här (kan ju även tillägga en grej här att han har ingen musik i öronen utan som används som några slags öronproppar:




Nu ska vi kika på Idol och sedan är det...

Natti Natti! ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0