090915. Europeiska!

I dag ska vi hälsa på Europeiska, Jocke jobb.

Sylvester somnade i sin egen säng! Det tog ca en timme innan han kom till ro och somnade. Natten har gått så där... Allt gick bra fram till fem, då hade han svårt att somna ordentligt. Han ligger mest och viftar och tappar sin napp. Det ska bli skönt sen när han blir så stor så vi kan låta han ha sin säng i sitt rum.

Dagens outfit blev: (Man måste ju vara fin när man ska till pappas jobb)



Nu ska jag ge Sylvester mat sen ska vi åka! Vi har bakat äppelpaj som vi ska bjuda på till fika i dag på Europeiska. Återkommer med bilder!

♥♥♥

Ååå, vad alla tyckte Sylvester var så fin på Jockes jobb! Det var kul att träffa alla igen. Jocke var stolt som fick visa upp sin fina lilla son. ♥



Yvonne var min "låtsas" mamma när jag jobbade på Europeiska. Hon började grina när Sylvester började skratta och "prata".



Vi hade tid att prata lite strunt...



Efter en stund blev det fika med Jockes jobbar gäng och Sylvester fick present. Vi fick ett par jeans, en body med en räv på och en luvtröja. Jätte fina grejer!



Sen skulle Sylvester jobba lite... :)

Efter besöket på Europeiska så åkte vi och käkade sushi. Efter det så åkte vi hem och Sylvester fick sin kvälls mat så nu är det...

Natti Natti! ♥ Och Idol för oss vuxna... Hihi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0