100401. Skärtorsdag - Mot Jönköping!

Sylvester vaknade vid halv sju och då gick vi upp, gjorde iordning oss och åt sedan frukost, sedan var det dags att åka till Jönköping. Jockes hela släkt bor där! :)
På väg! Syssi tycker det är okej att åka bil, lite tråkigt att sitta stilla i fyra timmar. Vi tog ju i och för sig lunch paus, men, men... :)
Vi stannade till på Eko hallen (ett "varuhus" med olika prylar) för att byta blöja och sträcka på oss. Bild på mig och her Tulltott!
När vi äntligen var framme hos Ann-Greth och Lars-Göran (Jockes föräldrar) så fick Sylvester ett påskägg. Han fick en jätte fin body och en super fin dräggel lapp. Tack Farmor och Farfar för presenten!
Efter påskäggs öppnandet så var det lite fika. Gott!
På eftermiddagen tog vi en promenad...
... till Anders, en kompis till Jocke.
När vi hade träffat Anders ett tag var det dags att gå tillbaka till A-G och L-G för att äta god middag och sedan var det dags för ett bad - i diskhon!
Mamma fick torka! ♥
Sylvester gick och lade sig som vanligt halv sju i sin resesäng. Vi sov i samma rum alla tre, nattningen gick jätte bra, han somnade på tio minuter och sov hela natten, med ett avbrott för lite prat i sömnen. Vi är nöjda!
Natti Natti! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0