100116-100117: Moster och Mormor barnvakt till Sylvester

Eftersom Jozzan och Jocke skulle på SPA lördag till söndag så fick jag (moster Martina) och Mormor Carina vara barnvakt. Jag gästskriver i Jozzans blogg om vårt dygn tillsammans med gullgossen.
Vid kl 11 kom de och lämnade Sylvester hos oss och det var lite separationsångest.



Vi fick ett schema av Jozzan som vi var väldigt glada över att ha. Där hade hon skrivit alla Sylvesters hållpunkter och det var vår bibel under den här dagen. Det är ju så mycket att hålla reda på.



Så sedan var det dags för lite lunch och sedan åkte vi iväg till Stinsen och köpte lite kläder till Sylvester snart kommande kusin (Fröt). Sylvester sov en stund i Stinsen och åt lite banan. När vi kom hem var det lektajm med Mormor och då var det en lite kille som var super nöjd!







Efter lekstunden var det middag och Sylvester äter ju utan problem, det blev gröt hans del. Sedan var det mys med Bonusmorfar Tommie och Sylvester älskar verkligen Tommie! De mös ända fram tills det var dags för kvällrutinen. Mormor hade ett litet knep att tvätta av Sylvester innan nattningen, precis som hon gjorde med oss när vi var små. Sylvester älskade det! 



Efter badstunden var det dags för välling och nattning. Eftersom Sylvesters tidigare nätter varit lite småkrångliga de senaste dagarna så väntade vi oss lite krångel från Herr Dahl... men... ICKE sa Nicke! Sylvester somande på en gång i sin säng uppe i sovrummet. Vi passade på att göra en smarrig middag till oss och efter en stund så hörde vi att han hade vaknat. Han låg vaken en lite stund i sängen utan gnäll och somnade sedan och sov utan några problem hela natten....trots Mormors snark.
Moster och Mormor var så stolta! Men det blev en tidig kväll för oss, vi var alla trötta efter en mysig dag med världen bästa unge!
Sylvester vaknade vid kvart i åtta och mös med oss i sängen.



Sedan var det frukost och lekstund.. Sylvester fick vara lite nakenfis med Mormor på morgonen.



Efter ett tag kom Anki (moster till Jozzan och Martina), hon ville ju också mysa och leka med Sylvester. Under dagen sov Sylvester ute i sin vagn, åt lunch och mellis. Han var till och med på ett parti Plump med Moster, Mormor och Anki.


Vid klockan 14 kom Jozzan och Jocke till oss och de var så glada för att få träffa Sylvester igen. Sylvester var glad att se dem med även fast han hade haft det underbart med Moster och Mormor.



Tusen tack Jozzan och Jocke för att vi fick vara barnvakt till vår lilla mysgubbe!
Han är världen bästa kille! Nu kommer man verkligen ha Sylvester-Apstinens!

 

♥♥♥

 

Martina fick gästspela lite i  bloggen, kul att se hur Sylvester har haft det utan oss. Nu tänkte jag skriva lite om hur jag och Jocke hade det på vår SPA helg.

 

Vi lämnade Sylvester vid elva tiden sen åkte vi till Grisslehamn till Hotellet som hette Hotell Havsbaden. På vägen dit åt vi Mcdonalds, det var så länge sedan jag åt där så jag njöööt av min mat!

 

 

På hotellet fick vi mousserande vin och choklad. Mums!

 

 

Jocke prövade sängarna!

 

 

Efter lite smutt på vinet gick vi till restaurangen och fikade lite sen var det dags för bubbelpool och ryggmassage!

 

 

 

Väl nere i spat så åt vi lite frukt.

 

 

 

Efter den härliga massagen och en stund i en varm bastu så tog Jocke ett bad i den jätte kalla poolen! :)

 

 

På rummet så prövade Jocke på ögonlappar som "reduces puffiness". Ha ha!

 

 

 

Efter ducsh och uppfräshning så var det dags för middag. Fyra rättersmiddag blev det,. Inte världens godaste mat, men gott var det!

 

 

Vi gick och lade oss ganska tidigt och sov bra hela natten. På morgonkvisten var det dags för frukost. Mycket gott fanns det att smaska i sig!

 

 

Efter frukosten gick vi och lade oss igen och vilade sen var det dags att checka ut och åka hem till mamma, Tomi och Martina för att hämta vår Tulltott! Vi åkte hem efter att ha fikat lite med dom. Väl hemma så åt vi middag sen badade vi och sedan var det bums i säng för snullebullen.

Vi ska kolla på Johan Falk och bara mysa!

Tack Martina, Mamma och Tomi för att nu var med Sylvester i helgen! Puss på er!

 

Natti Natti! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0