100603. Huset är sålt!

Nu har vi sålt vårt hus! :) Vi skulle egentligen träffa Fredrica och Theodor idag, men eftersom vi inte visste vilken tid kontraktet skulle skrivas idag så bestämde vi att stanna hemma. Det blev istället öppna förskolan!
Mammas och pappas gullunge! Sylvester ramlade igår på asfalten och skrapade ansiktet, det är därför han är lite röd i pannan och på näsan. :(
Sylvester älskar öppna förskolan! Maria och Isak var också med och efter att vi hade varit på öf så åkte vi hem till oss och killarna fick sova och mammorna åt lunch.
När grabbarna hade vaknat så lekte dom med varandra... Dom tycker verkligen om varandra. Sylvester hade en nektarin som han gick och smaskade på och han bjöd Isak flera gånger på den. Så gulligt! Dom har verkligen kul tillsammans.
Maria och Dan passade Sylvester medans vi var och skrev på alla papper och det hade gått så bra så! Tack mina kära vänner. :) När Sylvester hade gått och lagt sig så grillade vi och firade lite... :)
Natti Natti! ♥

Kommentarer
Postat av: Mia

Ååå grattis till hus försäljningen, det gick rätt snabbt känns det som, härligt! Nu är det nedräkning till nya huset förstår jag =) Hoppas ni fick det ni ville/hoppades på. KRAM, vi kommer på kalas förresten , snyggt kort!

2010-06-03 @ 22:31:56
Postat av: Mia igen

Vi har kalas dagen efter, det kommer seriösare inbjudan men det i verkstan ännu ;) Så boka in datumet

2010-06-03 @ 22:34:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0