100324. Mammalunch och sova över hos Mamma!

Martinas och Crabbans lilla tjej har äntligen kommit! Hon föddes igår 20.14 och vägde 4300 gram och var 53 cm lång! Grattis Syster Yster och Crabban! ♥
I dag ska vi till Mia på Mammalunch och på eftermiddagen ska vi åka till Mamma för att sova över där, Jocke är nämligen i Göteborg över natten med jobbet.
På morgonen hjälpte Sylvester Jocke med att fixa lite... :)
Vid halv ett var det dags att träffa alla mammor med alla söta barn! Här är Malva och Sylvester. Mia har gjort i ordning ett skåp där barnen får leka med alla saker i. Bra gjort! :)
Här är alla gullungar uppradade! Malva, Ellen, Isak och Sylvester...
... och här är Ellen, Sylvester och Isak i oktober förra året där som var ca 4 månader gamla! :) Stora dom har blivit va?
Sen lekte Sylvester och Malva med en strumpa. Sylvester tog den av Malva och Malva tog tillbaka den, så där höll dom på fram och tillbaka. :)
Alla mammor. ♥
Sylvester hittade en myrhatt även hos Mia. :)
Ellen ville också pröva myrhatten... Hihi!
Bästa kompisar... ♥
Det var jätte mysigt hemma hos Mia, tack för den goda lunchen och allt mys Mia! :) Sen drog vi oss till Mamma och Thomas. Nicki som är Thomas son och hans tjej Bettan kom också på middag, jätte kul att träffa dom! Hunden heter Peggy och Sylvester gillade henne!
Sylvester gick och lade sig halv sju som vanligt och somnade på tio minuter, jätte duktig! När han hade somnat så åt vi god mat och drack lite vin. Mums!
Vi satt och snackade och hade det jätte trevligt! :) Sen var det dags att sova!
Natti Natti! ♥

Kommentarer
Postat av: mia

Vad många fina foton det blev hos mig :) Och tack själv :) Jag snor grupp fotot av dig, hihi. Jag hann ju inte fota, hade ju fullt upp med att fånga in rymlingarna, hihi

Kram

2010-03-26 @ 13:14:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0