100327 - 100328. Lördag & Söndag!

I dag, Lördag, ska vi till Stinsen med Marias familj och på kvällen kommer Livs familj på middag. :)
På morgonen så var det frukost dags, kladdigt blir det! 
Efter lunch så åkte vi till Stinsen och åt lunch och shoppade lite. Jocke köpte en ny kostym bland annat och Sylvester fick lite nya kläder så klart... :) Här är en bild på stormunnen, Isak. Gullunge! Jag glömde att ta kort på oss andra...
Vi handlade också på mataffären och där hade dom erbjudande på film, 10 kronor styck, så Jocke köpte 19 (!) filmer... Vi får snart flytta till större hus bara för att få plats med alla filmer... Hihi! På kvällen kom Liv, Benny och Leo på middag.
Leo kan sitta nu! :)
Vi bjöd på god mat och gott vin så alla var så nöjda! :) Vi gick och lade oss ganska tidigt för vi var trötta! :)
Natti Natti! ♥

P.s I dag är Sylvester 9 månader!
♥♥♥
I dag, Söndag, kommer Nicki (Mammas sambos son som är förövrigt som en riktig bror för mig) och hans tjej Bettan på lunch.
Så... Jag lagade kycklingsoppa som blev sååå god!
Nicki och Bettan kom vid ett. Sylvester gillar verkligen Nicki, han ville vara i hans knä mycket! :) Gulligt! (Han gillade Bettan också - så klart!)
Det var så kul att träffa dom, det var så länge sedan vi umgicks så här. :) På kvällen när vi åt middag så pruttade det i Sylvesters bralla och Jocke skulle byta på honom och när han skulle ta bort blöjan så var det bajs överallt! Haha! har aldrig sett så mycket bajs i hela mitt liv! Sylvester fick vara nakenfis eftersom han precis skulle bada... Gullunge!
I dag var det ju lite knasigt med tiden eftersom man drar fram klockan en timme, men vi bestämde oss för att köra dom vanliga tiderna vad gäller mat och sova tider. Och det har fungerat bra! I kväll ska vi se på Johan Falk och äta godis... Mums!
Jaha, och nu till lite nytt som Sylli har lärt sig. När jag frågar honom så här: "Sylvester, var är LAMPAN?" Då tittar han upp på lampan! Såå duktig!! Jag har bara sagt till honom att lampan är där och pekat uppåt och nu har han lärt sig var den är, samma sak gör han om man frågar var pappa eller mamma är. Duktig fisgubbe! Mmm, och nästa sak han kan, det är att gå själv med sin gåvagn, det syns inte på den här filmen, men han tar tag i handtaget och ställer sig upp och går sedan i väg. Han gör det helt själv utan att man behöver ställa honom vid den utan det verkar som att han vill gå. Får se när han börjar gå utan sin lilla vagn då...
Klicka på länken så får ni se när han går själv: http://www.youtube.com/user/mrsjozephine#p/a/u/0/7O5HAGhWUMw
Natti Natti! ♥

Kommentarer
Postat av: Jenny

Heeej är som vanligt inne å gluttar titt som tätt i din blogg. Alltid lika kul att se hur det går framåt för er lilla familj =)

Här är en sida med massa söta grejer som du säkert kommer gilla ;) http://babylooba.se/



Kram kram Jenny från säby ;)

2010-03-29 @ 17:44:07
Postat av: Jennie

Guud så gullig han är Sylvester på filmsnuttarna

Ni får ha en trevlig påsk

Kram Jennie

2010-03-30 @ 17:18:30
Postat av: Jennie Ninas mamma

Såg att det var en till Jenny som hade skrivit kommentar men den sista är jag Jennie från babysimmet i märsta Ninas mamma

2010-03-30 @ 17:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0