110112 - 110118. Dagarna som gått...

Nu har bloggen  uppdaterats dåligt igen, men det händer ju inte lika mycket på dagarna nu när Sylvester börjat på dagis. Det har gått bra, vi har varit med honom varje dag på dagis. I fredags så skulle vi lämna honom för första gången, men det var många barn som skulle lämnas samtidigt som inte hade blivit lämnade tidigare och det var minst sagt kaos. Usch, det var jobbigt att se för mig som inte är van. Pedagogerna menade på att det var så här det var och att det blev bättre, men mitt hjärta blödde när dom små söta ungarna grät så mycket. I helgen så har vi varit och köpt vårt nya kakel och på söndagen var vi på middag hos Mamma och Thomas.
Sylvester har hjälpt Pappa att skotta.
Åkt lite pulka.
Lekt med vatten.
På dagis har vi ritat.
Vi har varit i Stinsen och fikat.
I fredags så var Martina och Lilly här på lunch.
Hos Mamma fick vi jätte god söndagsstek. :)
I måndags började Jocke jobba och jag lämnade Sylvester första gången själv på dagis. Han var jätte ledsen när jag gick så klart. Jag ringde en timme senare och frågade hur det gick och dom berättade att det gick bra. Han var ledsen i bland och ibland lekte han... När jag sedan kom och hämtade han så gjorde han sin speciella min när han är ledsen, men det kommer ingen tår... Svårt att förklara men dom som har sett den vet vad jag menar. Jag frågade honom om han ville gå hem, men det ville han inte. Gulligt! Efter ett tag så ville han det... :) I dag lämnade jag honom för andra gången och det hade gått som i måndags. Det känns jätte skönt att det har gått så bra.
I dag har jag varit på specialist mödravården. Har tagit lite nya prover och så. Jag har blivit sjukskriven fram till förlossningen så inge mer jobb för mig förens om ett år ca. :) Vi har också pratat om när de ska sätta igång mig och det verkar som att det inte är mer än 47 dagar kvar tills bebisen kommer... Hihi... Spännande! Ett till ultraljud hinns med i alla fall och det går av stapeln den 8 februari. :)
Nu sitter jag i soffan och vilar för fullt.
Natti Natti! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0