130217. Helgen!

Härlig helg även denna :)

I lördags åkte vi till Stinsen för att handla lite och äta glass. Efter det var det dags för lunch. Jocke och Sylvester åkte sedan på simlekis. Sylvester är så modig och tycker det är så roligt! På eftermiddagen pysslade vi alla fyra. När det var middagsdags var det trerätters som gällde! Mums mums! Mello för hela slanten när barnen hade lagt sig. En toppen dag helt enkelt!

Idag har vi varit på knatteskutt, städat, ätit lunch och varit på kalas. Knatteskutt ska vi sluta att gå på. Sylvester gillar det inte alls. Han är ledsen och tycker inte om det så värst. Ska maila dom imorgon och se om vi får tillbaka pengar. Man får tydligen pröva två gånger och gillar man det inte så får man pengarna tillbaka, vilket var himla bra i vår situation. Vid ett tiden var det dags för kalas. Julias kalas från Sylvesters dagis. Det var väldigt mysigt, hennes föräldrar är gulliga. På eftermiddagen/kvällen har vi bara tagit det lugnt. Ätit gott och njutit av helgen. Nu på kvällen har vi tittat på den senaste twillight filmen - den sista. Mycket bra!

Imorgon är det dagis och jobb. Tycker det ska bli väldigt roligt! Älskar min nya tjänst! Vi ligger noll på alla mail lådor varje dag, det blev så sen jag började den tjänsten. Undra om det beror på mig eller en tillfällighet? ;)

Kram! ❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0