130525 - 130526. Lördag och söndag!

Altanen är ju nu klar så i lördags var vi på jakt efter en pergola. Vi hade sett en schysst på Krauta och åkte dit på förmiddagen på lördag. Nu var det ju så att Sylvester och Clinton fick ju vara uppe längre än vanligt på fredagen och Sylvester somnade halv tio så jag hoppades på att båda skulle sova längre på lördagsmorgonen, men icke sa Nicke! Båda vaknade tidigare än vad dom brukade och tror ni dom var glada och trevliga under dagen? Nej, inte precis... Så det här med att handla en pergola var ju inte det roligaste. Heller inte att åka till Jysk för att kolla på rotting möbler. Den utflykten slutade med att Sylvester, skrikandes, fick sätta sig i bilen. Fy och usch! Vi fick ialla fall tag på en pergola. Crabban ska hjälpa till att få upp den i morgon så bild kommer inom kort!

På söndagen var det storhandling och då hade vi super glada barn! :) Vi köpte en pool också så nu har grabbarna en egen :)

Jag och Sylvester åkte en sväng till mamma på söndagen för att lämna present och ta en fika. Efter att Clinton hade sovit klart var det tänkt att Jocke och Clinton skulle åka tåg till mamma och vi skulle hänga vid poolen på eftermiddagen, MEN det började spöregna så det blev ändrade planer. Vi åkte istället hem och bakade rabarber paj! :)

Vi har haft en bra helg trots lite trötta barn. Hoppas er helg också har varit bra :)

Kram ❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0